Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bişiy yazarım ben buna ki.

2 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Borislaw Belmour
Londra Baş İblis Efendisi

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Bişiy yazarım ben buna ki. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Bişiy yazarım ben buna ki.   Bişiy yazarım ben buna ki. - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 04 Tem. 2011, 17:33

Bişiy yazarım ben buna ki. - Sayfa 2 YMjsV

Mırt'la hergün bir yeni resim.
Selam. Şimdi bariz ortada tiksinmişim. Tamam da neyden?! Şimdi onu da söylicem. Geçen hafta olup olabilecek en iyi stajyer kadrosuna sahiptik. Seiko, Mirka, Mathilde, Hannie, Arseni, Bartek, Kasia, Keath, Chan.... gider bu böyle. Şimdi bu hafta bize öbür kampın stajyerleri geldi bizim stajyerler de öbür kampa gitti. Bu hafta gelenlerin topuna küfür etmek istiyorum keşke gelmeselermiş. Jasmine var bir tane o güzel 10 dakikada bir eteği açılıyo dışardayken çok sevdim onu. Bir tek o işte yani o kadar gerisini al çöpe at. Neysse napalım artık. Perşembe tekne gezisi var. Seiko qadamı görürüm. Yüseris birlikte. ÇOK SEVİYOM ONU. BÜTÜN DÜNYA DUYSUN SEIKO HANZAWA BENİM KADAMDIR. Lunaparkta kamikazede aynen böyle bağırdım ayık olun. Neyse gidiyom ben. Resmim için Müge Sürücü'ye yani Mügem Sürücüsü'ne sonsuz teşekkürler. Bütün günki durumumu tam anlamıyla yansıtıyor. -Jasmine'in eteğinin açıldığı kısımlar hariç.-
Gettim bens.
Bi de sizi çok özledim ama bu hafta bitiyo.
Neyse gidiyodum
Gittim.
eksoekso
tiksinikboy.

sevde bu mesajı editleyip mert'e demiş ki:
Sapıksın olum.
Borislaw Belmour

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Bişiy yazarım ben buna ki. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Bişiy yazarım ben buna ki.   Bişiy yazarım ben buna ki. - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma 22 Tem. 2011, 20:16

Sitede depresiflik tavan yaptı. Herkes neşeli olsun istiyom, herkes gülsün istiyom. Bakın bana gece gece böyle şeyler bulup ülme krizine giriyom baştaki msn sesleri çok güzel insanlar bana durmadan bir şeyler yazıyomuş gibi hissettim çok popi bi andı. Bütün siteyi çok seviyom. Hadi bakalım oturmaya mı geldik.

EDIT:
Ülme krizine girmiyom tabi o nasıl bir şey olur onu bile bilmiyom gülme krizine giriyom sanki anlamadınız burayı kaç kişi okuyo bilmem 3 çıkar herhalde olsun gece gece onlara bunu dinletsem iyidir.

Bişiy yazarım ben buna ki.
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2