| Siteye her girdiğinizde yazın. | |
|
+36Courtney Rodger Natulcien Yusleidis D'oliveira Lilith Ann Manson Kristen Moe Anastassakis Mira Eunice Peccatoris Carmella Decartius Deamon Austeja Beirut Austeja Mia Boieanca Elizabeth Rose Wayland Bridget Blake Cynthia Aristide Feodora Ninockha Victoria Morgenstern Astrid Bergström Borislaw Belmour Savannah von Zarovich Machaon Aristide Veronica Carlian Trish Seymour Eutich Zednite Nathaniel J. Ablow Raven Orlov Aphrodis Audrey Phyllis Liam Northman Adawolfa Albrecht Théodore Jaden Costea Cioran Patrick William Rock Aethra L. Pavone Letje Caroll Arianna Lucy Warren C. Sturm Gaez Jessica Rabel Xyre 40 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Carlian Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Carl. Mesaj Sayısı : 21 Kayıt Tarihi : 02/05/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Perş. 19 Mayıs 2011, 16:42 | |
| Ne düşünüyorsun?: Az sonra ne yapacağımı. Ne hissediyorsun?: Karışık. Ağırlıklı mutlu. Ne dinliyorsun?: Bir playlist diyelim. Reklam olmasın. Kiminle konuşuyorsun?: Şu an kimseyle. Ne yiyor ne içiyorsun?: Hiçbir şey. Kaç saattir nettesin?: Ehm, kalktığımdan beri. 7-8 saat oldu. Günün sözü ne?: Asla pes etme! Netten sonra ne yapacaksın?: TV, uyku filan. | |
|
| |
Théodore Jaden Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Perş. 19 Mayıs 2011, 16:47 | |
| Ne düşünüyorsun? : Ahaha ilk kurt adam ne ya komik olmuş. Ne hissediyorsun? : Gayet normal. Ne dinliyorsun? : Ancient Future - Socha Socha, Part 2 (Aşık oldum desem?) Kiminle konuşuyorsun? : Meliis. Ne yiyor ne içiyorsun? : Hiçbir şey. Kaç saattir nettesin? : Bilemem. Günün sözü ne? : Küfürlü biraz. Netten sonra ne yapacaksın? : Hiçbir şey. | |
|
| |
Adawolfa Albrecht Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Perş. 19 Mayıs 2011, 18:23 | |
| Ne düşünüyorsun? : Bu filmi seviyorum. Ne hissediyorsun? : Standart. Ne dinliyorsun? : Kaybedenler Kulübü OST - Wrong Side of The Road Kiminle konuşuyorsun? : MS toplu, kıvıl falan. Ne yiyor ne içiyorsun? : Acı kahve içiyorum. Kaç saattir nettesin? : Öğlen saat ikiden beri. Günün sözü ne? : Yol zamanın bir fonksiyonu değildir. Hız yolun zamana bölünmüş halidir. İvme ve sürtünme kat sayısı bizi ilgilendirmez. Yolda olmak bir hıza sahip olmayı gerektirir. Aksi durum, yolda durmaktır. Durmak sıkıcıdır. Yolda durmak, yolda olmak anlamına gelmez. Yolda durmak, yolda durmak anlamına gelir. Yolun bittiği yerde durulmaz. Ya önce durulur, ya durulmaz. Bazen yolun kenarından renksiz duru sular akar. O sularda balıkta vardır. Yolun yardığı tepelerin biri yeşil toprak, diğeri bej olabilir. Su aktığı yerin rengini bürünmez ama sana öyle gelebilir. Ayrıca yol, bitmez. Bu labirentin duvarıdır. Yol asla bitmez... Netten sonra ne yapacaksın? : Hiçbir şey. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Perş. 19 Mayıs 2011, 19:56 | |
| Ne düşünüyorsun? : Kıvıl'la yaptığımız uzuuuuuuuun repeyi. Ne hissediyorsun? : Heyecanlııııı. Ne dinliyorsun? : Hiçbir şey. Kiminle konuşuyorsun? : Kıvıl var öyle. Çetboks takılıyorum. Banu abla falan. Ne yiyor ne içiyorsun? : Hiçbir şey. Kaç saattir nettesin? : Çok olmadı mı acaba? Günün sözü ne? : Söz mü? Hayat güzel coş moş diye bi laf vardı o olsun. Netten sonra ne yapacaksın? : Film aldım, izlicem. |
|
| |
Veronica Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kan Kraliçesi Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 336 Kayıt Tarihi : 25/04/11
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Perş. 19 Mayıs 2011, 20:14 | |
| Ne düşünüyorsun? : çok vefasız birini Ne hissediyorsun? : Öfke çok fazla Ne dinliyorsun? :hiç Kiminle konuşuyorsun? : nurdanla Ne yiyor ne içiyorsun? : çay Kaç saattir nettesin? : saymıyorum ki Günün sözü ne? : Öyle olsun güzelim Netten sonra ne yapacaksın? : kitap okuyacam yada öyle birşey | |
|
| |
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Perş. 19 Mayıs 2011, 20:23 | |
| Ne düşünüyorsun? : Aynı anda Mine, Melis, Sevde, Irmak ve Berke deprem oldu dedi, şoka girdim. Ne hissediyorsun? : Şaşkınım. Ne dinliyorsun? : Haber. Kiminle konuşuyorsun? : O üstteki kişiler. Günün sözü ne? : Kendilerinden büyük çanta taşıyan kızlar. Netten sonra ne yapacaksın? : Bilmem *.* | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Perş. 19 Mayıs 2011, 20:40 | |
| Ne düşünüyorsun? : Şimdi deprem olursa şöyle büyüğünden yanıma ne almam lazım. Eşofmanımı mı giysem. Bol basket şortu üşütür beni. Telefonumunda şarjı yok hee -.- Ne hissediyorsun? : Titriyorum ama ben. Tırstım. Ne dinliyorsun? : Kıvıl'ın rpde verdiği şarkıyı. Kiminle konuşuyorsun? : Kıvıl, Elif. Ne yiyor ne içiyorsun? : Az önce tıkındım ben. Kaç saattir nettesin? : Çok oldu herhalde. Günün sözü ne? : Aşk bir sudur iç iç kudur. (Evet, öğrendim. Banu abla sağolsun.) Netten sonra ne yapacaksın? : Netten sonra diye bir kavram yok şu saatten sonra. |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Perş. 19 Mayıs 2011, 22:13 | |
| Ne düşünüyorsun? : Batucan Robert'ı öldürürse eğer Diana'ya nolcak o.o Ne hissediyorsun? : Ne bilim öyle tuhaf değişik. Ne dinliyorsun? : Evanescence - Bleed Kiminle konuşuyorsun? : Batucanım, Çisem,... gidiyo epey msnim işgal altında o.o Ne yiyor ne içiyorsun? : bugün salatalık turşusu almıştım ama annem nereye koymuş bulamıyorum bulabilsem onlardan yiyecektim. Kaç saattir nettesin? : hiç saymıyorum valla. Günün sözü ne? : Ablamın sözlüsünden nefret ediyorum. Netten sonra ne yapacaksın? : hiç. | |
|
| |
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Perş. 19 Mayıs 2011, 22:23 | |
| Ne düşünüyorsun? : Sanki böyle değişik bir hareketlenme var midemde. Ne hissediyorsun? : Güzeeel. Ne dinliyorsun? : Sevdim sevilmedim (L) Kiminle konuşuyorsun? : Sesevde. Ne yiyor ne içiyorsun? : Bira-rakı, jambon. Birilerinin deyişi ile midesizim, evet. Kaç saattir nettesin? : Amaan. Günün sözü ne? : -Annee deprem olmuş. -NEEEEY? Netten sonra ne yapacaksın? : Sevdiim sevilmediim. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Cuma 20 Mayıs 2011, 10:00 | |
| Ne düşünüyorsun? : Telefonumun şarjı yok, onu şarja takmam lazıım. Ne hissediyorsun? : Ağrı. Ne dinliyorsun? : Hiçbir şey. Ay bir şeyler açayım. Kiminle konuşuyorsun? : Kimseee. Ne yiyor ne içiyorsun? : Hiçbir şey. Ne yesem ki? Kaç saattir nettesin? : Yeni geldim. Günün sözü ne? : Akşam söyleyeceğim. Netten sonra ne yapacaksın? : Ders alacağım. Sonra yeniden buraya geleceğim. Trish'in rp'sini yazıp Liam'la devam edeceğim. Bu arada da Kıvıl'la da yazacağım tabii. |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Cuma 20 Mayıs 2011, 10:10 | |
| Ne düşünüyorsun? : kaç gündür bi rpyi bitiremedim intihar etsem ben o.o Ne hissediyorsun? : bilmem hiç. Ne dinliyorsun? : lori lori. Kiminle konuşuyorsun? : musa,çisem,batucan,banu abla. Ne yiyor ne içiyorsun? : yeni kahvaltı yaptım valla. Kaç saattir nettesin? : 1 saat omadı daha Günün sözü ne? : Kahvaltı yapmak gibisi yok oooh mis. Netten sonra ne yapacaksın? : kitap <3 | |
|
| |
Machaon Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Cuma 20 Mayıs 2011, 10:30 | |
| Ne düşünüyorsun: Acaba nurdanla olan rp nası olcak? Ne hissediyorsun: Yorgunluk uykusuzluk e susuzluk. Hafifte mutluluk. Ne dinliyorsun: Katy Perry- E.T Kiminle konuşuyorsun: Nurdan, Banu abla Ne yiyor ne içiyorsun: Milkshake Kaç saattir nettesin: 3 saat oldu herhalde Günün sözü ne: Aman Tanrııııım! Netten sonra ne yapacaksın: Uykuuu <3 | |
|
| |
Savannah von Zarovich Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Cuma 20 Mayıs 2011, 12:50 | |
| Ne düşünüyorsun? : RP'yi önce bırakmak, sonra geri dönmek... Dönekim ben galiba. Ne hissediyorsun? : Saftirik gibi hissediyorum anacım, ne olsun. Yine olması gerekenden daha önemliymiş gibi davranıcam bu işe, ama bir yandan da... Özlemişim be! Ne dinliyorsun? : Crystal Castles - Alice Practice. Kiminle konuşuyorsun? : Az önce tanıdığım biri sanıp bir başkasına mesaj attım. Utandım. Ne yiyor ne içiyorsun? : Kola - sigara. Yine. (Aa bi dakka, bu başlığa ilk defa yazıyorum. Yani 'yine'si biraz anlamsız gelecek sanırım. Aman neyse işte.) Kaç saattir nettesin? : Hmm, sayayım... Dört olmuş galba? Emin değilim ama. Günün sözü ne? : I'm back, ulen! Netten sonra ne yapacaksın? : Bu soru bana sorulur mu? Uyuycam tabi! Akşam olmuş olucak çünkü. | |
|
| |
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Cuma 20 Mayıs 2011, 21:14 | |
| Ne düşünüyorsun? : Güzel bir gündü çokçokçok. Ne hissediyorsun? : İyi. Ne dinliyorsun? : Babam konuşuyor of off (bkz eve gece yarısı dönen kız modeliyim ama adamın tek derdi telefonunun suya düşmüş olması) Kiminle konuşuyorsun? : Babamla. Ne yiyor ne içiyorsun? : Yaprak sarması arakladım biraz, tüm gün yedim içtim zaten. Kaç saattir nettesin? : Birkaç dakika. Günün sözü ne? : -Telefonum suya düştü bi baksana şuna - alır bakarım. 10 dakika sonra -Yalan söyledim tuvalete düşmüştü. -Ya bi git!! Netten sonra ne yapacaksın? : Aslında bu günün sonunda nette olmaktan bile hoşnut değilim, ne işim var abi burda gidiyorum ben. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Cuma 20 Mayıs 2011, 21:21 | |
| Ne düşünüyorsun? : daha fazla film izlemek istiyorum. Ne hissediyorsun? : duygusal. Ne dinliyorsun? : şebnem ferah - hoşçakal Kiminle konuşuyorsun? : kimse. Ne yiyor ne içiyorsun? : hiçbir şey. Kaç saattir nettesin? : arada girip çıktım, onları sayayım mı? Günün sözü ne? : olamaz mıııı? olabiliiiiir. Netten sonra ne yapacaksın? : Yatıp zıbarıcam ya. |
|
| |
Patrick William Rock Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. Cuma 20 Mayıs 2011, 21:34 | |
| Ne düşünüyorsun? : rick'in rpsi için aklıma bişi gelmiyor, ya aslında varda o da çok kısa anam devamı yok işin. lemğ ben merlinken tıkanıorsan, rick napsın hacı ya? Ne hissediyorsun? : uykusuzluk. Ne dinliyorsun? : tınıtınıııırrı... kıvıl, bi rpsinde -hatırlamıorum hangisi- paylaştığı şarkıyı dinliorum. vast-flames. Kiminle konuşuyorsun? : kimsecik. Ne yiyor ne içiyorsun? : ceviz-kuru kayısı Kaç saattir nettesin? : sabahtan beri. Günün sözü ne? : ne bahtsızım ya! Netten sonra ne yapacaksın? : Ve soğuk bir yatak. [HEMEN] | |
|
| |
Borislaw Belmour Londra Baş İblis Efendisi
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. C.tesi 21 Mayıs 2011, 07:14 | |
| Ne düşünüyorsun? : Prova olabilir belki dur bi bakıyım aslında umrumda değil Ne hissediyorsun? : yorgun hem de yeni kalkmama rağmen Ne dinliyorsun? : I Love New York / New York - Glee Cast Kiminle konuşuyorsun? : ablamla, konuşmaktan çok kavga etmek aslında Ne yiyor ne içiyorsun? : hiçbir şey kahvaltı etçem şimdi. Kaç saattir nettesin? : bir saat olmuş :O Günün sözü ne? : Oh, it's on bitches. Netten sonra ne yapacaksın? : Tiyatröğk, bu seneki oyunumuzdan nefret ediyorum da biraz. | |
|
| |
Astrid Bergström Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : indigo. Mesaj Sayısı : 43 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 08/05/11
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. C.tesi 21 Mayıs 2011, 10:34 | |
| Ne düşünüyorsun? : Arkadaşım beni bekliyor Apple Store'un orda, ben wifi buldum takılıyorum. Ne hissediyorsun? : Az önce birisini gördüm karmaşık duygular içindeyim. Ne dinliyorsun? : Goldfrapp-Boys Will Be Boys geldi shuffle'dan Kiminle konuşuyorsun? : Kimse. Ne yiyor ne içiyorsun? : Sakızlı trio diye bir şey. Kaç saattir nettesin? : Teknik olarak nette sayilir miyim? Günün sözü ne? : Kütahyada deprem olmus ama ben hissetmedim? Netten sonra ne yapacaksın? : arkadaşımın yanina ucacagim
| |
|
| |
Victoria Morgenstern Çember
Lakap : Vicky Nerden : Alacante Mesaj Sayısı : 844 Kayıt Tarihi : 13/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. C.tesi 21 Mayıs 2011, 10:46 | |
| Ne düşünüyorsun? : yazdığım rpyi Ne hissediyorsun? : biraz öfke Ne dinliyorsun? : sessizliği Kiminle konuşuyorsun? : kimse Ne yiyor ne içiyorsun? : Browni ile kahvaltı yapıyorum Kaç saattir nettesin? : daha yeni canım Günün sözü ne? : kimseye güvenme Netten sonra ne yapacaksın? : ne bileyım | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. C.tesi 21 Mayıs 2011, 11:10 | |
| Ne düşünüyorsun? : kitap almam lazım ama evden çıkasım yok. en iyisi bulamadım diyeyim. Nasıl hissediyorsun? : iğrenç, berbat. Ne dinliyorsun? : şebnem ferah - hoşçakal Kiminle konuşuyorsun? : annem. Ne yiyor ne içiyorsun? : hiçbir şey yemiyorum. içmiyorum da. Kaç saattir nettesin? : yeni geldim. Günün sözü ne? : akşam yazarım. Netten sonra ne yapacaksın? : ödev. |
|
| |
Feodora Ninockha Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : F. Nerden : Evden. :B Mesaj Sayısı : 31 Kayıt Tarihi : 16/04/11
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. C.tesi 21 Mayıs 2011, 12:55 | |
| Ne düşünüyorsun? : Ünlü bulmalıyım !! Ne hissediyorsun? : Yorgun. Ne dinliyorsun? : Kuş cıvıltılarını ve uzaktaki sahada futbol oynayan çocukların sesini. Kiminle konuşuyorsun? : MM'nin grubuyla. Ne yiyor ne içiyorsun? : Diyet kola & Çilek. Kaç saattir nettesin? : Sabah 10dan beri. Günün sözü ne? : Verdim şukunu. Netten sonra ne yapacaksın? : Mezuniyet elbisesi bakacağım. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. C.tesi 21 Mayıs 2011, 18:40 | |
| Ne düşünüyorsun? : merte bir pm çakayım. Ne hissediyorsun? : iyi güzel hoş. Ne dinliyorsun? : şebnem ferah - hoşçakal. (evet, hala sıkılmadım) Kiminle konuşuyorsun? : msn açık değil. Ne yiyor ne içiyorsun? : fanta içtim şincik. Kaç saattir nettesin? : çok oldu be. Günün sözü ne? : sevde düğün için sana elbise bakalım. Netten sonra ne yapacaksın? : uyurum. belki film izlerim. bilemiyorum. |
|
| |
Raven Orlov Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : . Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 31/03/11
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. C.tesi 21 Mayıs 2011, 19:52 | |
| Ne düşünüyorsun? : Çok ergenleştim, gerçekten. Ama bu kadar da 'hot' olunmaz ki? Ne hissediyorsun? : Ehem ehem. Ne dinliyorsun? : Kate Nash-Paris Kiminle konuşuyorsun? : Onunla bununla ha bir de en yakın arkadaşımla, az önce aşık oldum diye mesaj attım kendisine tabi beni sallamadı, bir de kuzenimle dedikodu paylaşıyoruz. Ne yiyor ne içiyorsun? : Cips yiyorum. Bin kilo basmama az kaldı. Kaç saattir nettesin? : Bilmem. Günün sözü ne? : Beni oraya sokmuyolar abi. (Tiyatro kafede sabah sabah sarhoş olan arkadaşın kafedeki güvercinleri -evet kafede güvercin dolaşıyor- yakalayıp canlarını çıkartmasından bir hafta sonra) Netten sonra ne yapacaksın? : Annem güya beni göle götürecekti bak bu soruyu görünce hatırladım. | |
|
| |
Cynthia Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. C.tesi 21 Mayıs 2011, 20:49 | |
| Ne düşünüyorsun? : Yatsam mı? Kalsam mı? Yatsam mı kalsam mı? Yatsam mı? Kalsam mı? Başımda ağrıyor amaaeen kaliyim kaliyim Ne hissediyorsun? : Boş Ne dinliyorsun? : Televizyonda muya reklamının saçma salak sinir bozucu şarkısı Kiminle konuşuyorsun? : Onu bende bilmiyorum Ne yiyor ne içiyorsun? : Su iyidir beeaa Kaç saattir nettesin? : yarım saat olmuş olabilir ama olmamışta olabilir olmak yada olmamak işte bütün mesela bu Günün sözü ne? : Daçmin gooooşşş! Elimlen gonuşş Netten sonra ne yapacaksın? : Yatcam | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Öğrenci
| Konu: Geri: Siteye her girdiğinizde yazın. C.tesi 21 Mayıs 2011, 20:54 | |
| Ne düşünüyorsun? : Gerizekalı mıyım? Ne hissediyorsun? : Yorgunluk Ne dinliyorsun? : Hiçbir şey Kiminle konuşuyorsun? : Kimse Ne yiyor ne içiyorsun? : Albeni yiyesim var; ama sivilce yapar ya pöf. Kaç saattir nettesin? : 11-12 Günün sözü ne? : "Yoldayken daha uzun süre müzik dinleyebilmek için yolu uzatıyorsan, müzik kulağında değil ruhunda demektir." Oğuzhancığım yazmış. Netten sonra ne yapacaksın? : Yatıp zıbarırım.
| |
|
| |
| Siteye her girdiğinizde yazın. | |
|