| Diğer konularla ilgili istekler buraya | |
|
+30Sidney Celico Courtney Rodger Leana Laudler Kristen Moe Anastassakis Roxanne D'arcy Calypso De'Lapore Veronica Pheledyx Rebecca Beatrice Moore Moira N'wak Mia Boieanca Aethra L. Pavone Aphrodis Audrey Phyllis Mira Eunice Peccatoris Trish Seymour Victoria Morgenstern Lexlander Brooklyn Oliveira Arianna Lucy Warren Eámanë Calbert R. Tallon Aurélien Rhodanthe Adriana Sorcha Kuran Raven Orlov Cosmina Aristide Beirut Austeja Lena Duchannes Conerus Hell Greyn Elizabeth Rose Wayland 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kristen Moe Anastassakis Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : **Kriss** Mesaj Sayısı : 58 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 05/10/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Perş. 16 Haz. 2011, 22:42 | |
| -Veronica'nın iki ünlüsü var. Bunu açıklığa kavuşturabilir msiiz?? -İsmimin yanında DW yazıyor. Bunun anlamı nedir? -Benim smilelarm, renk seçimim ve yazı boyutu ayarlamalarımda bir bozukluk var, çalışmıyor. Sorun bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor?? | |
|
| |
Lexlander Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lex. Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 05/01/11
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Cuma 17 Haz. 2011, 07:52 | |
| Öncelikle Audrey Bağıran baraka Hogsmeade bulunuyor bu yüzden Hogwarts'a değil oraya açtım ^^'' Kristen, ilk sorun için, bunun özel bir durum olduğunu ve aslında vampirlerin ikinci bir ünlüsü olamadığını söyleyeyim. Daha fazlası için Elizabeth Rose'a pm atabilirsin. ya da doğrudan veronica'ya çünkü veronica elizabeth'in ek karakteri. İkincisi, Dw Darkness World kurgusunda yer aldığını belirtiyor, yani Hogwarts'da değilsin. Rpyi DW bölümleri içerisinde yapmalısın Hogwarts'da değil. Hog.'da olmak istiyorsan rütbe değişimi için baş vurabilirsin. Ayrıntılı bilgi için Tıkla!Üçüncüsü, evet senden kaynaklanıyor. Bu sorunu bir kaç üyemiz daha dile getirdi ancak hepimizde olan bir durum değil, siteye tünellerden giriyorsan, bu sorunla karşılaşman muhtemel. | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Öğrenci
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Cuma 17 Haz. 2011, 08:41 | |
| Ehm Hogsmeade'e de kabulüm de, şey. Şamarcı Söğüt'ten giriliyor ya hani oraya. Normalde sanırım okul zamanı Hogsmeade yasak, ya da öyle olmalı. Biz rp'de Şamarcı Söğüt'ten girip Bağıran Baraka'ya gittiğimizi yazabilir miyiz? ^.^ | |
|
| |
Veronica Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kan Kraliçesi Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 336 Kayıt Tarihi : 25/04/11
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Cuma 17 Haz. 2011, 09:03 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Cuma 17 Haz. 2011, 13:51 | |
| Tamam anlıyorum ama ben vampir olmak için formu doldururken istediğim mesleğe psikiyatri yazmıştım.. Orada DW yazıyor ve nedn bu diğer vampirlerde yazmıyor?? | |
|
| |
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Cuma 17 Haz. 2011, 14:32 | |
| Öncelikle her mesleğinizin rütbenizde yazacak diye bir şey yok. Öyle olsaydı rütbeleri nasıl verecektik ki? Ayrıca profillerde boşu boşuna ya da görüntü zevkliliği olsun diye mesleğiniz diye yazmıyor. Sitemizde gördüğünüz gibi iki farklı sistem var. Siz Darkness World'ü seçtiniz. Bunun için yanında DW yazıyor. Yazmayanlar Harry Potter'dadır zaten. Sorun olacak bir şey değil bu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Cuma 17 Haz. 2011, 19:33 | |
| Sorun etmiyorum zaten. Soru soruyorum. Bu başlığın da amacı bu değil mi? Her neyse, "Vampir Olmak İçin" başlıklı konuda neden "İstediğiniz Meslek Nedir?" yazıyor? Sormanızın manası ne? Bir daha söylüyorum. Ben sorun yaratmaya çalışmıyorum. Ama bu, bana sorunumu halletmeden başınızdan savmak istiyormuşsunuz gibi bir izlenim bıraktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Cuma 17 Haz. 2011, 19:58 | |
| Yanlış bir izlenim o halde. Tabii ki de soru sormak için ama arkadaşım cevaplamıştı. Yanında DW yazmıyorsa Harry Potter kurgusundadır daha önce de belirttiğimiz gibi ve sizde 'DW' kurgusundasınız. Ayrıca 'İstediğiniz meslek' yazıyor ama illa ki rütbeye yazılacak diye birşey yoktur. Sonuçta Profilde de 'Mesleğiniz' diye bir şey yazıyor. Rütbenize Psikiyatri yazılamaz. Sorununuzu halledemediğimizi düşünmüyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Cuma 17 Haz. 2011, 20:09 | |
| Aslında hala kafamda soru işaretleri var ama konuyu daha fazla uzatmayacağım. Başka bir soru..Tüm DW' lülerin rp yazabileceği bir başlık açsak? Tüm rpler karşılıklı yazılıyor. Ben birkaç kişiye pm attım ama onlardan da cevap gelmedi. Sonuçta site rp sitesi ama rp yazmak gerçekten çok zor ya da ben öğrenemedim. Aydınlatırsanız sevinirim.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Cuma 17 Haz. 2011, 20:22 | |
| O şekilde karışır, ama siz bir kaç kişiden cevap bulduktan sonra topluca yapabilirsiniz. Ya da ilanlar başlığı açıp oradan rp yapmak istediğinizi belirtip, karşı taraftanda isteyenler mutlaka olur. O şekilde yapabilirsiniz... | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Cuma 17 Haz. 2011, 20:56 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya C.tesi 18 Haz. 2011, 15:03 | |
| Bir soru daha ben vampir-kurtadam özerk bölgesinde neden başlık açamıyorum? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya C.tesi 18 Haz. 2011, 15:06 | |
| Ben cevaplasam bir şey olmaz sanırım. Vampir-Kurtadam bölgesi Hogwarts kurgusunda yer alıyor. Siz DW kurgusunda olduğunuz için DW bölümünde başlık açabilirsiniz. |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya C.tesi 18 Haz. 2011, 15:08 | |
| Sonunda anladım..:)ben vampirlerin sadece DW kurgusunda olduğunu sanıyordum..Tamam..Her şey aydınlandı.:)sağol | |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya C.tesi 18 Haz. 2011, 19:01 | |
| Ama vampirler yalnızca gece dışarıda dolaşabiliyor. Hogwarts'da dersler gündüz işleniyor. Yani kurguya aykırı olmaz mı? - ya ben bu istekler bölümüne taktım, herkesin sorusunu cevaplıyorum. çok eğlenceli. adminlerden özür dilerim. |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya C.tesi 18 Haz. 2011, 19:03 | |
| Gündüz zayıf oluyorlar; ama ışık girmeyen bir ortam olursa neden gündüz de ders işleyemesinler ki? | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya C.tesi 18 Haz. 2011, 19:05 | |
| Bizde tüm adminler çok severiz Sevde *-* Bunu Banu ablayla konuşurum ama Sevde haklı. Ayrıca kurguyu aksatabilen şeyler olabilir ya da sırf vampirlere özel birşeyler olabilir. | |
|
| |
| |
| |
Leana Laudler Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Salı 21 Haz. 2011, 12:04 | |
| Dükkan sahibi olanlar kendi mekanlarının moderatörlüğünü alabilirler mi? Alabiliyorsak moderatörlüğümü verirseniz sevinirim. | |
|
| |
Victoria Morgenstern Çember
Lakap : Vicky Nerden : Alacante Mesaj Sayısı : 844 Kayıt Tarihi : 13/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Salı 21 Haz. 2011, 12:07 | |
| tamam sizin dükkanınızda veriyorum | |
|
| |
Victoria Morgenstern Çember
Lakap : Vicky Nerden : Alacante Mesaj Sayısı : 844 Kayıt Tarihi : 13/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Salı 21 Haz. 2011, 12:09 | |
| Çisem profesörler konusunda farklı bir sistem getireceğiz. Ayrıca vampirlerin hogwartsta olmasını istemiyorum şahsen.. | |
|
| |
Courtney Rodger Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kortni minnoş kısaltmayın. Nerden : Pembeli odamdan. Mesaj Sayısı : 157 Kayıt Tarihi : 14/05/11
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Çarş. 22 Haz. 2011, 11:43 | |
| Alex'in günlüğüne Erinn Reed tarafından gönderilen postun silinmesini istiyorum. Sanırım arkadaş yeni olduğundan böyle bir hata yapmış. | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Çarş. 22 Haz. 2011, 18:02 | |
| | |
|
| |
Sidney Celico Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Sissy[Sanırım muhallebi bebesi demekti.] Nerden : -London- Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 19/06/11
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Çarş. 22 Haz. 2011, 19:22 | |
| Anna Marié Cartér öğrenci vampir ama Hufflepuff' ta arayıcı ve takım kaptanı. Anlayamadım. | |
|
| |
| Diğer konularla ilgili istekler buraya | |
|