| Durum Listesi | |
|
+10Eithe Aoibheann Aurélien Rhodanthe Deamon Austeja Erinn Belmour Jovana Kirochka Ophelia Rhodanthe Machaon Aristide Borislaw Belmour Alessandra Aristide Aethra L. Pavone 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Durum Listesi C.tesi 14 Ocak 2012, 21:36 | |
| Adın: Yaşın: Burcun: Tuttuğun Takım: Yaşadığın Yer: Ne Düşünüyorsun?: Ne Hissediyorsun?: Ne Giyiyorsun?: Ne Dinliyorsun?: Ne Yiyorsun/İçiyorsun?: Bugün En Çok Ne Yaptın?: Bugün En Çok Neye Güldün?: En Son Ne Zaman Dışarı Çıktın?: En Son Ne Aldın?: Keşke...: ... çok isterdim: Issız adaya düşersen yanına bu siteden alacağın 3 kişi?: Aklına gelen ilk kişi: Aklına gelen ilk cümle: | |
|
| |
Alessandra Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Alessa Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 861 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 19/08/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. 01 Şub. 2012, 22:43 | |
| Adın: Nis. Yaşın: 15. Burcun: Kova & Balık. Tuttuğun Takım: Galatasaray. Yaşadığın Yer: Ev. Ne Düşünüyorsun?: Durum listesi doldurmayı özlemişim. Ne Hissediyorsun?: Yorgun, sıkılmış. Ne Giyiyorsun?: Kot, gri bluz, hırka. Ne Dinliyorsun?: the call, regina spektor. Ne Yiyorsun/İçiyorsun?: Hiç. Bugün En Çok Ne Yaptın?: keman çalıştım. Bugün En Çok Neye Güldün?: İdil'e. klasik cevap <3 En Son Ne Zaman Dışarı Çıktın?: Dün. En Son Ne Aldın?: Kola. Keşke...: Okullar açılmasa. ... çok isterdim: Adımı değiştirmeye cesaret etmeyi. Issız adaya düşersen yanına bu siteden alacağın 3 kişi?: İdil, Nurdan, Almi. Aklına gelen ilk kişi: Betül. Aklına gelen ilk cümle: Skandar çok tatlı . [İdille Nurdan bunu görmesin kdsjfjldfs] No need to say goodbye. | |
|
| |
Borislaw Belmour Londra Baş İblis Efendisi
| Konu: Geri: Durum Listesi Perş. 02 Şub. 2012, 08:12 | |
| Adın: mert Yaşın: 17 Burcun: Boğa Tuttuğun Takım: çok saçma Yaşadığın Yer: İzmir Ne Düşünüyorsun?: KAR YAĞIYOOO Ne Hissediyorsun?: KAR Ne Giyiyorsun?: pijama Ne Dinliyorsun?: Lana Del Rey - Born To Die albümü sıradan geçiririm işte. Ne Yiyorsun/İçiyorsun?: hiçbi şey Bugün En Çok Ne Yaptın?: kara sevindim Bugün En Çok Neye Güldün?: kara En Son Ne Zaman Dışarı Çıktın?: çıkçam daha yeni kalktım En Son Ne Aldın?: bilmiyom Keşke...: kar hep yağsa ... çok isterdim: karın durmamasını Issız adaya düşersen yanına bu siteden alacağın 3 kişi?: Sefde Nurdan Musa ama Gizemi de bi yerlere saklar alırım. Aklına gelen ilk kişi: NAYA, bana sorulmıcak soru Aklına gelen ilk cümle: üff snne be slk .s | |
|
| |
Machaon Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Durum Listesi Perş. 02 Şub. 2012, 22:37 | |
| Adın: Musa Yaşın: 16 Burcun: Akrep Tuttuğun Takım: Fenerbahçeymiş Yaşadığın Yer: Afyon -.- Ne Düşünüyorsun?: Fena küfürbaz oldum ya Ne Hissediyorsun?: Soğuk. Ne Giyiyorsun?: T-shirt. Pijama *-* Ne Dinliyorsun?: Birdy - shelter Ne Yiyorsun/İçiyorsun?: Puding Bugün En Çok Ne Yaptın?: Gözlük sildim lan! Bugün En Çok Neye Güldün?: Sevde'nin lafına ama söylemem En Son Ne Zaman Dışarı Çıktın?: Dün En Son Ne Aldın?: Kazak Keşke...: ölsem (modundayım.) ... çok isterdim: Doğmamayı Issız adaya düşersen yanına bu siteden alacağın 3 kişi?: Mert, Sevde, Nurdan. Daha alırım da şu an konuştuklarım bu olduğu için. Aklına gelen ilk kişi: Adele Aklına gelen ilk cümle: Uyusam mı lan | |
|
| |
Ophelia Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Bastard. Nerden : Köy çocuğuyum ben. Mesaj Sayısı : 418 Kayıt Tarihi : 28/05/11
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma 03 Şub. 2012, 16:30 | |
| Adın: Ceren Yaşın: 16 - 17 falanım galiba. Burcun: Koç. Tuttuğun Takım: Galatasaray. Yaşadığın Yer: Samsun. Ne Düşünüyorsun?: Rpyi bırakmayı istemediğimi. Ne Hissediyorsun?: Yorgun. -_- Ne Giyiyorsun?: Ev hali. meheh. Ne Dinliyorsun?: Televizyonun sesi, özlemişim. Ne Yiyorsun/İçiyorsun?: Az önce yedim, ohh. Bugün En Çok Ne Yaptın?: Oyunculuk. Bugün En Çok Neye Güldün?: Çekim hatalarına resmen güldüm. Filmden çok çekim hatası olur bu gidişle. En Son Ne Zaman Dışarı Çıktın?: Az önce eve geldim. En Son Ne Aldın?: Anneme doğum günü hediyesi, onu saymazsak mentos aldım. Keşke...: okulumun programı daha hafif olsaydı. ... çok isterdim: Üşümemeyi. Issız adaya düşersen yanına bu siteden alacağın 3 kişi?: Edgar vardı ya o, Gizem, 3. yok. O kadar çok kişi tanımıyorum. Biraz asosyalim. Aklına gelen ilk kişi: Edgar geldi şimdi. Aklına gelen ilk cümle: Salak fındık. | |
|
| |
Jovana Kirochka Sıradan
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz 05 Şub. 2012, 13:16 | |
| Adın: sevde Yaşın: on altı Burcun: balık Tuttuğun Takım: fenerbahçe Yaşadığın Yer: üsküdar Ne Düşünüyorsun?: karnım? Ne Hissediyorsun?: karnım? Ne Giyiyorsun?: eşofman ve tişört Ne Dinliyorsun?: 2cellos - hurt Ne Yiyorsun/İçiyorsun?: karnım? Bugün En Çok Ne Yaptın?: bilgisayarda takıldım Bugün En Çok Neye Güldün?: hepimizin falında ablam çıktı, komik değil ama En Son Ne Zaman Dışarı Çıktın?: peşembe En Son Ne Aldın?: kazak Keşke...: yumurtaları ben yapmasaydım ... çok isterdim: çello çalmak Issız adaya düşersen yanına bu siteden alacağın 3 kişi?: mert, musa, nurdan. (hadi ama kabul edelim ki öyle) Aklına gelen ilk kişi: karnım Aklına gelen ilk cümle: karnıııııııım | |
|
| |
Erinn Belmour Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz 05 Şub. 2012, 20:36 | |
| Adın:Elifsu Yaşın: 16 Burcun: İkizler Tuttuğun Takım: yok Yaşadığın Yer: İzmir Ne Düşünüyorsun?: Yarın okul var ne yapıcam beeen Ne Hissediyorsun?: Telaşlı Ne Giyiyorsun?: Picamam Ne Dinliyorsun?: GLEE Ne Yiyorsun/İçiyorsun?: - Bugün En Çok Ne Yaptın?: Tumblr^da takıldım Bugün En Çok Neye Güldün?: Yie tumblr'da bir posta En Son Ne Zaman Dışarı Çıktın?: Bu gün En Son Ne Aldın?: Adele albümü Keşke...: Yarın okul olmasaydı ... çok isterdim: okul olmamasını Issız adaya düşersen yanına bu siteden alacağın 3 kişi?: Mert,Gizem,Mısa Aklına gelen ilk kişi: Mert Aklına gelen ilk cümle: Öbüşelim mi?
En son Erinn Belmour tarafından Paz 05 Şub. 2012, 20:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Borislaw Belmour Londra Baş İblis Efendisi
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz 05 Şub. 2012, 20:41 | |
| Adın: Mert Yaşın: 17 Burcun: Boğa Tuttuğun Takım: üff snne be slk .s Yaşadığın Yer: İzmir Ne Düşünüyorsun?: O ses bifter çıksın artık Ne Hissediyorsun?: çok hüzünlüyüm okul Ne Giyiyorsun?: pijamaaaaa Ne Dinliyorsun?: oooooo ses türkiiiye tüür ki yee Ne Yiyorsun/İçiyorsun?: kendimi aç bırakıyom Bugün En Çok Ne Yaptın?: sitede takıldım Bugün En Çok Neye Güldün?: ablamla Breaking Dawn izledik onda gülmekten öldüm. En Son Ne Zaman Dışarı Çıktın?: bugün En Son Ne Aldın?: kola Keşke...: sıkılmasam ... çok isterdim: Elif'in online olmasını Issız adaya düşersen yanına bu siteden alacağın 3 kişi?: Elif, Elifsu, Sevde (Nurdan'ı da bavula atarım çaktırmayıss) Aklına gelen ilk kişi: Elifsuuu Aklına gelen ilk cümle: Well, it's your lucky day, Aunty Snix has just arrived on the Bitchtown Express. | |
|
| |
Machaon Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi 06 Şub. 2012, 18:52 | |
| Adın: Musa Yaşın: 16 Burcun: Akrep Tuttuğun Takım: Fenerbahçe olur Yaşadığın Yer: Afyon! Ne Düşünüyorsun?: Shutter Island Ne Hissediyorsun?: Tokluk Ne Giyiyorsun?: Pantolon, kazak Ne Dinliyorsun?: 'CELLOS - Smooth Criminal Ne Yiyorsun/İçiyorsun?: Yo yo yo, ölmeye niyetim yok Bugün En Çok Ne Yaptın?: Güldüm. Bugün En Çok Neye Güldün?: Gülsüm'e. En Son Ne Zaman Dışarı Çıktın?: 1 saat önce En Son Ne Aldın?: Yoğurt. Keşke...: bu kadar fazka yemeseydim ... çok isterdim: alttaki soruyu yanıtlamamayı Issız adaya düşersen yanına bu siteden alacağın 3 kişi?: Sevde, nurdan, gizem demek istiyorum bu sefer de. Aklına gelen ilk kişi: Elif Su Aklına gelen ilk cümle: Sivrisinek gibi olmuşsun musa (gülsüm) | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma 10 Şub. 2012, 00:06 | |
| Adın: Nurdan. Yaşın: Haftaya bugün 16 oluyor. Burcun: Kova. Tuttuğun Takım: Beşiktaş. Yaşadığın Yer: Dünya? Ne Düşünüyorsun?: MERT KISASA KISAS CINIMS. Ne Hissediyorsun?: Mutluyum ya asdfds. Ne Giyiyorsun?: Mal gibi bu havada tişört. Ne Dinliyorsun?: Kulaklığı içeride diye ezmeyiniz lütfen. Ne Yiyorsun/İçiyorsun?: Açım aslında sdf. Bugün En Çok Ne Yaptın?: UYUDUM. Bugün En Çok Neye Güldün?: MERT BİLİYOR. hoho. En Son Ne Zaman Dışarı Çıktın?: Okul var malum. En Son Ne Aldın?: Tişört. Keşke...: OKULLAR SONSUZA DEK KAPANSA. ... çok isterdim: KARIN HİÇ DURMADAN YAĞMASINI KAPININ BİLE AÇILAMAYACAĞI YÜKSEKLİĞE ULAŞMASINI, çok isterdim. Issız adaya düşersen yanına bu siteden alacağın 3 kişi?: musa, sevde, mert. alemlere akarık asdfds. Oha dur Batucan'ımı alırım mert sen kal pampa ya da kaçak gel sdfd. Aklına gelen ilk kişi: Mert. Aklına gelen ilk cümle: MERT SEN GİT KURGU YAP HERKESLE BENLE YAPMA.
hamiş: Üstteki bahsi geçen Mert Deamon olan safsd. Sadece 3 kişi yerindeki Borislaw. | |
|
| |
Deamon Austeja Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Demon Nerden : Tatooine Mesaj Sayısı : 734 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 08/10/10
| |
| |
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma 10 Şub. 2012, 10:45 | |
| Adın: Gizem. Yaşın: 18 Burcun: Yengeç. Tuttuğun Takım: Beşiktaş. Yaşadığın Yer: Uzay. Ne Düşünüyorsun?: Hissizlik, kaybolmuşluk. Büyük bir boşluk. Ne Hissediyorsun?: Kırgınlık. Ne Giyiyorsun?: Pijama. Ne Dinliyorsun?: Sia - Lentil. -Ağlatmaya yetiyor- Ne Yiyorsun/İçiyorsun?: Kahve. Bugün En Çok Ne Yaptın?: Üzüldüm. Bugün En Çok Neye Güldün?: Üzüldüm be. En Son Ne Zaman Dışarı Çıktın?: Dün. En Son Ne Aldın?: Elbise, çanta, film ve kitap. Keşke...: Beni bu şekilde yargılamasaydın. Bana inansaydın, söylediklerime. Bana inanmasını demeyeceğim. Keşke ona bu kadar kırılmasaydım. Elimde olsa da ona güçle karşılık verebilseydim. Bu güveni aştı, sevgiyi de çiğnedi ... çok isterdim: Issız adaya düşersen yanına bu siteden alacağın 3 kişi?: Musa, Mert, Nurdan. (Nisayı da sıkıştırırdım bir yere. Ufak tefek zaten.) Aklına gelen ilk kişi: SANANE. Aklına gelen ilk cümle: Her şey daha fazla kötü olamazdı sanırım. | |
|
| |
Eithe Aoibheann Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : Chrys. Nerden : Rusya. Mesaj Sayısı : 182 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 08/10/10
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma 10 Şub. 2012, 16:20 | |
| Adın: Tuş. Yaşın: On beş buçuk. Burcun: İkizler. Tuttuğun Takım: Tutmuyorum. Yaşadığın Yer: İzmir. Ne Düşünüyorsun?: Yarın süper olacak lan, diye düşünüyorum. Ne Hissediyorsun?: Huzurlu. Ne Giyiyorsun?: Pijama. Ne Dinliyorsun?: Hiçbir şey. Ne Yiyorsun/İçiyorsun?: Hiçbir şey. Bugün En Çok Ne Yaptın?: Annemle takıldım. Bugün En Çok Neye Güldün?: Annemin karamel ve çikolata gibi kokmam üzerine 'Seni yiyecekleeer!!1' diye bağırmasına. En Son Ne Zaman Dışarı Çıktın?: İki gibi falan. En Son Ne Aldın?: Moustache küpeleri + yüzüğü, 'Bite Me' yazan bir bileklik, çikolatalı dudak balmı ve bir kazak. Keşke...: Bir an önce yarın olsa. ... çok isterdim: Yarın Ali'nin de gelmesini. Issız adaya düşersen yanına bu siteden alacağın 3 kişi?: Üçten fazla var ama olmaz ki, sayamam =( Aklına gelen ilk kişi: Ali. Aklına gelen ilk cümle: Yiğit yarın gelmezsen seni öldürürüm.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma 10 Şub. 2012, 21:02 | |
| Adın: Elifsu (Bak benim adım birleşik Mısacığım birleşik ) Yaşın: 16 ama 17'de olabilir Burcun: İkizler Tuttuğun Takım: ıııh prensip olarak tutmuyorum Yaşadığın Yer: İzmir Ne Düşünüyorsun?: Lan bu Mert bana neden cevap vermiyor ve ne anlatmaya çalıştı o.O Ne Hissediyorsun?: Değişik. Ece yüzünde damacana patlasınNe Giyiyorsun?: Picama Ne Dinliyorsun?: Büyük Ev Ablukada- Çıldırmıcam Ne Yiyorsun/İçiyorsun?: vişne suyu Bugün En Çok Ne Yaptın?: Ders çalıştım Bugün En Çok Neye Güldün?: Annemin arabayla ters yola saptıktan sonraki haline En Son Ne Zaman Dışarı Çıktın?: 2 saat önce En Son Ne Aldın?: Adele 21 Keşke...: Ece ne demek istediğimi anlasaydı ... çok isterdim: Yazın gelmesini Issız adaya düşersen yanına bu siteden alacağın 3 kişi?: Mert,Mert,Mert. Bir şey istemiyorum başka Aklına gelen ilk kişi: Aklına gelen ilk cümle: | |
|
| |
Amelia Pond Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma 10 Şub. 2012, 21:17 | |
| Adın: Züleyha Yaşın: 15 Burcun: Aslan Tuttuğun Takım: Bize Her Yer Trabzon Yaşadığın Yer: İstanbul Ne Düşünüyorsun?: İstanbul' rus ağzıyla söylemeyi Ne Hissediyorsun?: Çok saöma soru Ne Giyiyorsun?: Pijama ve kafamda sarılı bir atkı var. Ne Dinliyorsun?: EPICA'NIN YENİ SINGLE ' III Ne Yiyorsun/İçiyorsun?: Zeytin ekmek su e bu saatte bir de portakal Bugün En Çok Ne Yaptın?: siteler öyle Bugün En Çok Neye Güldün?: kedimin suratına hava üfleyinceki hali En Son Ne Zaman Dışarı Çıktın?: Dün okul içün En Son Ne Aldın?: Mont, Çizme ve pantolon Keşke...: pizza olsa şu an ... çok isterdim: matematik dersimiz 12 ye çıksın Issız adaya düşersen yanına bu siteden alacağın 3 kişi?: pek tanımıyorum kimseyi yav Aklına gelen ilk kişi: derken? sitedense şu elf kız modeli olan arkadaş Aklına gelen ilk cümle: gelmedi -.- | |
|
| |
Krystelle Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi 11 Şub. 2012, 22:13 | |
| Adın: Nis. Yaşın: 15 olcams. Burcun: Kovaa. Tuttuğun Takım: GS Yaşadığın Yer: Oda. Ne Düşünüyorsun?: Hiiç. Ne Hissediyorsun?: Yoorgun. Ne Giyiyorsun?: Kot & Sweat Ne Dinliyorsun?: Hiç. Ne Yiyorsun/İçiyorsun?: Ona da hiç. Bugün En Çok Ne Yaptın?: Ders dinledim pöf. Bugün En Çok Neye Güldün?: Bilmem ki. En Son Ne Zaman Dışarı Çıktın?: Bu sabah. En Son Ne Aldın?: Icetea. Keşke...: pcden kalkabilsem. ... çok isterdim: Sabah uyanınca yapacaklarımın beni heyecanlandırmasını klsdkfşldskfşldsks Osman Hoca forever <3 Issız adaya düşersen yanına bu siteden alacağın 3 kişi?: Gizem, İdil, Nurdan <3 Aklına gelen ilk kişi: Gizemm. Aklına gelen ilk cümle: Ufak tefeğim zaten kjdslufjlsdkjfşlsdklfskl <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma 17 Şub. 2012, 19:55 | |
| Adın: Su Yaşın: daha onyedi onyedi Burcun: İkizler Tuttuğun Takım: yok Yaşadığın Yer: İzmir Ne Düşünüyorsun?: autumn leaves'in bir sürü cover'ı var ama barbra farklı söylemiş Ne Hissediyorsun?: Karmaşık Ne Giyiyorsun?: Pijama Ne Dinliyorsun?: Glee- I will always love you Ne Yiyorsun/İçiyorsun?: Vişne suyu Bugün En Çok Ne Yaptın?: Müzik provası Bugün En Çok Neye Güldün?: "Bence ajdar söylemelisiniz" diyen müdürümüze En Son Ne Zaman Dışarı Çıktın?: Bu gün En Son Ne Aldın?: Ekmek Keşke...: Yaz hemen gelseee ... çok isterdim: Işınlanmanın bulunmasını Issız adaya düşersen yanına bu siteden alacağın 3 kişi?: Mert, Musa, Gizem Aklına gelen ilk kişi: Natalie Cole Aklına gelen ilk cümle: But I miss you most of all my darling | |
|
| |
Kiril Belmour Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi 18 Şub. 2012, 21:04 | |
| Adın: Şeymil Yaşın: 18 Burcun: Yay Tuttuğun Takım: Galatasaray Yaşadığın Yer: Konya Ne Düşünüyorsun?: Yarın deneme var. Uyuyacağım yerde nette sürtüyorum. Ne Hissediyorsun?: Uykusuzluk, huzursuzluk, endişe Ne Giyiyorsun?: Eşofman altı, kazak, ponponlu terlik Ne Dinliyorsun?: Bilgisayarın uğultusunu Ne Yiyorsun/İçiyorsun?: Hiçbir şey. Açım lan! Bugün En Çok Ne Yaptın?: Ders çalıştım. Bugün En Çok Neye Güldün?: Hocamın evde kalmış olmasına. En Son Ne Zaman Dışarı Çıktın?: Dersaneye gitmek için çıktım, bugün. Sayılır mı? En Son Ne Aldın?: Bugün biblo aldım. Fiyatı içime oturdu. Uzunca bir süre telefonuma lira bile yüklemem heralde. Keşke...: Yarınki deneme iptal edilse. ... çok isterdim: Yarınki denemenin iptal edilmesini. Aklına gelen ilk cümle: Uykum var.
| |
|
| |
Lulu Hellenna Bones Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi 18 Şub. 2012, 21:19 | |
| Adın: Gökçe Yaşın: 15 Burcun: Terazi Tuttuğun Takım: Galatasaray Yaşadığın Yer: İstanbul Ne Düşünüyorsun?: Hasta olmak felaket bir şey, uykum var. Ne Hissediyorsun?: Ne iyi, ne kötü. Ne Giyiyorsun?: Siyah pantolon, beyaz düz t-shirt, üstüne ceket. Ne Dinliyorsun?: Big Girls Don't Cry - Fergie Ne Yiyorsun/İçiyorsun?: Hiçbir şey. Bugün En Çok Ne Yaptın?: Doctor Who izledim sanırım. Bugün En Çok Neye Güldün?: Okuduğum bir post'a. En Son Ne Zaman Dışarı Çıktın?: Daha dün. En Son Ne Aldın?: Koca bir kurabiye, fazlasıyla lezzizdi. Keşke...: Yakında bir arkadaşımla yaptığım bir konuşmayı yapmasaydım. ... çok isterdim: O konuşmanın başka biri tarafından okunmamasını. Issız adaya düşersen yanına bu siteden alacağın 3 kişi?: Kimseyi tanımıyorum sayılır ama Edgar Rhodanthe alırım. Benimle gelmek isterler mi bilemiyorum ama Ophelia Rhodanthe ve Exaél Nyx Rhodanthe da alırım. Aklına gelen ilk kişi: Yakın bir arkadaşım cevap sayılır mı? Aklına gelen ilk cümle: Bir klasikle kapatalım, Son pişmanlık fayda etmez. | |
|
| |
| Durum Listesi | |
|