Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Vakit geldi, yeğen.

+4
Arianna Lucy Warren
Kyria Jerdet
Eutich Zednite
Franky Morell
8 posters
YazarMesaj
Franky Morell
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Franky Morell

Lakap : Franky.

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Vakit geldi, yeğen.  Empty
MesajKonu: Vakit geldi, yeğen.    Vakit geldi, yeğen.  Icon_minitimeC.tesi 30 Nis. 2011, 16:29

http://www.mortemsymphony-rpg.com/t2239-frank-m
    Franky aşırı dozda umursamazdır hayatı. Ta ki aşık olana kadar bu kız Trish falan. Neysem dostlar buraya daha sonra güzel ve felsefik bişiler gelecek. Karakter için başvuru linkine tık edin Razz Şu an babama yakalanmadan ve komşu modemini istemeden önce çıkmam gerek. Aramanın vaktinin geldiğini anladım. Çoğu kişiyle kurgumuz var ancak yazıya dökülmemiş gibi. Kurgularınızla gelin ben düzenleyeyim girdikçe. Hadi bakalım, doluşun ^^

Kyra; Bir şeyler olduğunu hissediyorum, ben kaçan bir kız. O yüzden ban karşı bir şeyler hissettiğini sanmıştım ama erkek düşmanı olduğunu öğrendiğimde pek takmamaya başladım. Hala şüpheleniyorum.
    Arianna Lucy Warren; En yakın dostum olur kendileri. Sonradan neler olacak Tanrı bilir.
    Patrick William Rock; Dost.
    Calbert R. Tallon; İçiyoruz arada. İçinde daha eğlenceli oluyor bu dost.
    Calypso De'Lapore; Bu kız beni gerçekten sinir ediyor bazen. Peşimden bir türlü ayrılmıyor üstelik sürekli gülsürmeye çalışıyor. Bunu yaparken bazen gerçekten gülüyorum. Bazen ise sinirden gülüyorum. Ama peşimde olmasından memnun olmadığımı söyleyemem.

En son Franky Morell tarafından Perş. 02 Haz. 2011, 17:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Eutich Zednite
Nefilim | Gölge Avcısı
Nefilim | Gölge Avcısı

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Vakit geldi, yeğen.    Vakit geldi, yeğen.  Icon_minitimePaz 01 Mayıs 2011, 10:21

ıhıhım Diana'yla bir kurgu bulmalıyız kesinlikle aklıma bir şey gelmedi ama düşünmedelerdeyim hala sen de düşün bulalım berber ^^

Diana Rynkar(v. sınıf sly-sly öğrenci başkanı)- depresif,ikiyüzlü,karanlık,bazı konumlarda sadist ve bulaşan olmadıkça
içine kapanık. Kendi iç çekişmesini yaşıyor ve acılarından kurutlamıyor.Dünyanın verdiği o büyük savaşı Diana da içinde yaşıyor. Aydınlık ve karanlık iki tarafta ona acı veriyor. Beyninin içinde hep bir ses var ve onu tuhaf biçimlerde etkiliyor. Bazen
etrafta onu uyaran minik bir kız çocuğu gördüğünü sanıyor. Delirmenin eşiğinde anlayacağın. Eskiden herkese bulaşırken bu durum onu iyice içine kapanık bir hale getirdi. Ama genede bir olay olduğunda eski Diana geri dönüyor.eh biraz dengesiz bir karakter ^^

Elisha içindeee ;
Elisha moonlight(kehanet prof.-huff bina s.)- karakter için http://www.mortemsymphony-rpg.com/t2320-elisha-da-artk-hayata-donsun-yani Smile

3 tür aynı yazıyı kopyala yapıştır yapıyorum gülme
Kyria Jerdet
Kyria Jerdet

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Vakit geldi, yeğen.    Vakit geldi, yeğen.  Icon_minitimePaz 01 Mayıs 2011, 12:06

Sana bir zamanlar platonik olarak aşık olmuşumdur. Kişiliğini zerre kadar önemsemiyorumdur o yüzden. Ama artık sana olan hoşlantım bile bitmiş hatta sana denk gelmemeye çalışıyorudmdur. Fakat bunu kontrol edemediğimden arada sırada kütüphanede(takılıyorsan oralarada, ya da en sık nerelerde dolaşıyorsan orada) denk geliyoruzdur. Ve ben de hızla orayı terk etmeye çalışırken aptal gibi görünüyorumdur. Sen geçmişteki duygularımı da şimdiki duyularımı da bilmediğinden dolayı anlamlandıramıyorsundur (ne uzun bir kelime oldu bu yahu). Sonra bir yerde artık tüm erkeklere böyle davrandığımı öğrenmiş olabilirsin işte. Bu son cümle o kadar da önemli değil. Başlara dikkat!! Very Happy neyse işte kurgu sana da uyuyorsa böyle olabilir. Olmadı senin istediğin başka şekide.
Arianna Lucy Warren
Arianna Lucy Warren

Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Vakit geldi, yeğen.    Vakit geldi, yeğen.  Icon_minitimePaz 08 Mayıs 2011, 14:27

Kurgumuz var canims ekle beni Very Happy
Franky Morell
Franky Morell

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Vakit geldi, yeğen.    Vakit geldi, yeğen.  Icon_minitimePtsi 09 Mayıs 2011, 15:08

Simay uyar, Tuğçe biliyorum canıms ^^, Nurdan bebek düşüncelerdeyim -Herşey olabilir- Razz
Patrick William Rock
Patrick William Rock

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Vakit geldi, yeğen.    Vakit geldi, yeğen.  Icon_minitimeCuma 13 Mayıs 2011, 14:55

Abiğ, şimdi kanka olalım diyecem, ama tırsıyorum açıkçası. Acımasız falanı gördükten sonra i-hi ^^" Rick, o kadar değildir hani.
http://www.mortemsymphony-rpg.com/t2406-r-ljt
Lejantım.
Calbert R. Tallon
Calbert R. Tallon

Lakap : Rad, Cal falan.

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Vakit geldi, yeğen.    Vakit geldi, yeğen.  Icon_minitimeC.tesi 14 Mayıs 2011, 09:03

Calbertle arada kafa bulun siz ya Very Happy

Calypso De'Lapore
Calypso De'Lapore

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Vakit geldi, yeğen.    Vakit geldi, yeğen.  Icon_minitimePaz 22 Mayıs 2011, 18:33

Senin kuyruğunda dolaşan ve üstüne vazife olmadığı halde seni sürekli gülümsetmeye veya en azından ağzından iyi bir kaç laf çıkmasını kendine görev edinmiş bir kız. Very Happy
Franky Morell
Franky Morell

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Vakit geldi, yeğen.    Vakit geldi, yeğen.  Icon_minitimePerş. 26 Mayıs 2011, 06:35

Hepinizi sonunda ekledim dostlar, beğenmediğiniz bir yer varsa söyleyin ^^

Bir de merlin kanka olabiliriz çünkü acımasızlık sadece kötülüklere karşı olan bir şey genelde hep alaycı ve umursamaz Razz
Feodora Ninockha
Feodora Ninockha

Lakap : F.

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Vakit geldi, yeğen.    Vakit geldi, yeğen.  Icon_minitimePerş. 26 Mayıs 2011, 07:45

Xavier diyip atlamak, pis fanteziler kurmak geliyor. Neyse, iki Slytherin, 6. sınıf öğrencisi... Hım.

Bırde benım baslıgıma bakıp kurgu bulabılırsın sanırım. Orada aradıgım uc kategorı var. Telefondan gırdıgım ıcın lınk veremıyorum.. =D
Franky Morell
Franky Morell

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Vakit geldi, yeğen.    Vakit geldi, yeğen.  Icon_minitimePerş. 26 Mayıs 2011, 08:13

Baktım ben ilan başlığına. Belki bir şeyler yaşadıktan sonra yakınlaşmışızdır amma ve lakin aşk değil de dost olmuşuzdur olur mu? Şu aradığın birinci kategori olabilir Very Happy Meselaa Elena ve Matt gibi Razz
Feodora Ninockha
Feodora Ninockha

Lakap : F.

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Vakit geldi, yeğen.    Vakit geldi, yeğen.  Icon_minitimePerş. 26 Mayıs 2011, 08:52

Olabılır, guzel bır kurgu cıkar.. =D
Arianna Lucy Warren
Arianna Lucy Warren

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Vakit geldi, yeğen.    Vakit geldi, yeğen.  Icon_minitimePerş. 26 Mayıs 2011, 13:53

Franky :@ Naber canım ??
Franky Morell
Franky Morell

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Vakit geldi, yeğen.    Vakit geldi, yeğen.  Icon_minitimePerş. 26 Mayıs 2011, 14:37

Kıskann Razz
Arianna Lucy Warren
Arianna Lucy Warren

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Vakit geldi, yeğen.    Vakit geldi, yeğen.  Icon_minitimePerş. 26 Mayıs 2011, 15:00

Bu ne arkadaş. Hıh Mad

Vakit geldi, yeğen.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» içimden geldi xP
» Srna geldi.
» Angry Birds WP7'ye geldi
» Benim De Koyasım geldi :D
» Francessa Geldi Beyler Bayanlar.