| Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya | |
|
+24Carmella Decartius Lorelei Aurel Arianna Lucy Warren Deamon Austeja Electra A. Duende Apate Belinda Alice Wayle Nathalie Fondness Bianca L. Duende Brooklyn Oliveira Aurélien Rhodanthe Sasha Eckley Elizabeth Atalante Lynn Alessandra Aristide Yusleidis D'oliveira Beätrice Scavetta Darren Becker Julié Helen Darcia Adriana Sorcha Kuran Jo Harvelle Luciane S. Breyn Hera Nicolaevna Galine Sonja Lâvin Elizabeth Rose Wayland 28 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya Salı 03 Ağus. 2010, 20:17 | |
| Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya yazabilirsiniz | |
|
| |
Sonja Lâvin Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Red Sonja Nerden : Slovenya Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 112 Kayıt Tarihi : 24/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya Ptsi 09 Ağus. 2010, 10:57 | |
| Kırmızı çaylaklar derslere girebilirler mi? | |
|
| |
Hera Nicolaevna Galine Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : lakaba ihtiyacım yok ne yazıkki bir sürü var :( Nerden : Fransa-paris (Sonra Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 12/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya Ptsi 09 Ağus. 2010, 10:59 | |
| ttlm adminlern işine karışmak gibi ooldu biraz ama katılabilyrlar diye bliyorum ben hatta bunun için bir toplantı bile yapılmıştı ^^ | |
|
| |
Sonja Lâvin Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Red Sonja Nerden : Slovenya Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 112 Kayıt Tarihi : 24/07/10
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya Ptsi 09 Ağus. 2010, 11:03 | |
| Hımm. Ben toplantıya katılamadım:) Bende giriyorlar diye hatırlıyorum ama tam emin değilim. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya Ptsi 09 Ağus. 2010, 12:18 | |
| |
|
| |
Luciane S. Breyn Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya C.tesi 14 Ağus. 2010, 13:12 | |
| Aynı anda iki rp yapılabiliyor mu ? Yapılmıyorsa, bence yapılmalı. Çok rp meydana çıkar ve çok rp demek sitenin kalitesinin yüksekliği demek.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya C.tesi 14 Ağus. 2010, 20:51 | |
| aslında başka rpg sitelerinde oluyor ve eğlenceli birbirine bağlandığı sürece olmalı bence ama buna tek başıma karar vermek istemiyorum en iyisi bir anket acalım fikir için teşekkürler | |
|
| |
Jo Harvelle Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Jo, Joan, Joanne, Joanna Beth, Beth, Harvel^^ Nerden : Massachusetts, Bosto Mesaj Sayısı : 180 Yaş : 33 Kayıt Tarihi : 08/08/10
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya Ptsi 16 Ağus. 2010, 14:27 | |
| Sitenin genişliği(görünüm) neden daraldı bnm pc de mi sorun var dersiniz? | |
|
| |
Hera Nicolaevna Galine Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : lakaba ihtiyacım yok ne yazıkki bir sürü var :( Nerden : Fransa-paris (Sonra Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 12/07/10
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya Ptsi 16 Ağus. 2010, 16:07 | |
| olabilir bende bi srn yok gibi yani daralmadı bence ^^ | |
|
| |
Lakap : Jo, Joan, Joanne, Joanna Beth, Beth, Harvel^^ Nerden : Massachusetts, Bosto Mesaj Sayısı : 180 Yaş : 33 Kayıt Tarihi : 08/08/10
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya Ptsi 16 Ağus. 2010, 16:08 | |
| Hmm ama herşey normal bir bu site böyle :S | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya Ptsi 16 Ağus. 2010, 17:18 | |
| bugun arada onu yaptı bende fark ettim nedenı bilmiyorum hatta biraz genişlettim bile | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya Ptsi 16 Ağus. 2010, 17:28 | |
| Evet diğerinden iyi oldu şimdi.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya Çarş. 18 Ağus. 2010, 23:38 | |
| Flood için üzgünüm.. Rpg dersliğine rp bıraktım. Sonradan gördüm ki derslik kapatılmış. İsterseniz silebilirsiniz. Ayrıca 2. rpg dersliği fena olmazdı diye düşünüyorum..
| |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya Perş. 19 Ağus. 2010, 10:36 | |
| konuyu kitlemeyi unuttuğum için rpnı kabul ettim. ama yeni bir rpg dersliği şuan için düşünmüyorum üyelerin arması gerek mevcut üyelerin puanları zaten yüksek | |
|
| |
Luciane S. Breyn Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya Cuma 20 Ağus. 2010, 13:06 | |
| | |
|
| |
Adriana Sorcha Kuran Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya Paz 05 Eyl. 2010, 13:58 | |
| => Avatar boyutları 150*300 ve imza boyutları 450*200 boyutunda olursa daha şirin görünür görüşündeyim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya Paz 05 Eyl. 2010, 14:41 | |
| tamam bunu dikkate alacağım... bununla ilgili sabir pm attık zaten canım | |
|
| |
Julié Helen Darcia Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : İsmim çok mu uzun ? o.O Nerden : Porto Riko *-* Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 15/08/10
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya Ptsi 06 Eyl. 2010, 18:59 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya Ptsi 06 Eyl. 2010, 19:03 | |
| | |
|
| |
Lakap : İsmim çok mu uzun ? o.O Nerden : Porto Riko *-* Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 15/08/10
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya C.tesi 11 Eyl. 2010, 14:37 | |
| Rpg dersliğine yazmak istiyorum ama kilitli ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya Perş. 16 Eyl. 2010, 13:07 | |
| Bence siteye aile ile ilgili bölüm eklenebilir. Aile seçimleri diye isteyenler ailesini kurabilir ? | |
|
| |
Darren Becker Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya C.tesi 25 Eyl. 2010, 00:50 | |
| Dost siteler konusunda küçük bir inceleme başlatmanızda fayda olabilir. Bazıları uzun zamandan beri hiçbir aktiflik göstermeyen siteler. Dost siteler konusundaki seçiciliğiniz kalitenizin daha da yükselmesini sağlayacağından, böyle bir gözden geçirmenin yararının dokunacağını düşünüyorum. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya C.tesi 25 Eyl. 2010, 12:49 | |
| önerilerini dikkate alacağız | |
|
| |
Beätrice Scavetta Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya Paz 26 Eyl. 2010, 12:33 | |
| Nefilimlerin rütbe rankları değişmeli, siteye daha uygun hale getirilmeli. Uyumsuzluk oluyor. Tabii siz bilirsiniz. | |
|
| |
Yusleidis D'oliveira Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya Paz 26 Eyl. 2010, 14:36 | |
| Öneriniz için teşekkür ederiz.. Evet bu sizin düşünceniz bize göre gayet iyiler ama dediğim gibi grafikerlerimiz eğer uyumsuz bulurlarsa önerinize göz önünde bulunduracaklardır. | |
|
| |
| Diğer konularla ilgili istek/öneri ve şikayetlerinizi buraya | |
|