| Diğer konularla ilgili istekler buraya | |
|
+30Sidney Celico Courtney Rodger Leana Laudler Kristen Moe Anastassakis Roxanne D'arcy Calypso De'Lapore Veronica Pheledyx Rebecca Beatrice Moore Moira N'wak Mia Boieanca Aethra L. Pavone Aphrodis Audrey Phyllis Mira Eunice Peccatoris Trish Seymour Victoria Morgenstern Lexlander Brooklyn Oliveira Arianna Lucy Warren Eámanë Calbert R. Tallon Aurélien Rhodanthe Adriana Sorcha Kuran Raven Orlov Cosmina Aristide Beirut Austeja Lena Duchannes Conerus Hell Greyn Elizabeth Rose Wayland 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Diğer konularla ilgili istekler buraya Perş. 24 Şub. 2011, 12:10 | |
| Diğer konularla ilgili istek, öneri ve şikayetlerinizi buraya yazabilirsiniz. | |
|
| |
Conerus Hell Greyn Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Hell. Mesaj Sayısı : 165 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 28/09/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Çarş. 02 Mart 2011, 15:16 | |
| Eski mesaj editörünü aktif edebilir misiniz? WYSIWYG olanını. Rol oyunu renklendirmesinde, şu anki klasik editörden daha fazla kolaylık sağlıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Çarş. 02 Mart 2011, 15:48 | |
| Elbette dün kurgu için devre dışı bırakmıstım. Unutmusum acıyorum hemen | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Perş. 03 Mart 2011, 09:55 | |
| Adminliğimi aldım karakterimi silerseniz sevinirim. |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Perş. 03 Mart 2011, 12:09 | |
| | |
|
| |
Lena Duchannes Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Scarl Nerden : New York Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 26 Kayıt Tarihi : 11/03/11
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Ptsi 14 Mart 2011, 20:44 | |
| Benim bir önerim olacak ! Temamız değişmiş evet çok güzel olmuş fakat mesaj sorun oluşturuyor :S Mesaj geldiği zaman mesaj kısmının üstüne geldiğimde (mouse ile) 1 adet yeni mesajınız var diyor.Ama normalde görünmüyor.Yeni mesaj geldiğinde eskisi gibi olsa daha güzel olur.İlgilenir misiniz?Umarım anlatabilmişimdir (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Ptsi 14 Mart 2011, 20:47 | |
| O sizin kullandığınız tarayıcınızdan kaynaklanıyor. Mozilla Firefox kullanın. Resim görünüyor.. | |
|
| |
Lena Duchannes Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Scarl Nerden : New York Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 26 Kayıt Tarihi : 11/03/11
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Ptsi 14 Mart 2011, 21:01 | |
| Hmm..Pekala teşekkür ederim (: hemen Mozilla indiriyorum. | |
|
| |
Beirut Austeja Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Perş. 24 Mart 2011, 20:49 | |
| Malikanelere başvurdum ve onaylandım. Malikanenin başlığı açılınca Büyücülerin Bölgesi'ndeki Geçmişin Sorgusu adlı rpgyi malikaneye taşıyabilir misiniz? | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Perş. 24 Mart 2011, 22:45 | |
| | |
|
| |
Cosmina Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Yok. Nerden : Ateş. Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 15/07/10
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Perş. 31 Mart 2011, 15:24 | |
| Hufflepuff Ortak Salonu'nu göremiyorum, halledebilir misiniz acaba? Şincikten teşekkürler ^.^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Perş. 31 Mart 2011, 16:33 | |
| Görebilmelisin tekrar bakıyorum | |
|
| |
Raven Orlov Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : . Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 31/03/11
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Cuma 01 Nis. 2011, 18:09 | |
| Pek istek sayılmayacak, daha çok bir öneri, temadan sorumlu arkadaşımız için. Eğer yeni/eski resimlerinin arkası transparan olursa (sadece harfler kullanılsa) çok daha güzel olur. Naçizane bir öneridir efendim. | |
|
| |
Adriana Sorcha Kuran Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Cuma 01 Nis. 2011, 19:26 | |
| Aslında düşündüm *-* Tamamını şeeddikten sonra denerim önerim için teşekkürler canım *-* | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya C.tesi 02 Nis. 2011, 21:40 | |
| Ehöm, yanlış karakterle iksir dersliğine yazdım ve silemiyorum efenim. Buradan ulaşıp silerseniz sevinirim. |
|
| |
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya C.tesi 02 Nis. 2011, 21:59 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya C.tesi 02 Nis. 2011, 22:10 | |
| Yalnız Eduard Rayford olan zaten silinmişti, siz benim ders rp'mi sildiniz. Gördüğünüz gibi bu karakterim öğrenciydi. O kadar emeğim gitti. |
|
| |
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Paz 03 Nis. 2011, 09:55 | |
| Silenler keşke yazmış olsaydı. Ne desem bilemiyorum. O kadar çok karakter var ki. Bahane değil tabiki. Suçluyum. Ne yapabilirim? | |
|
| |
Calbert R. Tallon Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Rad, Cal falan. Nerden : Canımın istediği yer Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 05/03/11
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Paz 03 Nis. 2011, 20:09 | |
| - Conerus Hell Greyn demiş ki:
- Eski mesaj editörünü aktif edebilir misiniz? WYSIWYG olanını. Rol oyunu renklendirmesinde, şu anki klasik editörden daha fazla kolaylık sağlıyordu.
benimde böyle bir sorunum var sanırım. - Spoiler:
Köşedeki A harfine tıklayınca düzelse de mesajı yollayınca kodlar çıkmaya devam ediyor. Bu arada tarayıcım mozilla. Explorer ile de denedim olmuyor. Bunun dışında ünlü listesinde ikiz karakterimle ikimiz ünlüsü alex pettyfer yazıyor. Onun altına da meta ünlümüs Mathias Lauridsen eklenebilir mi?? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Ptsi 04 Nis. 2011, 20:01 | |
| Öncelikle şu gönderdiğimiz mesajları silme hakkına neden sahip değiliz anlayamıyorum. Yanlışlıkla gönderilen mesajları sildirmek için sürekli buraya başvurmak zor olmaz mı? Yani bence bu seçenek üyelere sunulmalı. Sonuçta yalnızca kendi mesajlarımızı silebiliriz, onun içinde bizden sonra kimsenin yazmamış olması gerekir.
Evet, bu istek ve öneriden sonra bu konuyla ilgili bir istekte bulunacağım. Buradaki rpde Eduard Rayford'un yazdığı 'silinmeli' yazan mesajı silerseniz sevinirim. Diğeri, yani Lareina'yla yazdığım kalsın. |
|
| |
Eámanë Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : Cellat. Nerden : İdris. Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 20/08/10
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Ptsi 04 Nis. 2011, 20:33 | |
| Mesajın silindi. Bildiğim kadarıyla sizin yazdığınızdan sonra bir post yoksa silinebiliyor, ama tam emin değilim. Üyelere fazla hak verilmesinden yana değilim açıkçası, çünkü o zaman bizim buradaki görevimiz ne olur? Ve düşünsene, herkes yazdığını silebilseydi karmaşıklık olmaz mıydı? Birisi onun yazdığına cevap verirdi ve mesaj silindiğinde bir kopukluk olurdu. Bu düzenin bozulmasına yol açardı zaman geçtikçe.. Biz -adminler- görevimizi gayet iyi yerine getirdiğimizi düşünüyorum, tabii unutmamalısınız bizde birer insan ve öğrenciyiz.. Dalgınlığımıa gelip hatalar yapabiliriz, tabii burada kaybolan sizin emeğiniz olabilir ama biraz saygı göstermenizi rica ediyorum. Sonuçta bu site çok uzun zamandan beri var ve çok iyi yönetildi. Arkadaşlarımın yaptığı az sayıdaki hatalar yüzünden hemen üyelere yönetim hakkı verilmesini doğru bulmuyorum. Sonuçta onlar çok uzun zamandır bu işi yapıyor.
Not: Biliyorum, ben görevleri çok uzun zamandan beri aksatıyorum ama elimde değil.. YGS, okul, dersane derken şimdi de ktunell çıktı ve girmemi zorlaştırıyor. Bu yüzden hepinizden özür diliyorum. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Ptsi 04 Nis. 2011, 20:47 | |
| Ben görevlerini aksattığınızı söylemedim yalnız. Bu silinme olayı sadece işleri zorlaştırıyor o kadar. Genelde de yanlış karakterle gönderilen rp'lerde kullanılıyor. Her neyse. |
|
| |
Lakap : Cellat. Nerden : İdris. Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 20/08/10
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Ptsi 04 Nis. 2011, 20:58 | |
| Biliyorum, ben kendimi adıma söyledim. Uzun zamandan beri siteyle ilgilenemedim yani seni suçlamadım yanlış anlamanı istemem Silinme olaylarına elimizden geldiğince çabuk görüp hallediyoruz. Eğer açıklamam seni incittiyse özür dilerim ben sadece bizimde hatalar yapabileceğimizi ve üyelere ayrıcalık tanındığında düzenin bozulacağını söylemeye çalıştım. Sana yüklenmedim.. | |
|
| |
Arianna Lucy Warren Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d Nerden : Kranlık bir yerden * Mesaj Sayısı : 1428 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 19/10/10
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Salı 05 Nis. 2011, 12:33 | |
| - Calbert R. Tallon demiş ki:
- Conerus Hell Greyn demiş ki:
- Eski mesaj editörünü aktif edebilir misiniz? WYSIWYG olanını. Rol oyunu renklendirmesinde, şu anki klasik editörden daha fazla kolaylık sağlıyordu.
benimde böyle bir sorunum var sanırım.
- Spoiler:
Köşedeki A harfine tıklayınca düzelse de mesajı yollayınca kodlar çıkmaya devam ediyor. Bu arada tarayıcım mozilla. Explorer ile de denedim olmuyor.
Bunun dışında ünlü listesinde ikiz karakterimle ikimiz ünlüsü alex pettyfer yazıyor. Onun altına da meta ünlümüs Mathias Lauridsen eklenebilir mi?? demiştim bana da yardım edebilirmisiniz ?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer konularla ilgili istekler buraya Salı 05 Nis. 2011, 16:25 | |
| - Arianna Lucy Warren demiş ki:
- Calbert R. Tallon demiş ki:
- Conerus Hell Greyn demiş ki:
benimde böyle bir sorunum var sanırım.
- Spoiler:
Köşedeki A harfine tıklayınca düzelse de mesajı yollayınca kodlar çıkmaya devam ediyor. Bu arada tarayıcım mozilla. Explorer ile de denedim olmuyor.
Bunun dışında ünlü listesinde ikiz karakterimle ikimiz ünlüsü alex pettyfer yazıyor. Onun altına da meta ünlümüs Mathias Lauridsen eklenebilir mi?? demiştim bana da yardım edebilirmisiniz ?? Mesaj yeri konusunda yapacak bir şeyim yok.. Bunu Banu ablaya veya diğer adminlere iletirim. Ünlü konusunu da şimdi düzeltiyorum.. | |
|
| |
| Diğer konularla ilgili istekler buraya | |
|