Mortal Instruments RPG Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız? |
|
| Adalyn Xéna# | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Adalyn Xéna Snow Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : X, Ad, Adaly Nerden : Möörsün. Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 27/12/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Adalyn Xéna# C.tesi 01 Ocak 2011, 11:19 | |
| A# Lejant 1# Genel Özellikler
Merhaba, kendimi tanıtmaya ufak ayrıntılarla başlamak istiyorum. Gece Evi'nde 4. sınıf çaylağım. İngiliz asıllıyım ve Londra doğumluyum. Nyx'in bana bahşettiği yetenek, kendimi gizleyebilmek. Aynı zamanda bir karanlık kızım. Aslan burcuyum, on yedi yaşındayım. İngilizce, Almanca, Fransızca ve İtalyanca dillerini biliyorum. En sevdiğim renk lacivert ve peri adında bir kedim var. Kendisi bembeyaz ve koyu mavi gözleri olan bir kedi. Bana X, Ad, Adaly şeklinde seslenebilirsiniz. Piyano ve bateri çalmayı iyi bilsem de, bateride ustayımdır.
2# Karakteristik Yapı
Aslında iyi kalpli biri olsam bile, zaman zaman sinirli ve oldukça tehlikeli görünebilirim, zaten o anlarda da her şeyi yapabilirim. Sinirlendirmenin zor olduğu gibi sakinleştirmek de zordur beni. Hafif kibirli bir yapım olmasına rağmen bencil değilimdir ve yardımlaşmayı severim. Arkadaşlarıma değer veririm ve ilişkilerim için çaba harcarım. Ancak birine değer verdiğimi açıkça belli etmem ve çabuk güvenmem, tedbirliyimdir. Yalnızlıktan hiç hoşlanmam, hırslıyım ve inatçıyım, en önemlisi de inançlıyım. Kendine güvenirim, başkalarını yatıştırmayı ve ikna etmeyi de iyi beceririm. Cesurum, korkularımı gizlemeye çalışırım. Sorumluluklarımı yerine getiririm, dalga geçmekten hoşlanmam; ama mümkün olduğu kadar işlerimi gizlice yapmaya çalışırım. Buna yardım etmek de dahil. Karşımdakinin onurunu kırmak istemem, empati kurmayı da iyi bilirim. Genelde her ortama ayak uydurabilirim ya da uyduruyormuş gibi görünmeyi çok iyi yaparım. Yanımdaki kim olursa olsun, onunla eğlenirim. Sarhoş olduğum zaman hafif sürtük olabilirim, ama içkiyle de kolay kolay sarhoş olmam. 3# Fiziki Yapı Yeşile dönük açık mavi, yuvarlak gözlerim, siyah ve dalgalı saçlarım var. Köşeli bir yüzüm olmasına rağmen bu fazla dikkat çekmez. Etkileyici şeyler giymeyi sevsem ve bakımlı olsam bile aşırıya kaçmam. Ortalama uzunlukta kirpiklerim, düzgün kaşlarım ve burnumla orantılı dudaklarımdan hiç eksik olmayan gülümsemem de görüntümü tamamlar. Zayıfım, aynı zamanda uzun boyluyum ve hoş bir fiziğim var. Doğallıktan yanayım, makyaj yapacaksam da pembe tonları ya da parlatıcıyı tercih ederim. Ojelere bayılırım, tırnaklarım genelde uzun ve düzgün olur ve rengarenk görebilirsiniz. Ayrıca üzerine şekil yapmaya da bayılırım, bu konuda kimse benden üstün olamaz. -Malesef manikür-pedikürcüler hariç- uğur böcekleri, bir tırnakta dört renk ve diğer şekiller aslında biraz da olsa çılgın kişiliğimi yansıtır. Yine de ojelerimi, makyajımı, ayakkabımı ve çantamı giydiklerime uydurmak için de büyük çaba sarfederim.4# ÖzgeçmişKaranlık ve oldukça asil bir vampir ailesinin soyundan geliyorum. Bu şekilde yetiştirildim, annem kötü kalpli bir vampir sayılmazdı ve bana hep şefkatle yaklaşırdı, onun karanlık yolu tercih etmesinin tek nedeni babama olan aşkıydı. Babam ise sadece kin ve kibir beslediği kalbinde ona yer bulamadı, fakat bu, anlaşıldığı gibi zamanla değişti. Babam, değişimini erken tamamladı ve drama profesörü olarak gece evinde bir süre çalıştıktan sonra, mecburen oradan ayrıldı çünkü artık kim olduğu, kim için çalıştığı biliniyordu. Fakat, o zamana kadar iyi bir casustu. Annem, babam değişimini tamamladığında bir beşinci sınıf çaylağıydı, babam gittiğinde ise altı. Bu onu derinden sarstı, kendini kaybetti. Çaylakların bedenleri hassastır. Annem de kendine hiç özen gösterecek halde değildi. Bir kırmızı çaylağa dönüştü. Kırmızı çaylak olarak değişimini tamamladıktan sonra her yerde babamı aradı ve buldu da. Onun için kötü biri olması gerektiğini anlayınca da hiç tereddüt etmedi. Ben, anneme çekmiştim ve ergenlik dönemim zaten oldukça zorlu geçiyordu. Zamanla babamın karakterini sorgulamaya başladım ve tereddüte düştüm. O zamana kadar gayet babamın izinden gidiyormuşum gibi görünse de, işaretlenmeden önce korkuyordum. Orada sonsuza dek kalmaktan ve içinde bir gram sevgi olmayan biri olmaktan. Bu nedenle evden kaçtım. Polislere haber verdiler, her yerde beni aradılar. Yakalandığımı fark ettiğim anda başıma gelen, işaretlenmek oldu. Kaçışımdan yaklaşık bir ay sonra. O süre boyunca bir arkadaşımda saklanmayı başarabilmiştim. İşaretlenmemin ardından buraya geldim ve işte o zaman ailem beni buldu. Yanında kaldığım arkadaşım, olanlardan korkup her şeyi anlatmıştı. Umrumda değildi, artık Nyx benim tanrıçamdı ve onlarla kalmayacaktım. Sinirli olduklarını da biliyordum. Ama beni gördüklerinde önce gözlerinde olan bir gram sevgi bile yok oldu. Oradan kurtulmamı tanrıçama borçluydum. Bana, yeteneğimi bahşetti. Yoksa, tanıdığımı sandığım annem ve kötülükten gözü dönmüş babam benim ölümüme sebep olabilirdi bile.5# Sevdiklerim ve Sevmediklerimİhanet ve ikiyüzlülük en nefret ettiğim şeylerdir. Bir insan ihanet ettiyse bile bunu yalanla saklamaya çalışmak yerine itiraf edecek cesarete sahip olmalıdır. Herhangi bir şekilde eğlenmeyi çok severim. Sevdiğim kişilerin yanında olmak ve onların mutlu olduğunu görmek beni de mutlu eder. Eğlence sınırlarını biraz aşmak da zevkli olabilir. Masum olacak şekilde kurallara karşı gelmek, tabi birini incitmekten de nefret ederim, özür dilemekten de. Ama haksız olduğumda bunu yaparım çünkü karşı taraf haksız ve hiçbir şey yapmıyorsa, çok rahatsız olursunuz. Dondurma, kar savaşı, yağmur, toprak kokusu sevdiğim şeyler arasındadır. Yağmurda dolaşmak ve uyumak benim için oldukça dinlendirici ve hoştur. Gizemli görünmek hoşuma gider ya da sırları çözmek. Vampirler hakkında hiçbir şey bilmeden konuşan insanlar da moralimi bozar, ön yargı, sevimsizlik... Ayrıca ısrardan da nefret ederim, kapristen de. Ben ne kadar biraz kaprisli olsam da, bu huyumu da sevmem zaten. Alınganlık ve çekingenlik de pek hoşuma gitmez. İconlarx x | |
| | | Adalyn Xéna Snow Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : X, Ad, Adaly Nerden : Möörsün. Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 27/12/10
| Konu: Geri: Adalyn Xéna# C.tesi 01 Ocak 2011, 11:33 | |
| B# Kurgular (RP)
1# Düşmanla Randevu Kurgu: Yakın üç arkadaş Adalyn, Arianna ve Elisha Çaylak Ortak Salonunda konuşmakta ve televizyon izleyip, bir şeyler atıştırmaktadırlar. Bir süre konuştuktan sonra, düşman oldukları Olivia yanlarına gelir ve canı sıkılmıştır, eğlenmek amacıyla küçük bir oyuna ilk adımları atar ve kızlarla konuşmaya başlar. Üç kız, Olivia'nın samimiyetine şaşırmıştır. Ona bununla ilgili bir takım sorular sorarlar, konuşurlar. Adalyn etkilenmiştir ve Olivia onla buluşmak isteyince kabul eder. Olivia ve Arianna gider, Adalyn en yakın arkadaşı olan Elisha'yı da bir şekilde buluşmaya gelmeye ikna eder. Ayrılırlar.
En son Adalyn Xéna Snow tarafından C.tesi 01 Ocak 2011, 15:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: Adalyn Xéna# C.tesi 01 Ocak 2011, 11:47 | |
| C# İlişkiler Tessa Osbourne#Olumlu x Seninle pek sıkı fıkı değiliz; ama bazı özelliklerimizin benzediği açık. Belki de bu yüzden, kendimi sana yakın hissediyorumdur. Seninle okula geldiğim günlerde tanışmıştım, aynı sınıftayız ve bu yüzden çoğu dersimiz aynı. O yüzden arada sırada sohbet ettiğimiz oluyor ve anladığım kadarıyla benim için seninle sohbet etmek o kadar zor değil. Rahat olabiyorum yanında. Kim bilir, belki benzediğimiz içindir. Umarım daha fazla konuşma fırsatı bulabiliriz. Seni tanımayı gerçekten isterim. Bakalım, göründüğün gibi misin?Arianna Lucy Warren#Arkadaş Grubu & #Yakınım x Seninle vakit geçirmek gerçekten çok zevkli. Benim için ayrı bir yerin var. Benden bir sınıf üstte olman bir şeyi değiştirmiyor, benim Gece Evi'ne geldiğim ilk ayda benim alışmam için yaptıklarını unutamam. Yanındayken kendimi yalnız hissetmem olası bile değil. Karakterimiz tıpa tıp uymasa da sen çok iyi birisin ve ben de sana ayak uydurmaya çalışıyorum. Üstelik sen de karanlık kızsın ve bu, bir arada daha fazla vakit geçirmemiz demek. İyi ki arkadaşız ve umarım hep oluruz. Gerçekten, seviliyorsun!Electra A. Duende#İdol Yetişkin & #Yakınım x Sen de diğer nefilimlerden farklı bir şey var. Çoğunun olduğu gibi kötü değilsin, vampirleri öldürmekten hoşlanmıyorsun ve iyi bir karaktere sahipsin. Ayrıca bana yardımcı oluyorsun. Seni her ne kadar ablam gibi görmesem de, arkadaş gibi olmamız bence daha iyi, senin desteğini alabiliyorum ama aynı zamanda üzerindeki yükün farkındayım. Değişimimi tamamladığımda senin gibi olmak istiyorum. Olgun, güzel, zeki ve iyi. Aynı zamanda oldukça mantıklısın, iyi ki yanımdasın ve umarım hep yanımda olursun...Eklenmek İçin; Ad#Soyad: 2 Adet İcon: Kurgu:
En son Adalyn Xéna Snow tarafından C.tesi 01 Ocak 2011, 16:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
| | | Eámanë Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : Cellat. Nerden : İdris. Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 20/08/10
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Adalyn Xéna# C.tesi 01 Ocak 2011, 15:00 | |
| | |
| | | Arianna Lucy Warren Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d Nerden : Kranlık bir yerden * Mesaj Sayısı : 1428 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 19/10/10
| Konu: Geri: Adalyn Xéna# C.tesi 01 Ocak 2011, 15:26 | |
| | |
| | | Electra A. Duende Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Ely, Annie, Anna... Mesaj Sayısı : 231 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 06/11/10
| Konu: Geri: Adalyn Xéna# C.tesi 01 Ocak 2011, 15:28 | |
| | |
| | | | Arianna Lucy Warren Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d Nerden : Kranlık bir yerden * Mesaj Sayısı : 1428 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 19/10/10
| | | | Electra A. Duende Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Ely, Annie, Anna... Mesaj Sayısı : 231 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 06/11/10
| Konu: Geri: Adalyn Xéna# C.tesi 01 Ocak 2011, 16:16 | |
| | |
| | | | Camilla Vieux Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Adalyn Xéna# Paz 02 Ocak 2011, 23:14 | |
| | |
| | | | Adalyn Xéna# | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|