Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bence artık tanışmalıyız, Ayşenur.

2 posters
YazarMesaj
Ariadne
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Ariadne

Lakap : Aria.

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Bence artık tanışmalıyız, Ayşenur. Empty
MesajKonu: Bence artık tanışmalıyız, Ayşenur.   Bence artık tanışmalıyız, Ayşenur. Icon_minitimePaz 08 Mayıs 2011, 20:13

Ben Aysenur, 15 yaşındayım. İzmirliyim ve İzmir'de yaşıyorum. Matematik sorusu çözmeyi çok severim nedense. Yaklaşık bir buçuk yıldır rp yapıyorum ama rp tarzı şeyleri kendimi bildim bileli yazarım. İeride Senarist olmak istiyorum. Ama bu işteki para maliyeti ne durumda pek araştırmadım. Ama bildiğim kadarıyla eğlenceli bir meslek. Uykuya ve yemek yemeye zaafım var diyebilirim. Bazı günler yanımda davul çalsanız uyanmam. Sabahtan akşama kadar ne yesem doymam ama nedense hala kilo almayan bir bünyem var. Sürekli taklit yaparım ama toplum içinde bu konuda utangaç on kızdan biriyim. Müzikle aram gerçekten iyidir, gitar ve piyano çalmışlığım vardır. Felaket bir Ed Westwick ve Bradley James hastasıyım, zaten bütün günüm Cnbc-e izlemekle geçer. Spordan pek haz etmem, ama yüzmeyi severim. Ve canım sıkılınca deli gibi koşarım. El işine yeteneğim yoktur ki TT dersi orta okulda kabusum iken resim dersi şimdi benim kabusumdur.
Ucu çok keskin bıçaklara fobim var.
Sinirli ve huysuz biriyimdir. Ama yinede duygusal bir yöne de sahibim. Bknz: Balık burcuyum. Hayvanlarla aram iyi değildir. Yazlığımızda horoz ve tavşan besledim ama horozu hep yemeyi hayal ettim diyebilirim xD Ve bendeniz yağmurlu havaları ve yağmur ormanlarına bayılırım. İlgimi çeken bir şey daha fotoğraf çekmektir ama bu konuda yaptığım şeyler sadece bir deneme. İşte uzattım sanırım baya, blablabla. Bye. Ne kadan çok ama kullanmışım Very Happy
Aethra L. Pavone
Seelie Sarayı Peri Leydisi
Seelie Sarayı Peri Leydisi
Aethra L. Pavone

Karakter Detayı
Statü: Yönetici
Uyarı:

Bence artık tanışmalıyız, Ayşenur. Empty
MesajKonu: Geri: Bence artık tanışmalıyız, Ayşenur.   Bence artık tanışmalıyız, Ayşenur. Icon_minitimePaz 08 Mayıs 2011, 20:25

yavruuuuum Very Happy tanışmamıza gerek yok da yani o muhabbetlerden sonra Very Happy Very Happy Tekrar etmelimiyim ben nurdan diye hiç gerek görmüyorum yani Very Happy Sevgili sağkolum beniiim ^^ hoş gelmişsin siteye .L

Bence artık tanışmalıyız, Ayşenur.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Artık ben de aramalıyım =)
» Hera'da Arasın Artık.
» Red Mummy-Gitti artık yok...
» Elisha'da artık hayata dönsün yani.
» Geldim mi? Artık gerçekten geldim sanırım.