| Kişilere soğuk davransakta çevremiz olmalı. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Luciane S. Breyn Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Kişilere soğuk davransakta çevremiz olmalı. Cuma 13 Ağus. 2010, 20:00 | |
| Öncelikle karakterimden bahsedeyim...
İnsanlara her zaman soğuk görünür ve soğuk davranır. Kalona'nın yanındandır fakat soğuk davranmasının yanında bazen iyimser davrandığı için onun Kalona'dan olduğuna inanmak isteyen yoktur. Sadece yanlızlığı sevdiğini düşünürler... İnsanların arkasından iş çevirmeye bayılır. Ve hiçbir zaman bir kişiye bağlı kalmaz. Herşey onun elinin altındadır..
Aradıklarım.
En iyi bir tane dost. .A. Séptember Qixinâ.
Düşmancıklar. .Vincent Warner - Kurbanım.
Luciane'nin haraketlerini sevmeyenler.
Onunla çıkar için arkadaş olanlar.
Belki bir Partner. .Clayton Wéstland.
Ek kurgu. .Jo Harvelle - Üvey abla.
En son Luciane S. Breyn tarafından C.tesi 21 Ağus. 2010, 09:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Clayton Wéstland Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : lakaplarıma dahil bir sürü rivayet var :D Nerden : gelicen mi ?? Mesaj Sayısı : 199 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 12/07/10
| Konu: Geri: Kişilere soğuk davransakta çevremiz olmalı. Cuma 13 Ağus. 2010, 20:47 | |
| Imm aklıma bir kurgu gelmedi şstediğn yere ekle uyar hepsi (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Kişilere soğuk davransakta çevremiz olmalı. Cuma 13 Ağus. 2010, 21:05 | |
| Karakterinden biraz bahsedebilir misin? | |
|
| |
Lakap : lakaplarıma dahil bir sürü rivayet var :D Nerden : gelicen mi ?? Mesaj Sayısı : 199 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 12/07/10
| Konu: Geri: Kişilere soğuk davransakta çevremiz olmalı. C.tesi 14 Ağus. 2010, 09:13 | |
| Çoğu kişi bana ölümcül bir zekaya sahip olduğumu söyler. İnsanlarla pek iletişim kurmadığım halde sevilen bir tipimdir. Sevdiğim kişilere karşı korumacıyımdır ve onlara zarar veren kişilere elimden gelen bütün kötülüğü yaparım ( çünkü bu hayatta değer verdiğim kişiler çok azdır ). Az sayıda olan arkadaşlarımla çok eğlenceli vakt geçiririm. Arkadaşlarım bana çok güvenir ve olayların karşısında çok soğukkanlıyımdır . Sevgili konusuna gelince bağlılığı sevmem. Bunu özel güc başvurusunda yazmıştım bir daha yazmaya üşendim Aslında bir partner arıyorum ve senin karakterinin kişiliği de benimkine az çok uyuyor .Sende istersen partnerim olurmusun ? . | |
|
| |
| Konu: Geri: Kişilere soğuk davransakta çevremiz olmalı. C.tesi 14 Ağus. 2010, 11:10 | |
| Olabileeğ ^^ O zaman bi ara kurguyu konuşup rp yapalım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kişilere soğuk davransakta çevremiz olmalı. C.tesi 14 Ağus. 2010, 11:16 | |
| | |
|
| |
Jo Harvelle Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Jo, Joan, Joanne, Joanna Beth, Beth, Harvel^^ Nerden : Massachusetts, Bosto Mesaj Sayısı : 180 Yaş : 33 Kayıt Tarihi : 08/08/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Kişilere soğuk davransakta çevremiz olmalı. C.tesi 14 Ağus. 2010, 16:31 | |
| Kendime bir yer bulamadım, kurgu bulabiliriz sonra rp yaparız^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Kişilere soğuk davransakta çevremiz olmalı. Paz 15 Ağus. 2010, 10:20 | |
| Aslında karakterlermiz birbirine çok benziyor; sarışın ve buz mavisi gözler... Bence sen benim üvey ablam ol burada olduğunu ve öldüğünü bileyim ama sen benim herşeyime karışıyorsun tabii en sonunda Kalona için savaştığımı da biliyorsun falan fiso.. ? | |
|
| |
Jo Harvelle Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Jo, Joan, Joanne, Joanna Beth, Beth, Harvel^^ Nerden : Massachusetts, Bosto Mesaj Sayısı : 180 Yaş : 33 Kayıt Tarihi : 08/08/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Kişilere soğuk davransakta çevremiz olmalı. Ptsi 16 Ağus. 2010, 01:09 | |
| | |
|
| |
Carmella Decartius Moskova Baş İblis Efendisi
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: Kişilere soğuk davransakta çevremiz olmalı. Ptsi 16 Ağus. 2010, 13:09 | |
| En iyi bir tane dost.Ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben! | |
|
| |
| Konu: Geri: Kişilere soğuk davransakta çevremiz olmalı. Salı 17 Ağus. 2010, 10:12 | |
| Evet, o, sen sen sen sen .d | |
|
| |
Vincent Warner Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Rivayetler var:D Mesaj Sayısı : 224 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 15/07/10
| Konu: Geri: Kişilere soğuk davransakta çevremiz olmalı. Cuma 20 Ağus. 2010, 20:41 | |
| Ünlünden tırstığımı biliyorsun Benide eklemeni rica ediyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Kişilere soğuk davransakta çevremiz olmalı. C.tesi 21 Ağus. 2010, 08:52 | |
| Kurbanlarıma mı ekleyeyim .D
| |
|
| |
Vincent Warner Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Rivayetler var:D Mesaj Sayısı : 224 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 15/07/10
| Konu: Geri: Kişilere soğuk davransakta çevremiz olmalı. C.tesi 21 Ağus. 2010, 09:27 | |
| ahaha Olabilir | |
|
| |
| Konu: Geri: Kişilere soğuk davransakta çevremiz olmalı. C.tesi 21 Ağus. 2010, 09:35 | |
| | |
|
| |
| Kişilere soğuk davransakta çevremiz olmalı. | |
|