| Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar | |
|
+27Lena Duchannes Carmella Decartius Vittorio de Michaelis Bridget Blake Garven Presnyakov Cynthia Aristide Calypso De'Lapore Feodora Ninockha Jessica Rabel Xyre Richard John Lloyd Samantha Rushton Veronica Pandora Victoria Morgenstern Raven Orlov Mira Eunice Peccatoris Lexlander Aphrodis Audrey Phyllis Charissa de la Reguera Aethra L. Pavone Beatrice Moore Aura Carswell Kayla Vick Hadria Arianna Lucy Warren Aurélien Rhodanthe Ira Scneider Elizabeth Rose Wayland 31 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Veronica Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kan Kraliçesi Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 336 Kayıt Tarihi : 25/04/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Ptsi 16 Mayıs 2011, 10:13 | |
| Hepsi halledildi + rpne bittim | |
|
| |
Samantha Rushton Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Sam. Nerden : Almanya Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 15/05/11
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Ptsi 16 Mayıs 2011, 16:04 | |
| Neresi doğru yer bilmiyorum ama kafama takıldı. Karakterimin muggle doğumlu diye kurgulamıştım ama karakterim Tam Veela. Ve Tam Veela'lar için bir ''İnsan değillerdir.'' diye açıklama yapılmış. Yani bu sadece safkan olmaları anlamına mı geliyor yoksa muggle doğumlu veya yarımkan da olabilir miyiz? | |
|
| |
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Ptsi 16 Mayıs 2011, 16:30 | |
| hayır muggle doğumlu olsanızda olabilir sadece normal cadılardan farklı olduklarını belirtmek için o ibare konmuş. | |
|
| |
Richard John Lloyd Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Ptsi 16 Mayıs 2011, 19:55 | |
| Xavier Dylan Black hesabımda 4 yıldız var. Bu hesabımdaki Rp'm daha iyi olmasına rağmen tekrar 4 yıldız aldım. Neden böyle ? | |
|
| |
Jessica Rabel Xyre Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : J. Jess Jessi. Rabel isminilütfen sevgili adayım kullansın ki adet yerini bulsun. Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/05/11
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Ptsi 16 Mayıs 2011, 20:48 | |
| Bu arada rütbe yazısı buldum, haha. Kılıç Sanatçısı u.u uygunsa çakıverin bir zahmet. | |
|
| |
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Salı 17 Mayıs 2011, 17:31 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Perş. 19 Mayıs 2011, 23:46 | |
| Rütbemin alınmasını ve biçim değiştirme dersliğindeki rp'lerin kaldırılmasını talep ediyorum. Efenim benden profesör olmaz bunu anladım ben. Hem profesör karakterimle rp yapamıyorum ben.
Saygılaaar. |
|
| |
Pandora Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Pan Mesaj Sayısı : 43 Kayıt Tarihi : 14/05/11
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Cuma 20 Mayıs 2011, 10:09 | |
| Hogwarts vampirliğinde rütbe olarak konsey üyeliğine başvurmuştum. Ama bunula ilgili olumlu olumsuz hiç bir yanıt alamadım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Cuma 20 Mayıs 2011, 10:30 | |
| ah Sevde zaten prof az neysem alıyorum rütbeni Konseyde tek boşluk var ve değerlendirme için vampir karakterinizle bir rp yapmanız yeterli. | |
|
| |
Feodora Ninockha Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : F. Nerden : Evden. :B Mesaj Sayısı : 31 Kayıt Tarihi : 16/04/11
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar C.tesi 21 Mayıs 2011, 11:46 | |
| Rütbemin alınmasını istiyorum, yepyeni bir kurgu düzenlemeyi düşünüyorum. | |
|
| |
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar C.tesi 21 Mayıs 2011, 16:39 | |
| | |
|
| |
Calypso De'Lapore Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Paz 22 Mayıs 2011, 13:08 | |
| Rütbe, ünlü vs.. alınmasını sadece şu yıldız seviyemin kalmasını talep ediyorum. Kurgu değişikliği tamamiyle başka bir karakter yaratmak istiyorum. | |
|
| |
Cynthia Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Paz 22 Mayıs 2011, 13:19 | |
| | |
|
| |
Garven Presnyakov Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Ptsi 23 Mayıs 2011, 19:44 | |
| Calvin Harrison Romans adlı karakterimin rütbesinin alınmasını istiyorum. Teşekkürler ^^ | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Ptsi 23 Mayıs 2011, 20:34 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Çarş. 25 Mayıs 2011, 19:35 | |
| Kurgu sıfırlanmasından once Sgıach adlı karakterim 6. sınıftı. Şimdi neden 4. sınıf oldugumu merak ediyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Çarş. 25 Mayıs 2011, 19:42 | |
| Çünkü yıldız seviyenize göre belirlenmiştir. Eğer özel kurgunuz için illaki 6. sınıf olmak istiyorsanız bildirin buradan lütfen | |
|
| |
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Çarş. 25 Mayıs 2011, 20:53 | |
| Karakterımın aılevı kurgusu sebebıyle 6. sınıf olmam gerekıyor. Zaten bu sorun dolayısıyla basvurmustum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Çarş. 25 Mayıs 2011, 22:04 | |
| | |
|
| |
Bridget Blake Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Cuma 27 Mayıs 2011, 17:31 | |
| Bridget'in özel yeteneğini değiştirebilir miyim? Yani hayvanını? | |
|
| |
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar C.tesi 28 Mayıs 2011, 12:02 | |
| Elbette animagus başlığına hayvanı değiştirmek istediğini yazman yeterli | |
|
| |
Vittorio de Michaelis Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Ptsi 13 Haz. 2011, 14:13 | |
| Benim karakterimin rütbesi verilirken sanırım bir yanlışlık olmuş. ^^" Karakterim Darkness World'de olacak, ama HP kurgusunda görünüyor. Başlık vs. açamıyorum. Düzeltilirse sevinirim. ^^ | |
|
| |
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar Ptsi 13 Haz. 2011, 15:24 | |
| | |
|
| |
Carmella Decartius Moskova Baş İblis Efendisi
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar C.tesi 18 Haz. 2011, 08:18 | |
| Jacquetta Qixinâ ve Jacquelie Lecareux adlı karakterlerimin rütbeleri alınabilir mi acaba? Şincikten teşekkürler. | |
|
| |
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar C.tesi 18 Haz. 2011, 10:18 | |
| | |
|
| |
| Karakterinizle ilgili İstek ve sorunlar | |
|