| Diğer konularla ilgili istekler buraya | |
|
+30Sidney Celico Courtney Rodger Leana Laudler Kristen Moe Anastassakis Roxanne D'arcy Calypso De'Lapore Veronica Pheledyx Rebecca Beatrice Moore Moira N'wak Mia Boieanca Aethra L. Pavone Aphrodis Audrey Phyllis Mira Eunice Peccatoris Trish Seymour Victoria Morgenstern Lexlander Brooklyn Oliveira Arianna Lucy Warren Eámanë Calbert R. Tallon Aurélien Rhodanthe Adriana Sorcha Kuran Raven Orlov Cosmina Aristide Beirut Austeja Lena Duchannes Conerus Hell Greyn Elizabeth Rose Wayland 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Çarş. 22 Haz. 2011, 20:14 | |
| Bende seni anlayamadım. Evet rütbesi DW'den vampir-öğrenci ama devamını anlaşılır bir şekilde birdaha dinleyeceğim -birdaha yaz yani- ve sana yardım edeceğim. | |
|
| |
Sidney Celico Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Sissy[Sanırım muhallebi bebesi demekti.] Nerden : -London- Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 19/06/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Çarş. 22 Haz. 2011, 20:18 | |
| Anna Marié Cartér Hufflepuff' ta öğrenci değil. Nasıl Hufflepuff' ta oynayabiliyo?? Kusura bakmayın siteye adapte olmaya çalışıyorum.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Çarş. 22 Haz. 2011, 20:24 | |
| Rütbesi değiştirilecek sanırım. Takım kaptanı olmak isteyip olamadığınızdan mı bu soru? Ne kusuru. Adapte olabilmek için dipten tırnağa bir inceleme yapmanız gerekir zaten... | |
|
| |
Sidney Celico Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Sissy[Sanırım muhallebi bebesi demekti.] Nerden : -London- Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 19/06/11
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Çarş. 22 Haz. 2011, 20:32 | |
| Evet.. Yoksa fark etmemiştim..Imm..Geri kalanlar kinaye mi anlamadım. neyse sustum artık soru sormucam..tekrardan tenks | |
|
| |
Veronica Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kan Kraliçesi Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 336 Kayıt Tarihi : 25/04/11
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Perş. 23 Haz. 2011, 10:39 | |
| Asılda sorunun cevabı açık öncede huff rütbesindeydi sonra dwye geçti takım listesinden adını sildirmedği için öyle görünüyor. | |
|
| |
Ophelia Le Cygne Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Cuma 01 Tem. 2011, 09:41 | |
| merhaba, ben şu yıldız olayını algılayamadım. yani şimdi bi yere başvuru yapmak için örneğin başıkta +3 yıldız diyor, ama rp yapmadan nasıl yıldız alıyoruz filan, biraz karışık geldi. | |
|
| |
Victoria Morgenstern Çember
Lakap : Vicky Nerden : Alacante Mesaj Sayısı : 844 Kayıt Tarihi : 13/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Cuma 01 Tem. 2011, 10:18 | |
| Başvurunuz sırasında rp koymalısınız böylece yıldız sahibi olursunuz. | |
|
| |
Erinn Belmour Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya C.tesi 02 Tem. 2011, 12:19 | |
| Ben ünlümü değiştirmek istedim ama onayı alamadım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya C.tesi 02 Tem. 2011, 12:22 | |
| | |
|
| |
James R. Carlos Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Perş. 07 Tem. 2011, 08:39 | |
| ben durmstrang enstitüsü son sınıf öğrencisi olmak istiyorum ve yanındada Quidditch arayıcısı olmak istiyorum mümkün mü? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Perş. 07 Tem. 2011, 08:43 | |
| Diğer iki okul için alımlar yakında açılacak. Quidditch konusunda Banu abla ve diğer yöneticilerle konuşmak lazım. |
|
| |
Irina Pavone Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Paz 10 Tem. 2011, 21:09 | |
| Benim radyo istasyonum açılmamış da. Onu açabilir misiniz acaba? Isabella Garnier'nin başvurusunda belirttiğim radyo. | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Paz 10 Tem. 2011, 21:20 | |
| kusura bakmayın radyo istasyonunuzu açacağım sırada internet bozulduğundan halledemedim şimdi hallediliyor. | |
|
| |
| Diğer konularla ilgili istekler buraya | |
|