Karakter Detayı Statü: Uyarı:
Konu: Geri: Bişiy yazarım ben buna ki. Ptsi 04 Tem. 2011, 17:33
Mırt'la hergün bir yeni resim. Selam. Şimdi bariz ortada tiksinmişim. Tamam da neyden?! Şimdi onu da söylicem. Geçen hafta olup olabilecek en iyi stajyer kadrosuna sahiptik. Seiko, Mirka, Mathilde, Hannie, Arseni, Bartek, Kasia, Keath, Chan.... gider bu böyle. Şimdi bu hafta bize öbür kampın stajyerleri geldi bizim stajyerler de öbür kampa gitti. Bu hafta gelenlerin topuna küfür etmek istiyorum keşke gelmeselermiş. Jasmine var bir tane o güzel 10 dakikada bir eteği açılıyo dışardayken çok sevdim onu. Bir tek o işte yani o kadar gerisini al çöpe at. Neysse napalım artık. Perşembe tekne gezisi var. Seiko qadamı görürüm. Yüseris birlikte. ÇOK SEVİYOM ONU. BÜTÜN DÜNYA DUYSUN SEIKO HANZAWA BENİM KADAMDIR. Lunaparkta kamikazede aynen böyle bağırdım ayık olun. Neyse gidiyom ben. Resmim için Müge Sürücü'ye yani Mügem Sürücüsü'ne sonsuz teşekkürler. Bütün günki durumumu tam anlamıyla yansıtıyor. -Jasmine'in eteğinin açıldığı kısımlar hariç.- Gettim bens. Bi de sizi çok özledim ama bu hafta bitiyo. Neyse gidiyodum Gittim. eksoekso tiksinikboy.
sevde bu mesajı editleyip mert'e demiş ki:
Sapıksın olum.
Borislaw Belmour Londra Baş İblis Efendisi
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
Konu: Geri: Bişiy yazarım ben buna ki. Cuma 22 Tem. 2011, 20:16
Sitede depresiflik tavan yaptı. Herkes neşeli olsun istiyom, herkes gülsün istiyom. Bakın bana gece gece böyle şeyler bulup ülme krizine giriyom baştaki msn sesleri çok güzel insanlar bana durmadan bir şeyler yazıyomuş gibi hissettim çok popi bi andı. Bütün siteyi çok seviyom. Hadi bakalım oturmaya mı geldik.
EDIT: Ülme krizine girmiyom tabi o nasıl bir şey olur onu bile bilmiyom gülme krizine giriyom sanki anlamadınız burayı kaç kişi okuyo bilmem 3 çıkar herhalde olsun gece gece onlara bunu dinletsem iyidir.