| Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner | |
|
+25Mortem Cynthia Aristide Eva Jenny Olivia Beätrice Scavetta Yuìeqa Anteniâ Pheledyx Anna Maria Romans Kristen Moe Anastassakis Julié Helen Darcia Eithe Aoibheann Beirut Austeja Priscilla Nicolas Miquel Elizabeth Atalante Lynn Brooklyn Oliveira Poseidon Amphitrite Adriana Sorcha Kuran Luciane S. Breyn Aurélien Rhodanthe Sonja Lâvin Hera Nicolaevna Galine Jo Harvelle Yusleidis D'oliveira Carmella Decartius Elizabeth Rose Wayland 29 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve önerileriniz Salı 03 Ağus. 2010, 20:15 | |
| Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve önerilerinizi buraya yazabilirsiniz | |
|
| |
Carmella Decartius Moskova Baş İblis Efendisi
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner Ptsi 09 Ağus. 2010, 13:21 | |
| Adımı Séptember Qixinâ olarak değiştirmek istiyorum. | |
|
| |
Yusleidis D'oliveira Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner Ptsi 09 Ağus. 2010, 14:17 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner Perş. 12 Ağus. 2010, 15:36 | |
| Dersliğimde moderaötlüğüm yok. konuları sabitliyemiyorum. |
|
| |
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner Ptsi 16 Ağus. 2010, 12:43 | |
| | |
|
| |
Jo Harvelle Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Jo, Joan, Joanne, Joanna Beth, Beth, Harvel^^ Nerden : Massachusetts, Bosto Mesaj Sayısı : 180 Yaş : 33 Kayıt Tarihi : 08/08/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner Ptsi 16 Ağus. 2010, 21:49 | |
| Kırmızı çaylaklar da karanlık kızlara katılabiliyor mu? Katılabiliyorsa benim iki tane liderim olmuş olacak. O zaman katılamıyor mu ?
xD
| |
|
| |
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner Ptsi 16 Ağus. 2010, 23:04 | |
| katılabilirler ama iki eğitmen anlamadım | |
|
| |
Lakap : Jo, Joan, Joanne, Joanna Beth, Beth, Harvel^^ Nerden : Massachusetts, Bosto Mesaj Sayısı : 180 Yaş : 33 Kayıt Tarihi : 08/08/10
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner Ptsi 16 Ağus. 2010, 23:49 | |
| Yani aylin ve pınar aynı anda bnm liderim mi olmuş olacak. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner C.tesi 21 Ağus. 2010, 15:48 | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner Perş. 26 Ağus. 2010, 21:12 | |
| Mümkünse Karanlık kız olmak istiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner C.tesi 28 Ağus. 2010, 07:16 | |
| ilgili yere basvurmalısın | |
|
| |
Hera Nicolaevna Galine Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : lakaba ihtiyacım yok ne yazıkki bir sürü var :( Nerden : Fransa-paris (Sonra Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 12/07/10
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner C.tesi 28 Ağus. 2010, 14:35 | |
| aslında ben değiştirdim ama sormak istedim adımı Hera Nicolaevna Galine olarak değiştirmek istiyorum ^^ | |
|
| |
Sonja Lâvin Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Red Sonja Nerden : Slovenya Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 112 Kayıt Tarihi : 24/07/10
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner Ptsi 30 Ağus. 2010, 13:36 | |
| Adımı Simone Barbara olarak değiştirebilir misiniz? Birde Lejantımın silinmesini istiyorum. Gereğini yapacağınızı umuyorum. şimdiden teşekkürler. | |
|
| |
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner Ptsi 30 Ağus. 2010, 14:09 | |
| | |
|
| |
Luciane S. Breyn Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner Perş. 09 Eyl. 2010, 18:58 | |
| Bu karakterimi ve Kramisha adlı karakterimi üyelikten çıkarmanızı istemekteyim. İlgilenirseniz sevinirim. | |
|
| |
Lakap : Red Sonja Nerden : Slovenya Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 112 Kayıt Tarihi : 24/07/10
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner Perş. 09 Eyl. 2010, 19:30 | |
| Kalona adlı karakterim neden silindi? | |
|
| |
Adriana Sorcha Kuran Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner Cuma 10 Eyl. 2010, 18:25 | |
| Üyeliğinizin e-posta adresi kendi üzerinize miydi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner C.tesi 11 Eyl. 2010, 11:25 | |
| Evet. Kendi e-posta adresimi kullanıyordum. Neden? Ayrıca ek üyeliğimden Banu ablanın haberi vardı. Üyeliğimin silinmesine şaşırdım doğrusu. Ayrıca bana hiçbir şey söylenmedi. | |
|
| |
Poseidon Amphitrite Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Hermetic - Majisyen Nerden : Suyun Altından Mesaj Sayısı : 58 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 06/09/10
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner C.tesi 11 Eyl. 2010, 14:25 | |
| Özel yeteneğim profilimde yazmıyor | |
|
| |
Adriana Sorcha Kuran Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner C.tesi 11 Eyl. 2010, 15:04 | |
| - Simone Barbara demiş ki:
- Evet. Kendi e-posta adresimi kullanıyordum. Neden? Ayrıca ek üyeliğimden Banu ablanın haberi vardı. Üyeliğimin silinmesine şaşırdım doğrusu. Ayrıca bana hiçbir şey söylenmedi.
O zaman söyleyebileceğim bir şey yok tatlım. Çünkü aklıma senin iznin olmadan üyeliğinin silinmesi hakkında başka bir fikir gelmiyor. Eğer e-posta senin olmasaydı. İptal etme linkiyle silinmiş olabilirdi. Bu yüzden eminim karakterinin neden silindiğini öğrenirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner Paz 12 Eyl. 2010, 10:51 | |
| - Adriana Sorcha Kuran demiş ki:
- Simone Barbara demiş ki:
- Evet. Kendi e-posta adresimi kullanıyordum. Neden? Ayrıca ek üyeliğimden Banu ablanın haberi vardı. Üyeliğimin silinmesine şaşırdım doğrusu. Ayrıca bana hiçbir şey söylenmedi.
O zaman söyleyebileceğim bir şey yok tatlım. Çünkü aklıma senin iznin olmadan üyeliğinin silinmesi hakkında başka bir fikir gelmiyor. Eğer e-posta senin olmasaydı. İptal etme linkiyle silinmiş olabilirdi. Bu yüzden eminim karakterinin neden silindiğini öğrenirim. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. | |
|
| |
Brooklyn Oliveira Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lyn Nerden : Suların derinliğinde Mesaj Sayısı : 349 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 12/07/10
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner Paz 26 Eyl. 2010, 17:11 | |
| rütbemin 4. sınıftan 5. sınıfa çıkarılmasını istiyorum mümkünse ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner Perş. 30 Eyl. 2010, 15:50 | |
| Acaba Şiir profesörü rütbemi alabilir misiniz? | |
|
| |
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner Perş. 30 Eyl. 2010, 16:21 | |
| Niçin böyle bir şey istiyorsunuz ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner Perş. 30 Eyl. 2010, 16:26 | |
| Şiir profesörlüğümün alınmasını istiyorum. Çünkü farklı bir rütbe alıcam:) | |
|
| |
| Karakteriniz veya üyeliğiniz ile ilgili İstek/ sorun ve öner | |
|