| Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. | |
|
+41Kristen Moe Anastassakis Vincent Warner Brooklyne Edmanda Jonathan C. Morgenstern Deamon Austeja Nicolas Miquel Claudia Amy D'Alone Damien Pavone Johannes Eleanor Morgenstern Mischa Sonechka Alexandra Cammillan Franky Morell Yusleidis D'oliveira Ophelia Rhodanthe Eutich Zednite Alessandra Aristide Launder Marquez Kayla Vick Hadria Aquaritie Dixie Raven Orlov Victoria Morgenstern Elizabeth Rose Wayland Natulcien Lexlander Letje Caroll Aethra Bridget Blake Borislaw Belmour Aurélien Rhodanthe Sidney Celico Aphrodis Audrey Phyllis Cynthia Aristide C. Sturm Gaez Carmella Decartius Lorelei Aurel Courtney Rodger Lena Duchannes Aethra L. Pavone Machaon Aristide Veronica 45 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Veronica Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kan Kraliçesi Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 336 Kayıt Tarihi : 25/04/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 08:53 | |
| Oyun gayet açık değilmi. Ne düşünüyorsun üstteki üye hakkında.
Ah ben hiç birşey kimse yok çünkü... | |
|
| |
Machaon Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 10:32 | |
| İlk ben oliyim hadi, özledim onu. Ayrı düştük Aldus2un aptallığı yüzünden *-* | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 11:30 | |
| bu karakterini boğazlayasım olsa da ikizim bitanem çok sverim onu <3 | |
|
| |
Lena Duchannes Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Scarl Nerden : New York Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 26 Kayıt Tarihi : 11/03/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 11:33 | |
| Nurdan abla'm O bitanecik Roxaralu'm benim | |
|
| |
Courtney Rodger Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kortni minnoş kısaltmayın. Nerden : Pembeli odamdan. Mesaj Sayısı : 157 Kayıt Tarihi : 14/05/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 11:50 | |
| | |
|
| |
Lorelei Aurel Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 12:16 | |
| çok Güldüm söylediğine | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 12:31 | |
| Gerçek ikiz beni tanıyor. Sitedeki ikizin repesini bugün yazıcam. |
|
| |
Carmella Decartius Moskova Baş İblis Efendisi
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 12:40 | |
| Frida'nın Aurel ikizlerine çokoş bir şekilde yakıştığını düşünmekteyim ben ^.^ | |
|
| |
C. Sturm Gaez Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : isim Mesaj Sayısı : 428 Kayıt Tarihi : 16/03/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 12:42 | |
| | |
|
| |
Lena Duchannes Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Scarl Nerden : New York Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 26 Kayıt Tarihi : 11/03/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 12:59 | |
| Avatar resmi oldukça ımm güzel | |
|
| |
Cynthia Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 13:07 | |
| avatarı ne kadan güzel ne kadan daş öyle ıskaa ünlüsünü değiştirdiği iyi olmuş. Kristen iyi değildi zaetn | |
|
| |
Lakap : Kortni minnoş kısaltmayın. Nerden : Pembeli odamdan. Mesaj Sayısı : 157 Kayıt Tarihi : 14/05/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 13:44 | |
| Alex'le rp yapıcaklardı, olmadı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 13:48 | |
| Selam janım. Dün tartıştık biraz seninle. Nasıl oldu ya? Niye oldu? Hiç yakış tıramadım bize. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 14:35 | |
| Lorelei İle üzerimde kötü planları varmış |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Öğrenci
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 15:32 | |
| Rpmizi unuttu galiba haha. Selçuk -abi mi demeliyim?- ile pek muhabbetimiz yoktur aslında; ama aşırı kanım kaynadı. Eğlenceli birine benziyor, ondan sanırım. Epey de iyi biri. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 15:47 | |
| Selçuk iyidir aşırı iyidir. Severiz.Kanım ısındı baya sana da. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 16:47 | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 17:09 | |
| Selam guzen. Çağırdın geldik. Zaaa. Tmmsstm. |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 17:49 | |
| Nickinin bendeki yerini anlatmamalıyım sanırım *-* | |
|
| |
Machaon Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 18:26 | |
| Tarafını görünce aklıma Elizabeth Bathory geldi <3 Hastayım o kadına, vazgeçilmezim <3 | |
|
| |
Veronica Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kan Kraliçesi Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 336 Kayıt Tarihi : 25/04/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 18:50 | |
| ah onunla rp yazacam. Aldusumu özledim çok *-* | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 19:15 | |
| Banuuu'mdur. Ablamdır. Candır. Dha Rp yi yazamadım valla çok meşgul ve yorgun oluyorum. Kızmasın bana. YAzıcam ama çok hırslıyım |
|
| |
Sidney Celico Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Sissy[Sanırım muhallebi bebesi demekti.] Nerden : -London- Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 19/06/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 19:33 | |
| ama şindik olmuyo.cıscıplak adamları goyonuz avatarlara siteye konsantre olamıyorum..
En son Sidney Celico tarafından Çarş. 22 Haz. 2011, 19:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
C. Sturm Gaez Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : isim Mesaj Sayısı : 428 Kayıt Tarihi : 16/03/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 19:34 | |
| Sidney ismi bana hep Disney'i çağırıştırıyo napsak, zaaa
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 19:38 | |
| Zaa demesin ama yea, lütfen demesin yanisi O.o | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. | |
|