Adalyn Xéna Snow Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : X, Ad, Adaly Nerden : Möörsün. Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 27/12/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Adalyn. Çarş. 29 Ara. 2010, 17:21 | |
| * Karakter Adı : Adalyn Xéna Snow * Karakter özellikleri : Aslında iyi kalpli biri olsa bile, zaman zaman sinirli ve oldukça tehlikeli görünebilir, zaten o anlarda da her şeyi yapabilir. Sinirlendirmenin zor olduğu gibi sakinleştirmek de zordur onu. Hafif kibirli bir yapısı olmasına rağmen bencil değildir ve yardımlaşmayı sever. Arkadaşlarına değer verir ve ilişkileri için çaba harcar. Ancak birine değer verdiğini açıkça belli etmez ve çabuk güvenmez, tedbirlidir. Yalnızlıktan hiç hoşlanmaz, hırslıdır ve inatçıdır, en önemlisi de inançlıdır. Kendine güvenir, başkalarını yatıştırmayı ve ikna etmeyi de iyi becerir. Cesurdur, korkularını gizlemeye çalışır. Sorumluluklarını yerine getirir, dalga geçmekten hoşlanmaz; ama mümkün olduğu kadar işlerini gizlice yapmaya çalışır. Buna yardım etmek de dahil. Karşısındakinin onurunu kırmak istemez, empati kurmayı da iyi bilir. * Geçmiş : Henüz karar veremedim. Şu an gerekiyorsa bir şeyler düşüneceğim. * Neden bu guruba üye olmalısınız: Çünkü ne kadar açıkça belli olmasa da Nyx'e bağlı bir çaylağım ve yardım etmekten hoşlanıyorum, böylece hem karanlık kızlara hem de diğer çaylaklara yardım edebilir, işlerin yolunda olduğundan emin olabilirim. * Rp Puanınız: 97
| |
|
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Adalyn. Çarş. 29 Ara. 2010, 17:30 | |
| | |
|