| Durum Listesi | |
|
+19Veronica Creusa Melantha Launder Marquez Alessandra Aristide Aphrodis Audrey Phyllis Eleanor Morgenstern Cynthia Aristide Krystelle Rhodanthe Victoria Morgenstern C. Sturm Gaez Angela Marlyssa Daniel J. Pavone Ahraz Farzan Erinn Belmour Machaon Aristide Borislaw Belmour Raven Orlov Aethra L. Pavone Letje Caroll 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Victoria Morgenstern Çember
Lakap : Vicky Nerden : Alacante Mesaj Sayısı : 844 Kayıt Tarihi : 13/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Durum Listesi Perş. 21 Tem. 2011, 22:19 | |
| İsmin ~ Banu Ne düşünüyorsun? ~ Özlediğim birinin nerede olduğunu Nasıl hissediyorsun? ~ kötüü Ne dinliyorsun? ~ düşüncelerimi Ne giyiyorsun? ~ Mini elbise Ne yiyorsun/içiyorsun? ~ kahve Kiminle yazışıyorsun? ~ kendimle Kaç saattir sitedesin? ~ yeni Bugün en çok ne yaptın? ~ Yüzdüm Bugün en çok neye güldün? ~ kendime Gününü özetleyen kelime? ~ şaşkınlık En son ne aldın? ~ cola En son ne zaman dışarı çıktın? ~ akşam Keşke... ~ bayılmasaydım ... çok isterdim ~ 5 yıl öncesinde olmayı Şuan aklına gelen ilk kişi? ~ Deniz | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Öğrenci
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma 22 Tem. 2011, 01:49 | |
| İsmin ~ Çisem Yaşın ~ 16 Burcun ~ Koç Nerede yaşıyorsun? ~ İstanbul Ne düşünüyorsun? ~ Uyuz mu oldum ne? Nasıl hissediyorsun? ~ Uykulu Ne dinliyorsun? ~ Ezan dicem de ehm neyse. Ne giyiyorsun? ~ Eşofman falan. Pijama niyetine. Ne yiyorsun/içiyorsun? ~ Hiçbir şey. Kiminle yazışıyorsun? ~ Umut'umlan. Kaç saattir sitedesin? ~ Öğlen 3ten beri. Yaniii 13 saat. Aktif değildim orası ayrı. Bugün en çok ne yaptın? ~ Sims oynadım. Bugün en çok neye güldün? ~ Naked Gun izledik abimle, ona sanırım. Gününü özetleyen kelime? ~ Vampirizm. Sivrisinekler sağolsun. En son ne aldın? ~ Bakkaldan bir şeyler aldım dün. En son ne zaman dışarı çıktın? ~ Dün bakkal için işte. Keşke... ~ Keşke İngiltere'ye dönsem. ... çok isterdim ~ Havanın soğuk olmasını Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi? ~ Nurdan, Hülya, Rana. Şuan aklına gelen ilk kişi? ~ Aziz de ne alaka bilmiyorum. En çok düşündüğün şey? ~ Taiwan'lı arkadaşlarım *-* Aklına ilk gelen cümle hangisi? ~ Naber kardiş?
| |
|
| |
Alessandra Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Alessa Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 861 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 19/08/10
| |
| |
Cynthia Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma 22 Tem. 2011, 13:15 | |
| İsmin ~ Gülsüm Yaşın ~ 16 Burcun ~ Oğlak Nerede yaşıyorsun? ~ Afyon ama bodrumda olabilir Ne düşünüyorsun? ~ nothing else matters bi başka Nasıl hissediyorsun? ~ mutlu Ne dinliyorsun? ~ Ruhun sarışın Ne giyiyorsun? ~ rahat oh kebab böyle Ne yiyorsun/içiyorsun? ~ kahve Kiminle yazışıyorsun? ~ musayla çıktı o da şimdi Kaç saattir sitedesin? ~ valla bi 5-6 saat olmuştur herhaşde Bugün en çok ne yaptın? ~ güldüm Bugün en çok neye güldün? ~ fahriyeye Gününü özetleyen kelime? ~ best of haydar En son ne aldın? ~ parfüm En son ne zaman dışarı çıktın? ~ dün akşam Keşke... ~ şu şarkıyı çalabilseydim beaa ... çok isterdim ~ farklı olmayı Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi? ~ çok var olmadı şimdi bu soru Şuan aklına gelen ilk kişi? ~ fahriye En çok düşündüğün şey? ~ tatil Aklına ilk gelen cümle hangisi? ~ "çorap kullandık o olur mu hocam?" | |
|
| |
Raven Orlov Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : . Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 31/03/11
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma 22 Tem. 2011, 14:20 | |
| Ne düşünüyorsun? ~ Rüyamda Recep Tayyip Erdoğan'ı, kendimi ve Simon Nessman'ı aynı çatı altında gördüm hala da etkisindeyim, o rüya bitmemeliydi. Nasıl hissediyorsun? ~ İyi. Ne dinliyorsun? ~ K's Choice - Virgin State of Mind Ne giyiyorsun? ~ Gri bluz, pembe pijama altı. Ne yiyorsun/içiyorsun? ~ Yemek yedim az önce tavuklu bir şey şimdi ice tea içiyorum. Kiminle yazışıyorsun? ~ Asena. Kaç saattir sitedesin? ~ Yeni. Bugün en çok ne yaptın? ~ Ders çalıştım. Bugün en çok neye güldün? ~ Yarın benimle buluşmazsan kaçırırım. Gününü özetleyen kelime? ~ Sıkıcı. En son ne aldın? ~ Cips. En son ne zaman dışarı çıktın? ~ Öğlen. Keşke... ~ tüm kıyafetlerim kirlide olmasaydı. ... çok isterdim ~ Odamda yaşlanıp gitmeyi... Şuan aklına gelen ilk kişi? ~ Asena. En çok düşündüğün şey? ~ Asena. Aklına ilk gelen cümle hangisi? ~ Şapşal aşkım günaydın.
| |
|
| |
Eleanor Morgenstern Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma 22 Tem. 2011, 18:23 | |
| Ne düşünüyorsun? ~ Acaba İzmir'e gidebilcek miyim? Allah'ım nolur, tek isteğim bu. Nasıl hissediyorsun? ~ Böyle... Mutlu ama bi eksiklik var Ne dinliyorsun? ~ Arka tarafda tepe var, ordada açık hava tiyatrosu. Hah, orda da Kurtalan Ekspres var. Onların "Gül Pembe"sini. Mest oldum. Ne giyiyorsun? ~ Şort ve t-shirt Ne yiyorsun/içiyorsun? ~ Bira Kiminle yazışıyorsun? ~ Mert ve Gizem Kaç saattir sitedesin? ~ 1 Bugün en çok ne yaptın? ~ Yamuk dedim Bugün en çok neye güldün? ~ Patates soyuşuma Günü özetleyen kelime ne? ~ Yamuk En son ne aldın? ~ Kıyma LOL En son ne zaman dışarı çıktın? ~ Kendim için 3 gün önce Keşke... ~ İzmir'de olsam :/ ... çok isterdim ~ Kabuslarımın sona ermesini çok isterdim Issız daya düşsen yanına alacağın 3 kişi? ~ Nurdan, Gizem, Mert Şuan aklına gelen ilk kişi ~ Mert. Çünkü dediklerinden tırstım En çok düşündüğün şey ~ Kontes <3 Aklına gelen ilk cümle ~ Yamuk | |
|
| |
Victoria Morgenstern Çember
Lakap : Vicky Nerden : Alacante Mesaj Sayısı : 844 Kayıt Tarihi : 13/07/10
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi 23 Tem. 2011, 11:30 | |
| İsmin ~ Banu Yaşın ~ 30 Burcun ~ Terazi Nerede yaşıyorsun? ~ Bodrummm Ne düşünüyorsun? ~ Uyumayı Nasıl hissediyorsun? ~ hasta Ne giyiyorsun? ~ şort ve tşört Ne yiyorsun/içiyorsun? ~ su Kiminle yazışıyorsun? ~ hiç kimseyle Kaç saattir sitedesin? ~ yeni Bugün en çok ne yaptın? ~ tv izledim Bugün en çok neye güldün? ~ diziye Gününü özetleyen kelime? ~ dinlenme En son ne aldın? ~ cips En son ne zaman dışarı çıktın? ~ dün gece ... çok isterdim ~ günlerce dinlenmeyi Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi? ~ ahraz, gizem, nurdan Şuan aklına gelen ilk kişi? ~ | |
|
| |
Launder Marquez Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi 23 Tem. 2011, 12:21 | |
| İsmin ~ İlker Musa Yaşın ~ 16 Burcun ~ Akrep Nerede yaşıyorsun? ~ Afyon -.- Ne düşünüyorsun? ~ Söylemiyim, korkarsınız Nasıl hissediyorsun? ~ Boşlukta. Ne dinliyorsun? ~ Lady Gaga- Telephone Ne giyiyorsun? ~ Askılı ve şort Ne yiyorsun/içiyorsun? ~ Buzlu su Kiminle yazışıyorsun? ~ Gizem ve Mert Kaç saattir sitedesin? ~ 2 saat oldu Bugün en çok ne yaptın? ~ Korktum Bugün en çok neye güldün? ~ Hiçbi şeye Gününü özetleyen kelime? ~ Kabus En son ne aldın? ~ Gözlük En son ne zaman dışarı çıktın? ~ 2 gün önce ya. Ben unutmuştum onu Keşke... ~ Kabus görmesem ... çok isterdim ~ Kabus görmemeyi çok isterdim Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi? ~ Banu Abla, Gizem, Mert Şuan aklına gelen ilk kişi? ~ En çok düşündüğün şey? ~ Aklına ilk gelen cümle hangisi? ~ | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi 23 Tem. 2011, 14:44 | |
| İsmin ~ Nurdan Yaşın ~ 15 Burcun ~ Kova imiş. Nerede yaşıyorsun? ~ aylavyukaradeniz Ne düşünüyorsun? ~ ben hiç özlenmemişim aslında üü. Nasıl hissediyorsun? ~ kızgınım birilerine, ayrıca dün gece tam bitirdiğim sırada kaydedecekken fırtına yüzünden rpimin tamamı gitti feci üzüldüm. Ne dinliyorsun? ~ Evanescence - Anywhere Ne giyiyorsun? ~ zebralı pijamamı çıkarmaya kıyamıyom onu bi de tişört. Ne yiyorsun/içiyorsun? ~ açım ama yemiycem. Kiminle yazışıyorsun? ~ Meeeert, bi de ikizcanım beni takarsa onunla konuşcezde iştee. Kaç saattir sitedesin? ~ bilmeem yeni. Bugün en çok ne yaptın? ~ kitap okudum gene okuyacam. Bugün en çok neye güldün? ~ kuzenin counter turnuvasında ekilmesine zuhaa süperdi. Gününü özetleyen kelime? ~ karın ağrısı. En son ne aldın? ~ kiraz. En son ne zaman dışarı çıktın? ~ dün. Keşke... ~ Keşke o lanet olasıca fırtına çıkmamış olsa da şuan da o rpyi göndermiş olsaydım. ... çok isterdim ~Yeniden yine yeniden ben olabilmeyi kendimi satırlarda kaybedebilmeyi çok isterdim derken ne kadar saçmaladığımı fark edip sustum. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi? ~ Bütün site. Şöylrki yanıma alacağım her kişinin de kendi 3 kişi alma hakkı doğacağından onlar bi üç onun aldıkları bi üç derken ada ıssız olmaktan çıkar valla. Şuan aklına gelen ilk kişi? ~ Batucanım. Acaba Çanakkalade napıyor şimdik. En çok düşündüğün şey? ~ O giden rp im yerine yeniden rp yazmak ne kadar zor oluyo yaa. Aklına ilk gelen cümle hangisi? ~ Karnımın ağrısı geçsin artııık. | |
|
| |
Raven Orlov Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : . Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 31/03/11
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi 23 Tem. 2011, 21:51 | |
| Ne düşünüyorsun? ~ Ahaha kuzenimi. Nasıl hissediyorsun? ~ İyi. Ne dinliyorsun? ~ Radiohead - Lotus Flower Ne giyiyorsun? ~ Mavi şort gri tişört. Ne yiyorsun/içiyorsun? ~ Hiçbir şey. Kiminle yazışıyorsun? ~ Kimse. Kaç saattir sitedesin? ~ Girdim çıktım girdim çıktım. Bugün en çok ne yaptın? ~ Annemle takıldım. Bugün en çok neye güldün? ~ Kuzenim E on dokuz yaşında, kendisine sarkan bir numaralı erkek kırk yedi yaşında, iki numaralı erkek de otuz dört. Az önce aradı, noluuyoo laaan diye bir bağırışı var ki gül gül yerlere yattım bir insan bu kadar bahtsız olamaz. Gününü özetleyen kelime? ~ Normal. En son ne aldın? ~ Çilekli Max. Evet dondurma aleminde tek favorimdir. En son ne zaman dışarı çıktın? ~ Öğlen, bakkala yolladılar. Keşke... ~ adam gibi sohbet edecek birisi olsa. ... çok isterdim ~ Birini keklemeyi (XDD) Şuan aklına gelen ilk kişi? ~ Kuzenim. En çok düşündüğün şey? ~ Şu sıralar Asena. Aklına ilk gelen cümle hangisi? ~ noluyooo lan | |
|
| |
Creusa Melantha Londra Klan Lideri
Nerden : İngiltere. Mesaj Sayısı : 55 Kayıt Tarihi : 06/07/11
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi 30 Tem. 2011, 20:45 | |
| İsmin ~ Helin Yaşın ~ 15 Burcun ~ Balık Nerede yaşıyorsun? ~ İstanbul Ne düşünüyorsun? ~ Hiçbir şey Nasıl hissediyorsun? ~ Bomboş Ne dinliyorsun? ~ Sessizlik Ne giyiyorsun? ~ Pijama Ne yiyorsun/içiyorsun? ~ Su Kiminle yazışıyorsun? ~ Kimse Kaç saattir sitedesin? ~ Yarım saat oldu Bugün en çok ne yaptın? ~ Boş boş oturdum Bugün en çok neye güldün? ~ Hiçbir şeye Gününü özetleyen kelime? ~ Sıkıcı En son ne aldın? ~ Dondurma En son ne zaman dışarı çıktın? ~ 2 saat önce Şuan aklına gelen ilk kişi? ~ Adı bende saklı En çok düşündüğün şey? ~ Salaklığım Aklına ilk gelen cümle hangisi? ~ 'Bir insan en çok ne kadar yalan söyler?' | |
|
| |
Veronica Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kan Kraliçesi Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 336 Kayıt Tarihi : 25/04/11
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı 02 Ağus. 2011, 21:06 | |
| Ne düşünüyorsun? ~ Kurguyu Nasıl hissediyorsun? ~ hasta Ne dinliyorsun? ~ Yüzüklerin efendisini izliyorum Ne giyiyorsun? ~ şort +tşört Ne yiyorsun/içiyorsun? ~ fanta Kiminle yazışıyorsun? ~ nurdanla Kaç saattir sitedesin? ~ 1 Bugün en çok ne yaptın? ~ uyudum Bugün en çok neye güldün? ~ Bir arkadaşıma Gününü özetleyen kelime? ~ Kötü başlasada güzel geçen gün En son ne zaman dışarı çıktın? ~ dün Keşke... ~ hemen iyileşsem ... çok isterdim ~ ahrazla konuşmayı Şuan aklına gelen ilk kişi? ~ Deniz | |
|
| |
Ophelia Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Bastard. Nerden : Köy çocuğuyum ben. Mesaj Sayısı : 418 Kayıt Tarihi : 28/05/11
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. 03 Ağus. 2011, 09:48 | |
| İsmin ~ Ceren Yaşın ~ 16 Burcun ~ Koç! Nerede yaşıyorsun? ~ Samsun. Ne düşünüyorsun? ~ Koskoca temayı tek başıma nasıl halledeceğimi... Nasıl hissediyorsun? ~ Hasta. Ne dinliyorsun? ~ Clinging on for life - The hoosiers Ne giyiyorsun? ~ şort & tişört Ne yiyorsun/içiyorsun? ~ Hiçbir şey. Kiminle yazışıyorsun? ~ Didem. Kaç saattir sitedesin? ~ an itibariyle yarım saat olmuş. Bugün en çok ne yaptın? ~ Uyuduuum! Bugün en çok neye güldün? ~ Adamın Biri iye bir kitabım var, ona. Gününü özetleyen kelime? ~ Hastalıklı. En son ne aldın? ~ Kitap. En son ne zaman dışarı çıktın? ~ Dün bakkala gitmiştim. Keşke... ~ Wish you were here. ... çok isterdim ~ Midemin düzelmesini... Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi? ~ Edgar, Isabella ve 3. yok sanırım. Ay cidden çok az kişi tanıyorum. Şuan aklına gelen ilk kişi? ~ Johnny Depp. En çok düşündüğün şey? ~ Bu seneki projeden ne derece alacağımız. Aklına ilk gelen cümle hangisi? ~ Teardrop on the fire.
| |
|
| |
Lorelei Aurel Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma 05 Ağus. 2011, 13:46 | |
| İsmin ~kardelen Yaşın ~ on altı Burcun ~ oğlak Nerede yaşıyorsun? ~ angor Ne düşünüyorsun? ~ rp Nasıl hissediyorsun? ~ aç Ne dinliyorsun? ~ tdg over&over Ne giyiyorsun? ~ pijama 4ever Ne yiyorsun/içiyorsun? ~ sdfdsff orucuuuz ooluuuuuum Kiminle yazışıyorsun? ~ afsdfgsd Kaç saattir sitedesin? ~ bilmem Bugün en çok ne yaptın? ~ uyudum Bugün en çok neye güldün? ~ bişiye gülmedim Gününü özetleyen kelime? ~ aaç En son ne aldın? ~ tişört En son ne zaman dışarı çıktın? ~ hiç hatırlamıyorum Keşke... ~ gün bitse ... çok isterdim ~ günün bitmesini Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi? ~ kafamı dinlerim Şuan aklına gelen ilk kişi? ~ babam En çok düşündüğün şey? ~ bilmem Aklına ilk gelen cümle hangisi? ~ ders olsun lanet olsun | |
|
| |
Niobe Hera Linos Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 20/06/11
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi 08 Ağus. 2011, 21:48 | |
| İsmin ~ Almila Yaşın ~ 19 Burcun ~ Başak Nerede yaşıyorsun? ~ Ankara Ne düşünüyorsun? ~ Bugün ne çok şey aldığımı. Nasıl hissediyorsun? ~ Uykulu Ne dinliyorsun? ~ İncir Reçeli Soundtrack kısaca. Ne giyiyorsun? ~ Gecelik işte. Ne yiyorsun/içiyorsun? ~ Sigara. Kiminle yazışıyorsun? ~ Kimseyle. Kaç saattir sitedesin? ~ 15 - 20 dakika Bugün en çok ne yaptın? ~ Alışveriş Bugün en çok neye güldün? ~ Şirinler'e Gününü özetleyen kelime? ~ Para harcanan bir gün. En son ne aldın? ~ Cd, şampuan, dvd. En son ne zaman dışarı çıktın? ~ Öğleden sonra 1'de. Keşke... ~ Yine rp yapsam. ... çok isterdim ~ İstediğim yerin olmasını. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi? ~ Tanımazsın. Şuan aklına gelen ilk kişi? ~ Yine tanımazsın. En çok düşündüğün şey? ~ Tercihlerin sonuçlanması | |
|
| |
Carmella Decartius Moskova Baş İblis Efendisi
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. 17 Ağus. 2011, 13:28 | |
| İsmin ~ Allen mode: on. Yaşın ~ On beş. Burcun ~ İkizler. Nerede yaşıyorsun? ~ Odamda. Ne düşünüyorsun? ~ Bileğime ne olabileceğini. Nasıl hissediyorsun? ~ Doymuş. Ne dinliyorsun? ~ Beyonce çalıyor ama şarkıyı bilmiyorum. Ne giyiyorsun? ~ Koccaman bir tişört. Ne yiyorsun/içiyorsun? ~ Sandviç. Kiminle yazışıyorsun? ~ Aşkım, canım Ekin'imle. <3 Kaç saattir sitedesin? ~ İki olmadı. Bugün en çok ne yaptın? ~ Yattım. Bugün en çok neye güldün? ~ Gülmedim. Gününü özetleyen kelime? ~ Sıradan. En son ne aldın? ~ Bella adlı parfümümü. <3 En son ne zaman dışarı çıktın? ~ Dün. Keşke... ~ Buluşabilsek. ... çok isterdim ~ Yunus'un bir an önce dönmesini. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi? ~ Ayrım yok. Şuan aklına gelen ilk kişi? ~ Ayberk. En çok düşündüğün şey? ~ Yine Ayberk. Aklına ilk gelen cümle hangisi? ~ Neden? | |
|
| |
Veronica Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kan Kraliçesi Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 336 Kayıt Tarihi : 25/04/11
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma 19 Ağus. 2011, 12:12 | |
| İsmin ~ bilinmeyen Yaşın ~ sır olan Burcun ~ neden Nerede yaşıyorsun? ~ dünyanın merkezinde Ne düşünüyorsun? ~ Kalbimdekini Nasıl hissediyorsun? ~ mutlu Ne dinliyorsun? ~ Müzik Ne giyiyorsun? ~ kısa elbise Ne yiyorsun/içiyorsun? ~ kahve Kiminle yazışıyorsun? ~ hiç kimseyle Kaç saattir sitedesin? ~ yeni geldim neden sordun Bugün en çok ne yaptın? ~ mesajlaştım Bugün en çok neye güldün? ~ hatırlamıyorum Gününü özetleyen kelime? ~ boş En son ne aldın? ~ oje En son ne zaman dışarı çıktın? ~ dün Keşke... ~ onun yanında olsam Şuan aklına gelen ilk kişi? ~ adı bende saklı En çok düşündüğün şey? ~ okyanus Aklına ilk gelen cümle hangisi? ~ sıcaklar bitsin | |
|
| |
Alessandra Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Alessa Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 861 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 19/08/10
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı 06 Ara. 2011, 20:20 | |
| İsmin ~ Nis. Yaşın ~ 14. Burcun ~ Kova. Nerede yaşıyorsun? ~ Evde. Ne düşünüyorsun? ~ Ay o kadar çok şey var ki aklımda. hangi birini yazıyım. Nasıl hissediyorsun? ~ Mutlu, hatta biraz dengesiz bi mutluluk. Ne dinliyorsun? ~ Hiç. Ne giyiyorsun? ~ Her zamankilerden. Ne yiyorsun/içiyorsun? ~ Meyve. Kiminle yazışıyorsun? ~ Gizem & İdil & Beliz. Kaç saattir sitedesin? ~ Ohoo. Bugün en çok ne yaptın? ~ Güldüm hahahaah. Bugün en çok neye güldün? ~ Fantezi yaparlar artık sözüme. Gününü özetleyen kelime? ~ HerŞeyOlacağınaVardı. En son ne aldın? ~ Çaklıtt. En son ne zaman dışarı çıktın? ~ Okula giderken. Keşke... ~ Keşkem yok. ... çok isterdim ~ O da yok. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi? ~ Nurdan & Nurdan & Nurdaaan. Şuan aklına gelen ilk kişi? ~ Gizemim. En çok düşündüğün şey? ~ Gizemin iyi olması. Ve evet olacağına vardı be. Aklına ilk gelen cümle hangisi? ~ Ouyş rahatladım ha. | |
|
| |
Ophelia Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Bastard. Nerden : Köy çocuğuyum ben. Mesaj Sayısı : 418 Kayıt Tarihi : 28/05/11
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi 10 Ara. 2011, 19:48 | |
| İsmin ~ Ceren Yaşın ~ 16,5 Burcun ~ Koç. Nerede yaşıyorsun? ~ Çalışma masamla bütünleştim bir aydır Ne düşünüyorsun? ~ Yeni mage'mle savaşa girmeyi düşünüyorum Nasıl hissediyorsun? ~ Hüzünlü. Ne dinliyorsun? ~ Jet - Shine on Ne giyiyorsun? ~ Hiç sevmediğim sarı kazağımı Ne yiyorsun/içiyorsun? ~ Mandalina yiyorum Kiminle yazışıyorsun? ~ Kimse Kaç saattir sitedesin? ~ 2 dk. falan oldu Bugün en çok ne yaptın? ~ Abimle oyun oynadık Bugün en çok neye güldün? ~ Kendi yaptığım esprilere Gününü özetleyen kelime? ~ Değişik En son ne aldın? ~ Kat kat. ^^ En son ne zaman dışarı çıktın? ~ Dün okula gittim Keşke... ~ bir an önce üniversiteye geçsem ... çok isterdim ~ Ipod'umun olmasını çok isterdim Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi? ~ Tek ben gideyim, o yalnızlığa kimseyi mahkum etmek istemem. Kıyamam. Şuan aklına gelen ilk kişi? ~ Edgar geldi. Neredesin bebeğim? En çok düşündüğün şey? ~ Geleceğim Aklına ilk gelen cümle hangisi? ~ I'll shine on for everyone | |
|
| |
| Durum Listesi | |
|