| Siteye her girdiğinizde yazın. | |
|
+36Courtney Rodger Natulcien Yusleidis D'oliveira Lilith Ann Manson Kristen Moe Anastassakis Mira Eunice Peccatoris Carmella Decartius Deamon Austeja Beirut Austeja Mia Boieanca Elizabeth Rose Wayland Bridget Blake Cynthia Aristide Feodora Ninockha Victoria Morgenstern Astrid Bergström Borislaw Belmour Savannah von Zarovich Machaon Aristide Veronica Carlian Trish Seymour Eutich Zednite Nathaniel J. Ablow Raven Orlov Aphrodis Audrey Phyllis Liam Northman Adawolfa Albrecht Théodore Jaden Costea Cioran Patrick William Rock Aethra L. Pavone Letje Caroll Arianna Lucy Warren C. Sturm Gaez Jessica Rabel Xyre 40 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. C.tesi 04 Haz. 2011, 17:40 | |
| Ne düşünüyorsun? : "Pazartesi E.C.A nın çıkışında kavga var. Gelcek olan msj atsın." yazmış kız. Ciddiyim o okulda olsam gidim dalga geçerdim abi. Güldüm yaa. Çıkışta kavga var gelçen mi? Mal. Ne hissediyorsun? : Komikim ben. Öyle hissediyorum. Ne dinliyorsun? : Nev. Ondan bundan şundan. Bütün şarkılarını dinliyorum. Kiminle konuşuyorsun? : Kimse. AA msn açayım ben lan. Kapalı. Ne yiyor ne içiyorsun? : Pilav. Kaç saattir nettesin? : Sabahtan beri. Günün sözü ne? : Aşk bir sabun ise köpürt beni pakize. Netten sonra ne yapacaksın? : Zıbarıcam. |
|
| |
Jessica Rabel Xyre Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : J. Jess Jessi. Rabel isminilütfen sevgili adayım kullansın ki adet yerini bulsun. Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/05/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. C.tesi 04 Haz. 2011, 18:42 | |
| Ne düşünüyorsun? : zilyon fotoğraf çekmişim. iyi anlar yakaladıklarımı mıçasım var üü. lenğ elden geçir düzenle imza at falan üü. bitmiyor mnkoim ya. Ne hissediyorsun? : üü. ben Zehir'e yazmak istiyorum üü. Kiminle konuşuyorsun? : elif, sevde de varda tınlamadık henüz birbirimizi. Ne yiyor ne içiyorsun? : canım kurnaza istiyor, ama salı değil bugün. gün gelecek bgde tüketicem hepiciğini hihi. Kaç saattir nettesin? : bilmiyorum. Günün sözü ne? : ööff, şom ağızınızı belleyem! Netten sonra ne yapacaksın? : Ve soğuk bir yatak. | |
|
| |
Carmella Decartius Moskova Baş İblis Efendisi
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Ptsi 06 Haz. 2011, 17:41 | |
| Ne düşünüyorsun? : Austin'den ve Axe Dark Temptation'dan başka neyi düşünebilirim ki? Ne hissediyorsun? : Sarhoş gibi. Ama değilim. Ne dinliyorsun? : Hiçbir şey Kiminle konuşuyorsun? : Atakan ve Abisimle. Ne yiyor ne içiyorsun? : Az önce yemekten kalktım. Kaç saattir nettesin? : Saat 4'ten beri. Günün sözü ne? : 'Acı çekiyorum ama gözlerine bakmaya deli gibi ihtiyacım var.' Netten sonra ne yapacaksın? : Uyurum sanırım. Daha kalacağım hani. | |
|
| |
Victoria Morgenstern Çember
Lakap : Vicky Nerden : Alacante Mesaj Sayısı : 844 Kayıt Tarihi : 13/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Çarş. 08 Haz. 2011, 08:45 | |
| Ne düşünüyorsun? : hangi rpyı yazacağımı Ne hissediyorsun? : Açlık - Kahvaltı yapmalıyım Ne dinliyorsun? : hiç birşey Kiminle konuşuyorsun? : kimseyle Ne yiyor ne içiyorsun? : kahvaltı yapacam Kaç saattir nettesin? : yeni geldim Günün sözü ne? : günaydın Netten sonra ne yapacaksın? : bilmem | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Çarş. 08 Haz. 2011, 11:13 | |
| Ne düşünüyorsun? : Ne düşünmüyorum ki. Zihinsel hiperaktivite var bende. Ne hissediyorsun? : AÇ Ne dinliyorsun? : David Guetta. Kiminle konuşuyorsun? : Ezgi Ne yiyor ne içiyorsun? : Bişi yiyip içemiyorum ya açımm aç. Kaç saattir nettesin? : Yeni Günün sözü ne? : AMK Netten sonra ne yapacaksın? : Kampüsteki işler falan işte.
|
|
| |
Trish Seymour Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Yok! Mesaj Sayısı : 139 Kayıt Tarihi : 04/04/11
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Çarş. 15 Haz. 2011, 09:49 | |
| Ne düşünüyorsun? : Annem bugün yok, tüm gün uyuyacağım. Ne hissediyorsun? : Sevinç. Ne dinliyorsun? : Hiçbir şey. Kiminle konuşuyorsun? : Asena. Ne yiyor ne içiyorsun? : Ice tea, ekmek. Kaç saattir nettesin? : Daha yeni. Günün sözü ne? : Yok. Netten sonra ne yapacaksın? : Uyurum.
| |
|
| |
Cynthia Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Çarş. 15 Haz. 2011, 11:41 | |
| Ne düşünüyorsun? : Rüyamı. Gerçekten dalmayı özledim sanırım. Ne hissediyorsun? : Hüzünlü. Ne dinliyorsun? : Pink_Just like a pill Kiminle konuşuyorsun? : Emir Ne yiyor ne içiyorsun? : Dünden kalma bi kaç damla Doluca buldum. Kaç saattir nettesin? : 4 falan Günün sözü ne? : Göte giren şemsiye açılmaz. Netten sonra ne yapacaksın? : Film izlerim. Takılmaca.
|
|
| |
Mira Eunice Peccatoris Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| |
| |
Kristen Moe Anastassakis Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : **Kriss** Mesaj Sayısı : 58 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 05/10/10
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Çarş. 15 Haz. 2011, 15:31 | |
| -Ne düşünüyorsun? : Rp yapacak kimse yok muu??! -Ne hissediyorsun? : Boşluk -Ne dinliyorsun? : Nothing -Kiminle konuşuyorsun? : Kimseyle -Ne yiyor ne içiyorsun? : Nothing -Kaç saattir nettesin? : Tam 6,5 saattir -Günün sözü ne? : Durmak yok! Koş! -Netten sonra ne yapacaksın? : Yemek yicem.. | |
|
| |
Letje Caroll Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Çarş. 15 Haz. 2011, 18:42 | |
| Ne düşünüyorsun? : Şimdi, bir sürü film indirdim. Hangisini izlesem? Ne hissediyorsun? : Karmaşa, kaos, entrika, ihtiras, tutku. Hangi filmi seçeceğimmm !! Ne dinliyorsun? : Söylemem çok rezil. Kiminle konuşuyorsun? : Kübü, Tolga. Ne yiyor ne içiyorsun? : Hiçbir şey. Kaç saattir nettesin? : Sabahtan beri. Günün sözü ne? : Kırkından sonra azanı teneşir paklar. Netten sonra ne yapacaksın? : Netten öncee netten sonraa daha kaç vücut gerek banaa? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Çarş. 15 Haz. 2011, 19:04 | |
| Ne düşünüyorsun? : beni. Ne hissediyorsun? : beni. Ne dinliyorsun? : beni. Kiminle konuşuyorsun? : beni. Ne yiyor ne içiyorsun? : beni. Kaç saattir nettesin? : beni. Günün sözü ne? : beni. Netten sonra ne yapacaksın? : beni. |
|
| |
Nathaniel J. Ablow Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Çarş. 15 Haz. 2011, 19:08 | |
| Ne düşünüyorsun? : ebeni. Ne hissediyorsun? :e beni. Ne dinliyorsun? : ebeni. Kiminle konuşuyorsun? : ebeni. Ne yiyor ne içiyorsun? : ebeni. Kaç saattir nettesin? : ebeni. Günün sözü ne? : ebeni. Netten sonra ne yapacaksın? ebeni şey, zaaaa | |
|
| |
Letje Caroll Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Perş. 16 Haz. 2011, 10:10 | |
| Ne düşünüyorsun? : Evden dışarı çıkmak istemiyorum ama çıkmak zorundayım. Ne hissediyorsun? : Yorgunluk. Ne dinliyorsun? : Hiçbir şey. Kiminle konuşuyorsun? : Kimse. Ne yiyor ne içiyorsun? : Ekmek, Ice Tea. Kaç saattir nettesin? : Yeni. Günün sözü ne? : O derin anlamları gizleyen aminoasit birleşimlerin yanacak ve ruhun çırılçıplak kalacak. Netten sonra ne yapacaksın? : Güzellik merkezii. | |
|
| |
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Perş. 16 Haz. 2011, 11:19 | |
| Ne düşünüyorsun? : Bugün rp yazmayı planlıyorum ama iki kelimeyi bir araya getiremiyorum ki. Ne hissediyorsun? : Başım dönüyor hala. Ne dinliyorsun? : My Chemical Romance - Teenagers. Kiminle konuşuyorsun? : Ege'yle. Ne yiyor ne içiyorsun? : Az önce iki tane dondurma yedim. Kaç saattir nettesin? : Bilmiyorum ki. Beş olmamıştır bence. Günün sözü ne? : 'Bu linke tıklayarak aşık olabilirsiniz.' Netten sonra ne yapacaksın? : Yatana kadar buradayım ben, olala. | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Öğrenci
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Perş. 16 Haz. 2011, 11:22 | |
| Ne düşünüyorsun? : Banu Abla'nın takımını şimdi mi yapsam daha sonra mı? Ne hissediyorsun? : Can sıkıntısı Ne dinliyorsun? : Hiçbir şey. Kiminle konuşuyorsun? : Okuldan bir arkadaşla Ne yiyor ne içiyorsun? : Hiçbir şey ^.^ Kaç saattir nettesin? : 2.30 saattir falan. Günün sözü ne? : Henüz bir sözle karşılaşmadım valla. Netten sonra ne yapacaksın? : Sims oynarım, sonra tekrar nete gelirim, sonra da yatarım zaten.
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Perş. 16 Haz. 2011, 12:12 | |
| Ne düşünüyorsun? : Neden? Ne hissediyorsun? : Yitik... Ne dinliyorsun? : Halil Sezai - sonbahar Kiminle konuşuyorsun? : Kimseyle Ne yiyor ne içiyorsun? : artık içmiyorum bişi. Kaç saattir nettesin? : Uzun zamandır Günün sözü ne? : "Yalnızlık zor, kolayını anlat..." Netten sonra ne yapacaksın? : Uyuycam sanırım... |
|
| |
Kristen Moe Anastassakis Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : **Kriss** Mesaj Sayısı : 58 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 05/10/10
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Cuma 17 Haz. 2011, 21:25 | |
| -Ne düşünüyorsun? : Kotayı aştım.. Ben bittim.. -Ne hissediyorsun? : Korku -Ne dinliyorsun? : Nothing -Kiminle konuşuyorsun? : Kimseyle -Ne yiyor ne içiyorsun? : Dido -Kaç saattir nettesin? : 2 saattir falan -Günün sözü ne? : hımm.. Bilmem ki -Netten sonra ne yapacaksın? : Tv izleyeceğim.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. C.tesi 18 Haz. 2011, 00:38 | |
| Ne düşünüyorsun?: uykum var ama uyumayacağım. elifi yolcu edicem çünkü. Ne hissediyorsun?: uyku. Ne dinliyorsun?: komşunun horlaması, seksiy şey. Kiminle konuşuyorsun?: eliiiiif. galp. Ne yiyor ne içiyorsun?: yatakta yemek yenmez, her yere kırıntı dökülür. Kaç saattir nettesin?: ikide uyandım. bi buçuk saat falan oldu demek ki. Günün sözü ne?: bö Netten sonra ne yapacaksın?: yatıcam. |
|
| |
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. C.tesi 18 Haz. 2011, 09:48 | |
| Ne düşünüyorsun? : Şaka maka tatil geldi lan. Ne hissediyorsun? : Uykusuz gibiyim bence. Ne dinliyorsun? : Fade To Black - Metallica'ydı, Fucking Determined'a döndü. Korktum lan O.o Kiminle konuşuyorsun? : Kimseyle. Ne yiyor ne içiyorsun? : Hiçbir şey. Kaç saattir nettesin? : Bir saat bence anca olmuştur. Günün sözü ne? : 'Baba sana babayı aldık.' Netten sonra ne yapacaksın?: Hiçbir fikrim yok. Belkim Juju'mla buluşuruk. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. C.tesi 18 Haz. 2011, 10:18 | |
| Ne düşünüyorsun? : elifdegitti. Ne hissediyorsun? : sıkılmışparamyokmutsuzumolsasinemayagiderdim. Ne dinliyorsun? : nedinlesemdiyedüşünüyorum. Kiminle konuşuyorsun? : mertleamatripatıyobana. Ne yiyor ne içiyorsun? : yeniuyandımazbekleyin. Kaç saattir nettesin? : yenigeldimselam. Günün sözü ne? : annebanaparaver. Netten sonra ne yapacaksın? : uyurum. |
|
| |
Lilith Ann Manson Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Vittorio Nerden : Vampristan Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 20/06/11
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Salı 21 Haz. 2011, 14:27 | |
| Ne düşünüyorsun? : Ha. hiçbişey. Ne hissediyorsun? : Bilmiom. Ne dinliyorsun? : Opeth - Ghost of Perdition Kiminle konuşuyorsun? : Alkım. Ne yiyor ne içiyorsun? : Kiraz. Kaç saattir nettesin? : Hatırlamıyorum çok sarhoştum. Günün sözü ne? : Bana dokunmayan yılan 1000 yaşamıyor artık, çanta oluyor ayakkabı oluyor... Netten sonra ne yapacaksın? :Ya onu da bilmiyom ya... | |
|
| |
Yusleidis D'oliveira Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. C.tesi 25 Haz. 2011, 13:01 | |
| Ne düşünüyorsun? : Açlığımı Ne hissediyorsun? : Açım dedim ya. Ne dinliyorsun? : tv den gelen garip sesleri. Kiminle konuşuyorsun? : tanımıyorm Ne yiyor ne içiyorsun? : hiçbir şey malesef. Kaç saattir nettesin? : 4-5 arası Günün sözü ne? : Dişe diş göze göz. Netten sonra ne yapacaksın? : Yemek yicem. | |
|
| |
Natulcien Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. C.tesi 25 Haz. 2011, 14:12 | |
| Ne düşünüyorsun? : Yüzüklerin efendisi. Ne hissediyorsun? : Yüzüklerin efendisi. Ne dinliyorsun? : Sexy bitchh Kiminle konuşuyorsun? : Kübü. Ne yiyor ne içiyorsun? : Hiçbir şey. Kaç saattir nettesin? : Bilemem. Günün sözü ne? : - Spoiler:
Kıvılcım Doğan:zuaa avatarın sauron mu o Kübra Zındık:hoha saruman Kıvılcım Doğan:*saruhan saruman zuaa Kübra Zındık:saruhan Kıvılcım Doğan:ldsmşdfşld Kübra Zındık:zuaa yok sarıkız hoha Kıvılcım Doğan:sauron neydi ya Kübra Zındık:sauron iyi olan hoha saruman kötü Kıvılcım Doğan:iyi olan gandalf kübra uçma ... Kübra Zındık:zuaa sıktım sauron şey değil miydi sarumanın bişeysi zuaa Kıvılcım Doğan:sauron en kötü olan adam Kübra Zındık:hoha Kıvılcım Doğan:yüzüğün sahibi adam gözü var ya http://en.wikipedia.org/wiki/SauronKübra Zındık:gözü var hoha Kıvılcım Doğan:zuaa iki tane falan ya ateş daçan göz yok mu *saçan Kübra Zındık:hoha ateş sıçan anladım hoha
Netten sonra ne yapacaksın? : Netten önce netten sonra. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. C.tesi 25 Haz. 2011, 15:16 | |
| Ne düşünüyorsun? : Mert'i dövcem. Ne hissediyorsun? : Sıkıldım. Ne dinliyorsun? : Valla söylemesem daha iyi. Annem kendi müzik klasörünü çaldırıyo bana. Kiminle konuşuyorsun? : Mert, Elif, Nurdan. Ne yiyor ne içiyorsun? : Az önce nutella yedim. Mm mükemmel. Kaç saattir nettesin? : Bir saat olmadı. Anca uyandım zati. Günün sözü ne? : Ohyes bilet alıyoz. Netten sonra ne yapacaksın? : Temizlik akaarrrr. |
|
| |
| Siteye her girdiğinizde yazın. | |
|