Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Yüksek Rahibe Olmak İçin Paz 19 Eyl. 2010, 18:36 | |
| Gece evindeki en yetkili pozisyondur. Kurguda önemli bir yeri olduğundan başvuruları dikkate alırken sizi biraz zorlayabiliriz...
Öncelikle rp puanınız 85 ve üstü olması şarttır. ayrıca sitemizde en az iki rp yazmamış olmalısınız. (Ders rpleri dışında ve rplerin bitmiş olması gerekmekte)
Seçilecek kişi kurguda benim yerime gece evine atanmış olacaktır. Bu yüzden daha önceden başka karakterlerle kurgu planladıysanız tekrar düşünmelisiniz. Yönetim olarak ortak karar vereceğimizide belirteyim.
Başvuru ;
Karakter ismi: Karakter özellikleriniz: Karakterin geçmişi : Sizce bir yüksek rahibenin özellikleri nelerdir: Neden yüksek rahibelik: RP puanı: Bitmiş olan iki rp linki : ÖRNEK RP: (Yüksek rahibeler ritüel düzenlediği için, ritüel rpsi yazmalısınız) | |
|
Cassandra Parker Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Yüksek Rahibe Olmak İçin Salı 12 Ekim 2010, 14:05 | |
| Karakter ismi:Cassandra Parker Karakter özellikleriniz:Cassandra çocukluğundan beri yaptığı bütün davranışların iyi ve kötü yanlarını hep tarttı.Çevresindekiler ne kadarda onun değişik biri olduğunu düşünsene aslında normal olan oydu.Nyx onun için çok değerli.Ondan vazgeçmesi için ilk önce kendinden vazgeçmesi gerekir.Fazlasıyla cesur ve ne yazıkki dobradır.Lider olmaktan ne kadar kaçarsa kaçsın kendini hep olayların içinde lider olarak bulmuştur.Her zaman doğrunun yanında karanlığın tam karşısındadır.Çevresindekilerle arasında görünmez bir duvar vardır taki onlar birine yada Cassandraya zarar verene kadar.Bu durumda duvar görünmezliğini kaybeder ve geçilemez bir kale olur... Karakterin geçmişi :İşaretlenmeden önce gayet asil bir ailenin asil üç kızının ortanca kızıydı.Ablasını kaybetmesi üzerine bir yıkım yaşamış ve ardından işaretlenmiştir.Bu arada ablası Yüksek rahibelik için eğitilen bir çaylaktı.Yüksek rahibe olmak istemesindeki en büyük etken ablasının yarım bıraktığı işi tamamlamaktı.Sorunsuz bir çaylak olmaya çalışmış ancak olayların tam ortasında bir nokta olmuştur.Ailesiyle işaretlendikten sonrada şimdide arası gayet iyidir.Uzun yıllarını geçireceği anlamlı görevlere atanmak onun için vazgeçilmezdir.Nede olsa vampirler uzun yaşamaktadır... Sizce bir yüksek rahibenin özellikleri nelerdir:Güç İnat Fedakarlık İnanç Sevgi ve Birazda Asillik.Bunların hepsi Cassandra bir çember gibi birbirini tamamlıyor... Neden yüksek rahibelik:Cassandraya gelirsek ablasının anısını yaşatmak yarım bıraktığı işi tamamlamak ve ait olduğu görevde başarıyla çalışmak ve hayatını anlamlandırmak içindir.
Bana sorarsanız çaylak olmaktan sıkıldım farklı birşeylerde rp yazmak ve aklımdaki farklı kurguları zenginleştirmek istiyorum... RP puanı: 86 ÖRNEK RP:İşte başlıyordu.İlk Ritüelini gerçekleştirmek için alana yürüdü.Kalabalığı geçerek çemberin ortasına gitti.Çaylaklar mumlar herşey hazırdı.Gecenin yumuşaklığı rüzgarın okşayışı içini huzurla doldurmuştu.İlk başta içini kaplayan heyecan okula yeni başlayan bir çocuğun masum heyecanıydı.Ardından bu heyecanın yerini doğallık aldı.Notalarının kusursuz tonu kulaklarına bir ziyafet yaşatırken müziğin ahengine uyarak hareket etmeye başlamıştı. Ne yapması gerektiğini gayet iyi biliyordu.Ama kendini içindeki Tanrıça sesine teslim etti.O ne derse ayakları elleri bütün bedeni itaat ederek hareket ediyordu. Üzerinde her elementi simgelediğini düşünen taşlar bulunan çakmağı aldı ve ilk elementi, yani havayı simgeleyen sevimli ve ggülümseyen heyecanını saklamaya çalışan çaylağın yanına doğru ahenkli bir şekilde süzülmeye başladı. Çaylağın yanına gittiğinde ona hafifçe gülümsedi “Esintinin efendisi Nyx'in adına, sizi çağırıyorum, Burada gerçekleşek güzelliklere sihirlerinizi savurmanızı diliyorum"Sözlerinin ardından sarı mumu elindeki çakmakla yaktı. Çaylağın hafifçe titrediğini hissetti.Gözlerini açıp ona baktı."İyi iş" dedikten sonra rüzgarıda yanına katarak ikinci elementi, ateşi temsil eden çayylağın yanına doğru ilerlemeye başladı. “Gerçeğin ateşi, Nyx'in adına, seni çağırıyorum, Senden burada işleyeceğim sihre yardım etmeni İstiyorum.” diyerek kırmızı mumu yaktı.Her tarafı birden ısınmış rüzgarla durumu eşitliyordu. Üçüncü elementi, suyu temsil eden çaylağın yanına yürüdü.Bu çaylak diğerlerinden daha heyecanlıydı. “Yağmurların damlaları, Ateşin kardeşi Nyx'in adına sizi çağırıyorum, Ritüel gerçekleşirken gücünüzle gücümüze güç katmanızı istiyorum.” Mavi mumu yaktıktan sonra derin bir iç çekti. Sırada Toprak elementi vardı. “Varlığımızın asıl temsilcisi, Nyx'in adına, seni çağırıyorum. Gücünle bizi ayakta tutmanı diliyorum.” Yeşil mumu yaktığında Toprak kokusunu içine çekiyor olmalıydı. Mor mumu eline aldı ve, ritüeli izleyen çaylak ve vampirlere döndü. “Güçlü özgür ve gerçekliğin efendisi, Nyx'in adına seni bana çağırıyorum.Ritüel boyunca benimle kal! Ve bana Tanrıça'nın gücünü bahşet!” Mor mumu yaktığında içine tonlarca his dolmuştu. Çemberin gücünü hissedebiliyordu. İşte büyü buydu.Heryer güçle sarsılıyor.Çemberdeki titreşim gözle görülür bir şekilde somutlaşıyordu.Ritüel tamamlandıktan sonra Bütün elementlere teşekkürlerini sunup onları bir dahaki ritüele kadar alandan gönderdi...
En son Cassandra Parker tarafından Salı 12 Ekim 2010, 17:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| Konu: Geri: Yüksek Rahibe Olmak İçin Salı 12 Ekim 2010, 14:36 | |
| Hımm Dilara... Ritüel rpni çok beğendim kurgunu da öyle ancak aktif olmalısın yüksek rahibelik çok zar 1,5 yıllık deneyim konuşuyor burada... Şuan da tulsa gece evine bir rahibe atanmasını bekliyoruz. Bu rahibe genç biri olmalı ve ilk deneyimi olmalı. bir süre ona bazı konularda rahberlik edeceğim.. Bunlar senin için uygunsa rütbeni veriyorum ancak yaptığın rpleri bütün yönetim izleyecek ve duruma göre tekrar değerlendirileceğini sana şimdiden söyleyebilirim... | |
|
Cassandra Parker Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Yüksek Rahibe Olmak İçin Salı 12 Ekim 2010, 14:44 | |
| Uygun.Elimden geleni yaparım.Olmadı yapcak birşey yok.Kendimi geliştirmek için bu rütbeyi istiyorum... | |
|
| Konu: Geri: Yüksek Rahibe Olmak İçin Salı 12 Ekim 2010, 16:01 | |
| | |
|