| Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. | |
|
+41Kristen Moe Anastassakis Vincent Warner Brooklyne Edmanda Jonathan C. Morgenstern Deamon Austeja Nicolas Miquel Claudia Amy D'Alone Damien Pavone Johannes Eleanor Morgenstern Mischa Sonechka Alexandra Cammillan Franky Morell Yusleidis D'oliveira Ophelia Rhodanthe Eutich Zednite Alessandra Aristide Launder Marquez Kayla Vick Hadria Aquaritie Dixie Raven Orlov Victoria Morgenstern Elizabeth Rose Wayland Natulcien Lexlander Letje Caroll Aethra Bridget Blake Borislaw Belmour Aurélien Rhodanthe Sidney Celico Aphrodis Audrey Phyllis Cynthia Aristide C. Sturm Gaez Carmella Decartius Lorelei Aurel Courtney Rodger Lena Duchannes Aethra L. Pavone Machaon Aristide Veronica 45 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Ptsi 04 Tem. 2011, 22:35 | |
| Bu karakteri benim için ayrı *-* | |
|
| |
Lorelei Aurel Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Ptsi 04 Tem. 2011, 22:39 | |
| Ne yapıo o ya? Gitmeyi mi düşünüyor. Eheeeee gidemez kiğğ gidemez kiğğğ | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Ptsi 04 Tem. 2011, 23:18 | |
| +1 kardi hep içimden geçenleri dile döküyorsun süpersin kiii | |
|
| |
Elijah Vainquer Mc'Reid Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : ✝Vain. Nerden : ✝Bursa Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 19/06/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 05:47 | |
| Sevgili kısmı harika bir şekilde doldurulmuş ^^ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 08:31 | |
| Uzun zaman sonra onu görmek müthiş. Sevgili Abim Ahaha |
|
| |
Victoria Morgenstern Çember
Lakap : Vicky Nerden : Alacante Mesaj Sayısı : 844 Kayıt Tarihi : 13/07/10
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 08:50 | |
| Beni bekletmek hoşuna gidiyor bence *-* | |
|
| |
Letje R. E. Laeirova Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 09:02 | |
| Oha Rose'a şekil yapmış *-* yakışmış. ayrıca bayılıyorum ona. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 09:15 | |
| Ühü -.- Mesajımı hala almadı mı ya. |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 09:42 | |
| yapcak yorum bulamıyom lan sana o şekil artık neyse çokseksiyçöpgızdırotatlıdırgüzeldirfalanfilan. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 09:44 | |
| Feyste modelinin ikizinin fotoğraflarına bakıyorum. Raluca'yı görünce Nurdan'ı görmüş gibi oluyorum. Bi bütünleşme söz konusuuu. |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 10:06 | |
| ahha iyiymiş raluca kabul etmedi beni feyste yaa ikizi ekli ama roxana da taş | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 10:41 | |
| Nurdan aşktır ki.*-* Ayrıca Sevde ne mesajı atmış ki bana üü. Bana bişiy gelmemiş üü. | |
|
| |
Victoria Morgenstern Çember
Lakap : Vicky Nerden : Alacante Mesaj Sayısı : 844 Kayıt Tarihi : 13/07/10
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 10:44 | |
| Herşeyi de bilir. *-* O benim birtanem. Değerlim ve vazgeçilmezim. Rose'n yeni halini sevmiş gibi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 10:56 | |
| Nage pm attım sana kuzum *-* Banu abla Odette'nin çokzel resimlerini bulmuş. Rose da mikemmel olmuş yani. |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 11:05 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 11:14 | |
| nagee bitanedir yerim ki ^^ | |
|
| |
Elijah Vainquer Mc'Reid Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : ✝Vain. Nerden : ✝Bursa Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 19/06/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 11:33 | |
| Avatara bitilir :ağzınınsuyuakansmiley: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 11:50 | |
| çünkü ben yaptım Profilinde niye kutu var? Yoksa ben mi göremiyorum? |
|
| |
Lorelei Aurel Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 12:31 | |
| Düşünüyorum ama bişi bulamadım. O ikizim işte. Mükemmel çılgıınn ow yeahh ehehe | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 13:10 | |
| Kurgusunu merakla bekliyorum. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 13:12 | |
| Bugün ona söylediğim şeyden sonra bir şok içerisinde olduğunu düşünüyorum. En azından tahmin edemediğine üzülmüştür. |
|
| |
Arien Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Arien yeterince kısa değil mi? Nerden : Ankara. Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 05/06/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 14:04 | |
| ünlüsünün rujuna öldüm şu anda *.* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 16:02 | |
| nisaaa isim değişmiş yakışmış ^^ | |
|
| |
Alessandra Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Alessa Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 861 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 19/08/10
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 16:14 | |
| sana özendim aşkım asdas. yok ya hep tek isimli bir hesap istiyodum sophie'ye veda ettik öyle oldu beğenmene sevindim | |
|
| |
Camilla Vieux Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Salı 05 Tem. 2011, 16:20 | |
| güzel olmuş güzeeel sevdiim ^^ nisa candır eskidir de epey valla ^^ | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. | |
|