| Kalona(Nephilium) | |
|
+11Poseidon Sentinus Electra A. Duende Sonja Lâvin Darren Becker Elizabeth Atalante Lynn Yusleidis D'oliveira Catherine Russell Beätrice Scavetta Kalona Nephilium Adriana Sorcha Kuran Elizabeth Rose Wayland 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Arianna Lucy Warren Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d Nerden : Kranlık bir yerden * Mesaj Sayısı : 1428 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 19/10/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Kalona(Nephilium) Ptsi 03 Ocak 2011, 16:03 | |
| Bence alakası yok. Şöyle olabilir aslında dünyaya geldi ve herkes onun kötü olduğunu düşünüoyr kitapta. Aya'ya ulaşmak istiyo kolonada ona ulaşmak içinde başvurabileceği tek kişi Neferetti. Böyle oyun oynuyo olabilirmi kii ?? Yoksa Kolona bence Nefereti tek bi kerede öldürür ben Nefereti o kadar ölümcül bulmuyorum. | |
|
| |
Deamon Austeja Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Demon Nerden : Tatooine Mesaj Sayısı : 734 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 08/10/10
| Konu: Geri: Kalona(Nephilium) Ptsi 03 Ocak 2011, 16:08 | |
| Dediğin gibi de olabilir...
+ Erebus oğluyum ama cidden artık Nyx'ten nefret etmeye başladım. Bence ilerleyen kitaplarada Nyx'in kötü geçmişi fln orataya çıkacak diye düşünüyorum. Ne kadar Tanrıça olsa da... Kitapta Nyx hakkında pek fazla bilgi yok... İlerki kitaplarda bir kitabın tamamı Nyx'in geçmişi, hataları ve sırlarıyla ilgili olabilir ... Tabi bu benim düşüncem ^^
En son James Charles Archibald tarafından Ptsi 03 Ocak 2011, 16:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Kalona(Nephilium) Ptsi 03 Ocak 2011, 16:14 | |
| - Poseidon Sentinus demiş ki:
- Gece Evi' ne bağlı ama bir o kadar da kopuk
olmamız güzel bence Banu abla. Cenk' e edilecek laf yok zaten. Kalona' yı çok iyi yönetiyor. Kurgu bakımından ilginç bir kurgunuz var:D Bu yüzden en iyi çift seçildiniz Banu abla.) Teşekkür ederim. Hem partnerim adına hemde kendi adıma.. Zaten Kalona'ma laf söyletmem - Arianna Lucy Warren demiş ki:
- Böyle oyun oynuyo olabilirmi kii ?? Yoksa Kolona bence Nefereti tek bi kerede öldürür ben Nefereti o kadar ölümcül bulmuyorum.
Buna katılıyorum halen Kalona'nın bir planı olduğunu düşünüyorum... | |
|
| |
Belinda Alice Wayle Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Dark Angel Mesaj Sayısı : 774 Yaş : 34 Kayıt Tarihi : 30/09/10
| Konu: Geri: Kalona(Nephilium) Ptsi 03 Ocak 2011, 16:18 | |
| Ben başından beri Nxyden nefret ediyorum hiçbir işe yaramıyo çünkü. Mert senin dediğinde mantıklı. Bencede öyle bişey olabilir. Nxy'in bütün hatalarını falan anlatabillirler ama kalonaya itafende bi kitap çıkmalı bence ^^ | |
|
| |
Electra A. Duende Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Ely, Annie, Anna... Mesaj Sayısı : 231 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 06/11/10
| Konu: Geri: Kalona(Nephilium) Ptsi 03 Ocak 2011, 16:20 | |
| Evet ben de aynen Nyx'ten soğudum... Kalona'nın da kötü biri olduğunu düşünmüyorum. Sadece yandaşı olduğu kişiden dolayı öyle gözüküyor. | |
|
| |
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Kalona(Nephilium) Salı 04 Ocak 2011, 16:52 | |
| Ben kitapta kalonadan hiç nefret etmedim. Bana farklı bir karakter olarak gözüktü hep belkide Nyx'e olan aşkı yüzündendi bilemiyorum. Ve Neferet'in yaptıkları kalona'yı daha da çaresiz kılıyor. Kalonayı Cenk sayesinde daha da sevdim çok iyi. | |
|
| |
Adriana Sorcha Kuran Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Kalona(Nephilium) Salı 04 Ocak 2011, 17:10 | |
| Nyx'in Hera gibi bir s-rtük olduğunu düşünüyorum artıkın. Bilemiyorum ama Kalona'Ma yapılmaz ya T_T | |
|
| |
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Kalona(Nephilium) Salı 04 Ocak 2011, 17:15 | |
| - Adriana Sorcha Kuran demiş ki:
- Nyx'in Hera gibi bir s-rtük olduğunu düşünüyorum artıkın. Bilemiyorum ama Kalona'Ma yapılmaz ya T_T
Kesinlikle | |
|
| |
Electra A. Duende Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Ely, Annie, Anna... Mesaj Sayısı : 231 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 06/11/10
| Konu: Geri: Kalona(Nephilium) Salı 04 Ocak 2011, 20:06 | |
| | |
|
| |
| Kalona(Nephilium) | |
|