Alessandra Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Alessa Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 861 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 19/08/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: True Blood Ptsi 11 Ekim 2010, 16:54 | |
|
Sookie Stackhouse (Anna Paquin), küçük bir kasaba lokantasında çalışan telepatik (düşünce okuyabilen) bir garson kız. Bill Compton (Stephen Moyer), Sookie'nin aşık olduğu bir vampir. Eric Northman (Alexander Skarsgård), bin yaşındaki vampir bir Viking. Kitaba göre Sookie'nin aşık olacağı isimdir. - İkinci sezonda ana karakterdir. Sam Merlotte (Sam Trammell), Sookie'nin çalıştığı lokantanın sahibi. Şekil değiştirme özelliği vardır. Genllikle köpek olarak dolaşır ve Sookie'ye ilgisi vardır. Tara ile kısa süreli birlikteliği olmuştur. Jason Stackhouse (Ryan Kwanten), Sookie'nin erkek kardeşi. V bağımlısı olmuş sonrasında Fellowship of The Sun'a üye olmuştur. Tara Thornton (Rutina Wesley), Sookie'nin en yakın arkadaşı (yayımlanmamış pilot bölümde Brook Kerr tarafından oynanmıştır).
Sookie StackhouseBill ComptonEric Northman (tatlı şey, o benim )Sam MerlotteJessica Hamby(Bu kızı hatırlarsınız umuyorum? ) | |
|
Savannah Claire Madden Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: True Blood C.tesi 23 Ekim 2010, 19:14 | |
| İki sezonu izleyip, üçüncünün daha bir saniyesini bile izlemediğim dizi | |
|
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: True Blood Cuma 05 Kas. 2010, 12:27 | |
| | |
|
Ira Scneider Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Rara. Nerden : Milano. Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 28/10/10
| Konu: Geri: True Blood Cuma 05 Kas. 2010, 12:35 | |
| Eric favorim. ^^ Bill ve salak Sookie'den nefret ediyorum. Gül gibi Eric dururken gitti Bill'e. Ama 3. sezonun sonunda da aldı nasibini. Bill'den beklemiyordum böyle bişey ama memnun oldum çok. Oh olsun Sookie'ye. Ayrıca favroilerimden biride Pam. Bayılıyorum ona. =P | |
|
| Konu: Geri: True Blood Cuma 05 Kas. 2010, 12:43 | |
| - Ysandre Wyngér demiş ki:
- Eric favorim. ^^ Bill ve salak Sookie'den nefret ediyorum. Gül gibi Eric dururken gitti Bill'e. Ama 3. sezonun sonunda da aldı nasibini. Bill'den beklemiyordum böyle bişey ama memnun oldum çok. Oh olsun Sookie'ye. Ayrıca favroilerimden biride Pam. Bayılıyorum ona. =P
aynen yaa 3. sezonun sonunda bende beklemiyordum o kısmı iki kere izledim emin olamadım da.. ama Eric o bam başka.. 4.kitapta bolca eric var ve umarım 4. sezondada öyle olur. Haziranda başlayacak gelde sabret... Pam'i bende seviyorum 11. bölümde Eric'e olan bağlılığı çok etkiledi yaa... | |
|
Ira Scneider Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Rara. Nerden : Milano. Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 28/10/10
| Konu: Geri: True Blood Cuma 05 Kas. 2010, 13:27 | |
| Evet, nasıl bekliyeceğiz Haziran'a kadar. 4. kitabı okumadım ben daha. Alıcaklarımda ekli. Şu özetini çıkaracğım kitaplar bitsede alsam hemen. Ne kadar çok Eric o kadar çok heyecan. =D Evet, Pam, buz gibi aslında. Sadece Eric'e karşı bir sevgi duyuyor. | |
|
| Konu: Geri: True Blood Cuma 05 Kas. 2010, 14:09 | |
| Kesinlikle çok güzeldi dördüncü kitap cadı ölüsü bambaşka bir Eric vardı birde kurt adamımız Alcide dönüyor muhteşem yani .. | |
|
Lilith Ann Manson Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Vittorio Nerden : Vampristan Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 20/06/11
| Konu: Geri: True Blood Çarş. 22 Haz. 2011, 03:29 | |
| Hayatımın anlamıdır bu dizi... son 9223 dk.. [manyak fan girl mode=on] ERİİİİİYK. <3 9223 DK GEÇMEK BİLMİYOR. ÖZLEDİM.. BALKONA ÇIKIP 'BÜTÜN DÜNYA DUYSUN. AY LAV YU ERİİİYK.' DİYE ANIRCAK KADAR ÖZLEDİM. VALLA ANIRCAM VE BU DİNGİN SESSİZLİĞİ BOZCAM.. | |
|