| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. | |
|
+54Roxanne D'arcy Samuél B. Proulx Raphaél F. Moriérty Cynthia Weitz Krystelle Rhodanthe Mia Boieanca Joleigh Pavone Victor Markovic Niobe Hera Linos Creusa Melantha Carmella Decartius Damien Pavone Olena Jaden Stanislaus Joelle Austeja Edgar Rhodanthe Cassandra Parker Cloud C. Caelvious James R. Carlos Nathaniel J. Ablow Eleanor Morgenstern Dexter Jeséux Launder Marquez Aphrodis Audrey Phyllis Courtney Rodger Angela Marlyssa Nicolas Miquel Elijah Vainquer Mc'Reid Thalia Beaumont Daniel J. Pavone Isabella Garnier Alessandra Aristide Vincent Warner C. Sturm Gaez Letje R. E. Laeirova Erinn Belmour Machaon Aristide Alexandra Cammillan Victoria Morgenstern Irina Pavone Cynthia Aristide Aurélien Rhodanthe Priscilla Lexlander Clement Caroll Lorelei Aurel Ahraz Farzan Borislaw Belmour Ophelia Rhodanthe Roze Girardeau Raven Orlov Elizabeth Rose Wayland Aethra L. Pavone Letje Caroll 58 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alexandra Cammillan Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Yok! Koymayı da deneme! Nerden : London Mesaj Sayısı : 135 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 26/06/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 13:28 | |
| | |
|
| |
Ophelia Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Bastard. Nerden : Köy çocuğuyum ben. Mesaj Sayısı : 418 Kayıt Tarihi : 28/05/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 13:38 | |
| yeni ünlüsü çok yakışmış bence. | |
|
| |
Lakap : Yok! Koymayı da deneme! Nerden : London Mesaj Sayısı : 135 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 26/06/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 13:47 | |
| Çok teşekkürler=)Bence de bir zamanlar Miles Eages diye bir karakteri var mıydı diya düşünüyorum? | |
|
| |
Ophelia Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Bastard. Nerden : Köy çocuğuyum ben. Mesaj Sayısı : 418 Kayıt Tarihi : 28/05/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 14:02 | |
| Hiç öyle bir karakterim olmadı... Çok acıklı oldu sanki? Asasının adı güzelmiş. | |
|
| |
Victor Markovic Moskova Sürü Lideri
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 14:15 | |
| | |
|
| |
Alessandra Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Alessa Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 861 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 19/08/10
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 15:42 | |
| ed <3 diyorum başka da bir şey demiyorum | |
|
| |
Creusa Melantha Londra Klan Lideri
Nerden : İngiltere. Mesaj Sayısı : 55 Kayıt Tarihi : 06/07/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 15:46 | |
| Kötü kız diyorum başka bişi demiyorum (: Aklıma başka bişi gelmedi zaten | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 15:48 | |
| bu kızın çok sıcak bir havası var kötü olmamalısın | |
|
| |
Creusa Melantha Londra Klan Lideri
Nerden : İngiltere. Mesaj Sayısı : 55 Kayıt Tarihi : 06/07/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 15:52 | |
| Fikrine katılıyorum Kötü olmıycam!! (: | |
|
| |
Lakap : Alessa Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 861 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 19/08/10
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 16:12 | |
| kötü olcaktın haniy der ortalığı karıştırırım. kuzenimin aklını BULANDIRMAYIN BEE | |
|
| |
Cynthia Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 16:19 | |
| sitede asasının ismi en uzun olan sanırım | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 16:38 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 16:43 | |
| Juliusu istemedi herhalde üü depresyona gircek çocuum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 16:44 | |
| yok na başka kız bulcam=) 3.Karakter pek yakında:) | |
|
| |
Niobe Hera Linos Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 20/06/11
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 16:50 | |
| kesinlikle memnun oldum=) | |
|
| |
Joleigh Pavone Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Jo ya da Leigh Mesaj Sayısı : 231 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 06/11/10
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 17:22 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 17:33 | |
| Ben bu kızı tanıyorum Morgana Adı sana Çağrışım Yaptı mı Tipik Herm? | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 17:35 | |
| Aaaaaa! Ben onu severim çok şirin biri yerim yerim <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 17:45 | |
| aa gry biri çok yok buralarda gry. şaşırdım bi an. (: (: hem gry hm malfoy istermş anlamadım çözemedm :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 17:46 | |
| Dramione der öpücük gönderirim ona ahaha. Ay ünlüsünü bir aralar kullanmıştım. Hoş hatundur vuu :K | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 20:21 | |
| evet hoş hatun evan da bir de doğru düzgün shoot bulablsem | |
|
| |
Cynthia Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 21:30 | |
| ünlüsünün küçüklüğü çok tatlı | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 22:05 | |
| Onun ünlüsüne kısaca ölüyoruz (: severim kendisini de, dikkat etsin kendine sevdiklerimi yerm falan diye severm ha <3 | |
|
| |
Mia Boieanca Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : Dünya. Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 05/04/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Salı 09 Ağus. 2011, 22:08 | |
| 3+1 Kuralının kalktığını fark etmemi sağladı .d | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. | |
|