| Diğer konularla ilgili istekler buraya | |
|
+30Sidney Celico Courtney Rodger Leana Laudler Kristen Moe Anastassakis Roxanne D'arcy Calypso De'Lapore Veronica Pheledyx Rebecca Beatrice Moore Moira N'wak Mia Boieanca Aethra L. Pavone Aphrodis Audrey Phyllis Mira Eunice Peccatoris Trish Seymour Victoria Morgenstern Lexlander Brooklyn Oliveira Arianna Lucy Warren Eámanë Calbert R. Tallon Aurélien Rhodanthe Adriana Sorcha Kuran Raven Orlov Cosmina Aristide Beirut Austeja Lena Duchannes Conerus Hell Greyn Elizabeth Rose Wayland 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eámanë Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : Cellat. Nerden : İdris. Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 20/08/10
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Salı 05 Nis. 2011, 16:30 | |
| -Flood- Üzgünüm Arianna ünlüleri Ktunnel'den girdiğim için düzenleyemiyorum. Kodlar falan var fazlasıyla karışık.. Normal girebilen bir admin varsa o yapabilir... | |
|
| |
Brooklyn Oliveira Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lyn Nerden : Suların derinliğinde Mesaj Sayısı : 349 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 12/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Salı 05 Nis. 2011, 17:12 | |
| Bence DW karakterlerininde özel güçleri olabilmeli. Öyle element gibi büyük şeyler değil ufak ufak görünümü değiştirme gözleriyle etkileme vb. yetenekler olabilir. Tabii her ırka göre özel güçler olabilir mesela her ırkın güçlü olanlarının özel yeteneği olabilir ve bu ondan güçlü büyü gücüne sahip birine geçerli olmaz. Yada böyle bir şey. Ama ben özel güçleri özledim şahsen. Rp çeşitliliğini arttırıyordu. Bir ırktan herkes aynı güçlere sahip olmasın ((: | |
|
| |
Eámanë Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : Cellat. Nerden : İdris. Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 20/08/10
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Çarş. 06 Nis. 2011, 18:13 | |
| Haklısın Tuğçe bende özledim ama zaten Vampirlerin, Elflerin, Şekil değiştirenlerin, Perilerin ve Büyücülerin özellikleri çok fazla.. Bence çok karıştırmaya gerek yok.. Şimdilik sade ilerleyelim diye düşünüyorum ben. Eğer Rpler çok çıkmaza giderse belki Banu abla ve diğerlerinin kararıyla böyle bir başvuru yeri açılabilir.. | |
|
| |
Lexlander Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lex. Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 05/01/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Perş. 07 Nis. 2011, 05:50 | |
| - Arianna Lucy Warren demiş ki:
- Calbert R. Tallon demiş ki:
- Conerus Hell Greyn demiş ki:
- Eski mesaj editörünü aktif edebilir misiniz? WYSIWYG olanını. Rol oyunu renklendirmesinde, şu anki klasik editörden daha fazla kolaylık sağlıyordu.
benimde böyle bir sorunum var sanırım.
- Spoiler:
Köşedeki A harfine tıklayınca düzelse de mesajı yollayınca kodlar çıkmaya devam ediyor. Bu arada tarayıcım mozilla. Explorer ile de denedim olmuyor.
Bunun dışında ünlü listesinde ikiz karakterimle ikimiz ünlüsü alex pettyfer yazıyor. Onun altına da meta ünlümüs Mathias Lauridsen eklenebilir mi?? demiştim bana da yardım edebilirmisiniz ?? Ünlüleri düzenledim. Profilini panelden kontrol ettim gayet normal görünüyor internetinde her hangi bir ayarlama (yasaklama, DNS vb.) var mı? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Perş. 07 Nis. 2011, 20:25 | |
| Biçim Değiştirme Dersliğinde bulunan öğrenci listesi ve notları sabitlerseniz memnun olurum. Derslerle karışmasını istemiyorum çünkü. |
|
| |
Victoria Morgenstern Çember
Lakap : Vicky Nerden : Alacante Mesaj Sayısı : 844 Kayıt Tarihi : 13/07/10
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Cuma 08 Nis. 2011, 11:42 | |
| | |
|
| |
Calbert R. Tallon Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Rad, Cal falan. Nerden : Canımın istediği yer Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 05/03/11
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya C.tesi 09 Nis. 2011, 17:19 | |
| - Lexlander demiş ki:
- Arianna Lucy Warren demiş ki:
- Calbert R. Tallon demiş ki:
- Conerus Hell Greyn demiş ki:
- Eski mesaj editörünü aktif edebilir misiniz? WYSIWYG olanını. Rol oyunu renklendirmesinde, şu anki klasik editörden daha fazla kolaylık sağlıyordu.
benimde böyle bir sorunum var sanırım.
- Spoiler:
Köşedeki A harfine tıklayınca düzelse de mesajı yollayınca kodlar çıkmaya devam ediyor. Bu arada tarayıcım mozilla. Explorer ile de denedim olmuyor.
Bunun dışında ünlü listesinde ikiz karakterimle ikimiz ünlüsü alex pettyfer yazıyor. Onun altına da meta ünlümüs Mathias Lauridsen eklenebilir mi?? demiştim bana da yardım edebilirmisiniz ?? Ünlüleri düzenledim. Profilini panelden kontrol ettim gayet normal görünüyor internetinde her hangi bir ayarlama (yasaklama, DNS vb.) var mı? hayır. hiçbirşey yok. Başka repe sitelerinde bu sorunu yaşamıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya C.tesi 09 Nis. 2011, 18:04 | |
| bazen bu tarz sorunları admin olmama rağmen bende yaşıyorum mesaj kutusunun değiştirme modunu kullanıyorum sana tavsiyem budur. | |
|
| |
Arianna Lucy Warren Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d Nerden : Kranlık bir yerden * Mesaj Sayısı : 1428 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 19/10/10
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya C.tesi 09 Nis. 2011, 18:06 | |
| Değştrme modu kenardaki A harfimi ??? Eğer oysa onu kullnınca mesajmda kodlar çkyo hçbi işe yaramyo :T | |
|
| |
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya C.tesi 09 Nis. 2011, 21:41 | |
| Mesajı göndermeden önce basmalısınız. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Paz 10 Nis. 2011, 11:06 | |
| Aslında bu istekten çok bir öneri ve rica. Hogwarts'ta bir gazete ya da dergi çıkarılabilir. Aralarında anlaşmış öğrenciler olabilir. Yani ben böyle bir dergi çıkarmak istiyorum. Bu savaş ortamından uzaklaşmak için falan. Öğrencilerin eğleneceği şeyler, Hogwarts'taki haberler falan olacak içinde. Basın bölümünde Hogwarts'la ilgili bir şey göremedim bu yüzden yazdım. Eğer kabul ederseniz ben çıkarabilirim. Evet, bu kadar ^^. |
|
| |
Calbert R. Tallon Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Rad, Cal falan. Nerden : Canımın istediği yer Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 05/03/11
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Perş. 14 Nis. 2011, 11:40 | |
| | |
|
| |
Trish Seymour Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Yok! Mesaj Sayısı : 139 Kayıt Tarihi : 04/04/11
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Perş. 14 Nis. 2011, 11:50 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Perş. 14 Nis. 2011, 12:10 | |
| - Lareina Aurel demiş ki:
- Aslında bu istekten çok bir öneri ve rica. Hogwarts'ta bir gazete ya da dergi çıkarılabilir. Aralarında anlaşmış öğrenciler olabilir. Yani ben böyle bir dergi çıkarmak istiyorum. Bu savaş ortamından uzaklaşmak için falan. Öğrencilerin eğleneceği şeyler, Hogwarts'taki haberler falan olacak içinde. Basın bölümünde Hogwarts'la ilgili bir şey göremedim bu yüzden yazdım. Eğer kabul ederseniz ben çıkarabilirim. Evet, bu kadar ^^.
Büyücü basınımız olsada ilgi olmaması nedeniyle işlevsiz. Ancak anladığım kadarıyla siz öğrencilerin yazdığı okul gazetesi gibi birşey istiyorsunuz. Bu fikri sevdim. Sadece siz değil birkaç öğrenci daha olursa hoş olur bence ama ilk etapta sizin için acabilirim. Nereye açılmasını istersiniz... ~ silinmesini istenilen başlıklar silinmiştir. | |
|
| |
Mira Eunice Peccatoris Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Salı 26 Nis. 2011, 19:30 | |
| İstek değil de, bir sorun gördüm ve paylaşmak istedim. Vampir başvurusunda, "Vampirler (20 kişi)(+4 Yıldız)" yazıyor. Fakat onun hemen altında yaş konusuna gelince 2 yıldıza kadar iniyor. 2 yıldızlılar da vampir olabiliyorlar mı bu durumda? | |
|
| |
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Salı 26 Nis. 2011, 19:33 | |
| Hayır olamıyor dikkati,mden kaçmış hemen düzenliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Salı 26 Nis. 2011, 19:42 | |
| Bir de şey... Vampir konseyi neye göre seçilecek? Başvurumda mümkünse konsey de istiyorum demiştim, bir cevap verilmemiş -görülmedi sanırım- Bir şart falan var mı yani? | |
|
| |
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Salı 26 Nis. 2011, 19:59 | |
| konseyi vampir lorduyla seçeceğiz rplere göre. Yani yapacağımız rplere göre *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Salı 26 Nis. 2011, 20:03 | |
| Peki, çok teşekkürler | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Öğrenci
| |
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Çarş. 04 Mayıs 2011, 14:12 | |
| Büyüler konusunda orjinallikten yanayız. Hogwartsta bile derslerde bazen kendi bulduğumuz büyüleri kullanıyoruz. Elf büyüleri olarak Tolkin'in büyülerinden yararlanabilirsin ama dediğim gibi daha çok hayalgücünün eseri olan büyüleri kullanman tercihimizdir. Bir yerlere bağımlı kalmaktan ziyade bu daha orjinal ve güzel. | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Öğrenci
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Çarş. 04 Mayıs 2011, 18:15 | |
| Kafamızdan büyü uydurabiliyor muyuz yani? Ha iyi O_O
Bir de şey diyecektim ben. DW'de bence öğrenci alımlarına biraz ağırlık verilmeli -kapatılmazsa- Vampir öğrenci falan var da, diğer ırklardan hiç öğrenci yok. => Öneri olur kendileri.
| |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Perş. 05 Mayıs 2011, 07:11 | |
| evet bnun bizde farkındayız fakat elimizde olan bir şey değil. Üyelerin ağırlık vermeleri gereken bir konu. Ama aktif hale getirmek için bir iki şey planlanabilir evet aklıma birşeyler geldi. Önerin için teşekkürler. | |
|
| |
Mia Boieanca Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : Dünya. Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 05/04/11
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Cuma 06 Mayıs 2011, 11:03 | |
| ZAY ve Öğrenci ya da Hufflepuff Klüp Başkanı Alımları Olacak mı? | |
|
| |
Lexlander Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lex. Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 05/01/11
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Cuma 06 Mayıs 2011, 12:02 | |
| | |
|
| |
| Diğer konularla ilgili istekler buraya | |
|