| Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. | |
|
+41Kristen Moe Anastassakis Vincent Warner Brooklyne Edmanda Jonathan C. Morgenstern Deamon Austeja Nicolas Miquel Claudia Amy D'Alone Damien Pavone Johannes Eleanor Morgenstern Mischa Sonechka Alexandra Cammillan Franky Morell Yusleidis D'oliveira Ophelia Rhodanthe Eutich Zednite Alessandra Aristide Launder Marquez Kayla Vick Hadria Aquaritie Dixie Raven Orlov Victoria Morgenstern Elizabeth Rose Wayland Natulcien Lexlander Letje Caroll Aethra Bridget Blake Borislaw Belmour Aurélien Rhodanthe Sidney Celico Aphrodis Audrey Phyllis Cynthia Aristide C. Sturm Gaez Carmella Decartius Lorelei Aurel Courtney Rodger Lena Duchannes Aethra L. Pavone Machaon Aristide Veronica 45 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
C. Sturm Gaez Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : isim Mesaj Sayısı : 428 Kayıt Tarihi : 16/03/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 19:43 | |
| bu zaa benim için ğğğğ kadar ya da krtgnwlkrtgnl iç gıdıklayan bi şey. Zaten ciddi bir zaaa değil bu, dalga zaaası. -yeterliydi. | |
|
| |
Sidney Celico Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Sissy[Sanırım muhallebi bebesi demekti.] Nerden : -London- Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 19/06/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 19:47 | |
| bence sitenin en daş erkeğisin..bak yine sapıttım emi!!avatar cidden süper..simına öl..avatarda o varken bana istediğini diyebilirsin..tamam sustum.. | |
|
| |
Machaon Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 19:48 | |
| Özledim len seni ganha. Az deliresim var, az uğra bana. Iskaa Tanımıyorum ama yinede sağolsun. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 19:52 | |
| Simon'a sarkmayı aklının ucundan bile geçirmesin. Hoş olmaz. ıska. Selam musa. Bana msn'ini pm at. |
|
| |
Lakap : Sissy[Sanırım muhallebi bebesi demekti.] Nerden : -London- Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 19/06/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 19:57 | |
| Aklımın ucu dahil tüm hücrelerim simına ölüyo.. Bu ıska kapak gibi bişeyse ben de yapmak istiyorum.. | |
|
| |
Carmella Decartius Moskova Baş İblis Efendisi
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 20:00 | |
| Soyadını görünce aklıma Ceci geliyor *-* Burada olması güzel olurdu *-* Bir de; adındaki bir 'ö'yü yazmaktan neden çekinmiş ki? | |
|
| |
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 20:02 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 20:05 | |
| - Carmella Decartius demiş ki:
- Soyadını görünce aklıma Ceci geliyor *-* Burada olması güzel olurdu *-* Bir de; adındaki bir 'ö'yü yazmaktan neden çekinmiş ki?
seviyorum..gzde daha şekşi geliyo.. Serena benle çok uğraştı.. Soru(n)larıma deva oldu..tenks serena.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 20:07 | |
| Ahaha. Güldüm. Ama uğraşmam böyle bir şey için. Ve hoş olmadı. |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 20:11 | |
| hoş olmayan ıska yapmam mı? Herneyse sevde bana neden gıcıksın anlamadım ama senle iyi anlaşmaya çalışacağım..sitedeki keyfim kaçmasın diye | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 20:12 | |
| Kimse sana gıcık değil. Çünkü o kadar samimiyet yok aranızda. Ayrıca kural kalktıysada çok mu cozutuldu ne *-* | |
|
| |
C. Sturm Gaez Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : isim Mesaj Sayısı : 428 Kayıt Tarihi : 16/03/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 20:15 | |
| | |
|
| |
Borislaw Belmour Londra Baş İblis Efendisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 20:46 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 20:50 | |
| |
|
| |
Carmella Decartius Moskova Baş İblis Efendisi
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 20:52 | |
| Modelinin gözlere taptım *-*
ıska. Ne zaman dop yazdığını görse aklıma Dope Show geliyor *-* Manson dinleyesin geliyor sonra falans o.o | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 21:12 | |
| Yeniden Emma. Güzeeel |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 21:13 | |
| Planını hala bilmiyorum *-* | |
|
| |
Bridget Blake Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Çarş. 22 Haz. 2011, 21:31 | |
| | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Perş. 23 Haz. 2011, 07:39 | |
| ahanda merlin dönmüş | |
|
| |
Veronica Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kan Kraliçesi Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 336 Kayıt Tarihi : 25/04/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Perş. 23 Haz. 2011, 07:52 | |
| Merlin döndün mü ?
Nurdan <3 Kendisiyle konuşmam lazım özledim | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Perş. 23 Haz. 2011, 07:57 | |
| veronicam galpgalpgalp ama ben eski takımını istiyom ama yaa onu kullansın hadi da oyşş ne seksiy di o takım michael lı falan bu da seksiy ama o başkaydı hadi onu kullansın ve hemen kopup msne geliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Perş. 23 Haz. 2011, 08:13 | |
| ♥♥♥♥ ben Michael'ı özledim bugunde gelmezse isyan ederim. Yeter artık ama üü. | |
|
| |
Aethra Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Perş. 23 Haz. 2011, 08:19 | |
| Michael'ın geldi yavrum yeh işte burdayım benim seksiy davşanım -davşannerdençıktıdiyesormabendeanlamadım:D- İmzamda çok seksiiy yapana çekmiş işte | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Perş. 23 Haz. 2011, 08:21 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. Perş. 23 Haz. 2011, 08:22 | |
| Ben seni yerimm Ahh kim yaptıki benn Bugün döktürecceğizz Iska hayırdır gizem hanım o benim Ona göreee | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkına Ne Düşünüyorsunuz. | |
|