Ira Scneider Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Rara. Nerden : Milano. Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 28/10/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Ysandre. Paz 28 Kas. 2010, 11:52 | |
| Karakter Adı : Ysandre Wyngér. Karakter özellikleri : İyi biri olmaya çalışırım genelde. Çok küfrettiğimi söylerler ama bu alışkanlığımdan kurtulmaya çalışıyorum. Umursamazım. Biraz salaşım. Dalga geçmeyi, tembelliği, uyumayı ve eğlenmeyi severim. Tabi eğlence de eğlenceye benzeyecek. Kıskanç değilim. Fazla sinirlenmem aksine sinirleneceğim birşeye gülerim. Karşımdaki insanı sinir eder bu davranışım. Erkekler umrumda değil ve hiçbir zamanda olmayacağını düşünürüm. Tek başına mutlu olduğuna inanmışımdır hep. Ama yanlış anlaşılmasın, arkadaş edinmeyi de severim. Gerçek bir arkadaş ama. Birşeyden kolay kolay etkilenmem. İnsanların ne düşündüğü umurumda değildir. Aşka inanmam. İnanmam için aşık olmam gerek. Kolay kolay üzülmem, ağladığımı babam dışında kimsenin görmediğini sanıyorum. Üzülecek bir şeyimin olmadığındandır belki de. Sürtüklerden, sürtük olmaya çalışanlardan nefret ederim. Her ne kadar bende söylesemde yalanı sevmem. Bir insanı asla tanımadan yargılamam. Ayrıca biriyle ilk defa konuşurken huysuzluk yapmam. Ah, gelelim huysuzluğa. Huysuz değilimdir pek. Eğer kötü anıma gelmediyseniz sizi terslemem. Nazik olmaya çalışırım. Erkeklerle aram iyi değildir pek. Sadece lisede Shane vardı ama o da sadece arkadaşımdı. Yılışık, egosu çok yüksek, fazla maço erkeklerden hoşlanmıyorum. Ayrıca t-şhort değiştirir gibi kız değiştiren erkeklerden de iğrenirim. Bunun dışında sevmediğim fazla bir şey yok. Yani sanırım.Geçmiş : Normal bir çocuk olarak büyümüştür. 12 yaşında annesi ölünce içine kapanmış ve zar zor aylatmıştır o olayı. Babası iki yıl sonra başka biriyle evlenince ondan daha çok nefret etmiştir. On altıncı yaş gününde babası parti yapmaya ikna etmiştir. Partiden kaçıp varoş bir bara girmiştir. İşte orda işaretlenmiş ve Gece Evi'ne gelmek zorunda kalmıştır. Neden bu guruba üye olmalısınız: Nyx'a olan görevimi yerime getirmek için istiyorum. Örnek Rp: ( Karanlık Kızlar / Erkekler olarak yazmalısınız)- Spoiler:
" Uyan Ysandre! Ritüel'e geç kalıyoruz! " Lady'nin kızgın sesi kulağında yankılandı. Ah, doğru ya ritüel! İlk Karanlık Çaylaklar ritüeli. Bu gruba neden katıldığını bile bilmiyordu. Daha geçen hafta Karanlık Çaylaklar'ın Barbie numuneleri olduğundan bahsetmiyor muydu? İçinde kıpır kıpır birşey vardı. Midesi çalkalanıyordu ve bu işini kolaylaştırmıyordu. September onu Karanlık Kızlar'a davet ettiğinde hayatının şokunu yaşamıştı. Birbirlerinden nefret etmiyorlar mıydı? Ah, yada September'ın çok daha farklı bir planı vardı. Düşmanına daha yakın olarak yaptıklarını takip edebilmek. Dolunay Ritüel'inden sonra biraz kestirdiği için Lady ona kızıyordu şimdi. Bu olasıydı. Yalpalayarak kalktı yerinden ve Lady'e baktı. Siyah elbisesindeki taşlar gözünü alıyordu. Gerçekten güzeldi. Yüzünü bir gülümseme aldı. " Bakıyorum da çok şıksınız, madam. " Ysandre'ye bir yastık fırlattı. Ysandre ellerini 'teslim oluyorum' dercesine havaya kaldırdı. Yataktan kalktı ve üzerindeki buruşmuş kırmızı elbisesine baktı. Herkes siyah mı giyinecek acaba? Ah, umurunda değildi. Zaten yeterince dikkat çekecekti kırmızı elbise giyinmesinin pek bir önemi yoktu. Lady'nin elinde tuttuğu elbiseyi farketti. Umutlu gözlerle Ysandre'ye bakıyordu. Kan kırmızısıydı. Ama upuzundu. Dekoltesi dikkatini çekti. Lady, eğer reddederse kesinlikle canını okurdu. Kafasını salladı ve elbiseyi aldı. Üzerine giyindi ve aynaya baktı. Gerçekten güzeldi elbise. Ysandre'ye yakışmıştı. Saçlarını fırçaladıktan sonra son bir kez daha aynaya baktı ve konuştu. " Tamam, hazırım. Hadi gidelim. " Odanın kapısından çıkarak, koridor boyuncu ilerlediler. İçindeki heyecanı bastıramıyordu. Ritüel salonuna girdiklerinde gözler onlara döndü. Daha doğrusu Ysandre'ye. September, her zamanki soğuk bakışlarını fırlatıyordu ona. Umursamıyormuş gibi göründü. September melodik bir sesle konuştu. " Nihayet gelebildiniz. " Sonra diğer çaylaklara takdim edermiş gibi Ysandre'yi gösterdi. " Evet, gördüğünüz gibi yeni bir çaylak var aramızda. Hoşgeldin Ysandre. " Sonra herneyse gibi ellerini savurdu ve sinsi bir gülümseme geldi yüzüne. Gece çok uzun olacağa benziyor, Ysandre.
| |
|
Carmella Decartius Moskova Baş İblis Efendisi
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: Ysandre. Paz 28 Kas. 2010, 15:26 | |
| Onaylandı. - Spoiler:
Bunu gören adminler lütfen rütbeyi verebilirler mi? Çok az vaktim olduğundan veremiyorum da.)
| |
|