| Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar | |
|
+27Lena Duchannes Carmella Decartius Vittorio de Michaelis Bridget Blake Garven Presnyakov Cynthia Aristide Calypso De'Lapore Feodora Ninockha Jessica Rabel Xyre Richard John Lloyd Samantha Rushton Veronica Pandora Victoria Morgenstern Raven Orlov Mira Eunice Peccatoris Lexlander Aphrodis Audrey Phyllis Charissa de la Reguera Aethra L. Pavone Beatrice Moore Aura Carswell Kayla Vick Hadria Arianna Lucy Warren Aurélien Rhodanthe Ira Scneider Elizabeth Rose Wayland 31 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lena Duchannes Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Scarl Nerden : New York Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 25 Kayıt Tarihi : 11/03/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar C.tesi 18 Haz. 2011, 12:06 | |
| Ben Cadı başvurusu yaparken eklemek istediğiniz birşey var mı kısmını açıklayabilir misiniz? Anlayamadım. | |
|
| |
Kristen Moe Anastassakis Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : **Kriss** Mesaj Sayısı : 58 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 05/10/10
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Paz 19 Haz. 2011, 17:11 | |
| Sidney Celico bugün aldığım karakter.. Ama aynı hotmail hesabıyla alamıyorum. Ben de farklı bir hotmail hesabı yazdım.:)Karakterimi aktive edebilir misiniz? | |
|
| |
Lexlander Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lex. Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 05/01/11
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Paz 19 Haz. 2011, 19:23 | |
| @scarlett, bir meslek örneğin. cadı l ressam gibi yazabiliyoruz rütbeye. @kristen, artık aktif. | |
|
| |
Patrick Sawyer Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Carl Mesaj Sayısı : 19 Kayıt Tarihi : 14/03/11
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Ptsi 20 Haz. 2011, 11:48 | |
| Ben bu Calvin karakterimin rütbesinin sıfırlanmasını istiyorum =) | |
|
| |
Lakap : Scarl Nerden : New York Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 25 Kayıt Tarihi : 11/03/11
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Ptsi 20 Haz. 2011, 12:38 | |
| Ben ek karakterim Kayla Vick Hadria'nın 4 yıldızının mümkünse bu karakterime aktarılmasını istiyorum yani bu karakteriminde 4 yıldızı olmasını istiyorum =) | |
|
| |
Cynthia Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Ptsi 20 Haz. 2011, 13:04 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Ptsi 20 Haz. 2011, 16:54 | |
| Rütbem Cadı | Savaşçı olabilir mi? | |
|
| |
Victoria Morgenstern Çember
Lakap : Vicky Nerden : Alacante Mesaj Sayısı : 844 Kayıt Tarihi : 13/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Ptsi 20 Haz. 2011, 17:25 | |
| Üzgünüm o tarz kurgusal eklemeler yapılamaz. | |
|
| |
Kristen Moe Anastassakis Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : **Kriss** Mesaj Sayısı : 58 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 05/10/10
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Çarş. 29 Haz. 2011, 19:41 | |
| Benim yarım kalan rp'lerim var. Bir tek ben yazmışım. Kimse yazmamış. Ben onları kendim devam ettirirsem yine de yıldız kazanabilir miyim? | |
|
| |
Lexlander Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lex. Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 05/01/11
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Perş. 30 Haz. 2011, 06:13 | |
| Evet, tek kişilik rpleri de değerlendirmeye alırız ancak size yıldız kazandırıp kazandırmayacakları niteliklerine bağlıdır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Perş. 30 Haz. 2011, 10:50 | |
| Benim bu karakterimdeki 4 yıldızım ek karakterim Brooklyne Edmanda'ya aktarılmasını istiyorum mümkünse.Şimdiden teşekkürler.^^ | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Perş. 30 Haz. 2011, 10:55 | |
| | |
|
| |
Kayla Vick Hadria Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : *Vicki* Nerden : Los Angeles Mesaj Sayısı : 43 Yaş : 25 Kayıt Tarihi : 13/03/11
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Perş. 30 Haz. 2011, 21:20 | |
| Ek karakterim, Calvin Earl Lionel'in rütbesi sıfırlanabilir mi? Kurgusunu değiştireceğim de. | |
|
| |
C. Sturm Gaez Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : isim Mesaj Sayısı : 428 Kayıt Tarihi : 16/03/11
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Perş. 30 Haz. 2011, 23:14 | |
| Hallettim. Kaç kere değiştireceksin meraklardayım. | |
|
| |
Irina Pavone Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar C.tesi 09 Tem. 2011, 16:45 | |
| Isabella Garnier (adını biraz yanlış hatırlıyor olabilirim) adlı üyeliğim aktive edilebilir mi? E-mail gelmedi de. Puan geçisi de buradan yapılıyordur sanırım bu karakterimden aktarılabilirse çok memnun olurum. | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar C.tesi 09 Tem. 2011, 20:34 | |
| halledildi ve seviye aktarımı normalde bu başlıktan ama söylemişsin zaten o yüzden aktarıyorum. O listeye ek karalterini ekletirsin. | |
|
| |
| Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar | |
|