| Vampir| Kurt adam Alımları | |
|
+25Monique Scarlet Eva Francessa Tougas Lexanne Savannah von Zarovich G. Abby O'Dow Aurélien Rhodanthe Pandora Skylar Artemis Xyre Dorian Rebecca Damien Pavone Clement Caroll Aethra L. Pavone Aethra Cynthia Aristide Emma Casty Liam Northman Eithe Aoibheann Veronica Machaon Aristide Mira Eunice Peccatoris Victoria Morgenstern Janna de Vernaco Elizabeth Rose Wayland 29 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Victoria Morgenstern Çember
Lakap : Vicky Nerden : Alacante Mesaj Sayısı : 844 Kayıt Tarihi : 13/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları C.tesi 14 Mayıs 2011, 22:43 | |
| | |
|
| |
Artemis Xyre Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları Paz 15 Mayıs 2011, 08:46 | |
| Karakter adı: Artemis Xyre hangi ırk: Kurt Kadın Dönüşüm yaşı ve dönüm geçmişi: Çiftleşme sonucu doğum. Eğer olmuyorsa babası tarafından ısırıldı. Yaş: 19 Karakter Özellikleri: Ona baktığınızda hiç bir şey anlamazsın. Suratında size anlatacağı en ufak bir kalıntı yoktur. İçinde tek bir nefret vardır o da: babası. Kendisini lanetlediğini düşündüğünden babasından nefret eder. Meslek: yok Özel yetenek: Puanım yeterse pşisik bağlılık. Yıldız seviyesi yada örnek rp: Mutluluk. Zifiri karanlığın hakimiyetini üstlendiği izbe bir bar köşesinin kenarında buldum mutluluğu. Şırıngadaki esrarengiz sıvıyı damarlarıma iterken tek düşünebildiğim buydu. Beynimi tetikleyen hiçbir şey yoktu, sorunlarım yoktu, önemseyebileceğim en ufak bir şey dahi yoktu. Sadece o ve ben vardık… Kısa bir süre sonra bedenim kavrulmaya başladı. İçimde söndüremeyeceğim bir yangın git gide körükleniyordu. Ölüyor muydum yoksa? Bir çizik dozun bedenimde yarattığı etki bu kadar büyük olabilir miydi? İçimdeki alev git gide sönerken terden ıslanmış saçlarımı geriye doğru attım. Şimdi ise titriyordum. Tenim, rüzgara karşı direncini yitirmişti sanki. En ufak bir esintide bedenim soğuktan kaskatı oluyor, istem dışı bir titreme geçiyordu içimden. Korkuyordum; yaşanmışlardan, yaşananlardan ve yaşanacaktan, her şeyden korkuyordum. Her ne kadar uzak durmaya çalışsam da bu illetten, yapamıyordum. Beni çarmıhına germişti çoktan. Bedenimi paramparça ettikten sonra ruhumu da ele geçirecekti. Her aklıma gelişinde bir kırbaç daha iniyordu savunmasız vücuduma. Ve nihayet gökyüzüne ulaştı ruhum. Bulutların üzerinde, yapay zevklerin hükmettiği bir gökyüzünde adeta süzülüyordum. Kendi yapay dünyama soyunuyordum tüm çıplaklığımla. Her şey mükemmeldi. Kuş kadar özgürdüm artık. İstediğim her şeye ulaşabilecektim. Ta ki hayal evresini bitirene kadar. Şimdi ki evre ise uyuşukluktu. Hiçbir şeyi algılayamayacak kadar uyuşacaktı beynim. Bedenim, taşıyamayacağım kadar ağırlaşmıştı. Vücudumda hissedebildiğim tek organım kalbimdi. Eroin yaşamımdan bir parça daha alırken, tüm bedenim hissizleşmişken kalbim inatla yaşadığımı haykırıyordu. Parmaklarımı, az önce şırınganın delip geçtiği dokularımın üzerinde dolaştırdım. Zehrin bedenime girmesi on dakikadan fazla olmamıştı ama iğnenin girdiği yer, çoktan morarıp kabarmıştı. Göz kapaklarım git gide kapanıyordu. Uyuşmuştum. Kıpırdayacak en ufak bir gücüm yoktu…
Güneşin rahatsız edici ışığı, pencereden içeri süzülürken gözlerimi kırpıştırdım. Son derece modern, siyah ve beyaz tonlarına ağırlık verilen mobilyalarla döşenmiş bir evdi burası. Her parkenin üzerinde özenle işlenmiş, gümüş desenler vardı. Pencereler enine ve boyuna uzun bir şeklinde döşenmiş, siyah tüllü perdeler ile süslenmişti. Ama ilgimi en çok çeken şey salonun ortasında duran devasa boyuttaki avizeydi. Her kıvrımına damla şeklinde kristaller yerleştirilmiş, altın kaplama bir şaheserdi adeta. Bu Leon’un eviydi. Benim ebedi sevgilim… Onunla yine bir barda tanışmıştık. İkimizde bağımlısıydık bu illetin. Belki de bizi yakınlaştıran şey buydu: eroin! Gözlerimle evi karış karış süzüp en ince detayına kadar incelerken kapı sesini duydum. Sarı, düz saçları gözünün önüne inmişti. Nedense hiç olmadığı kadar çelimsiz ve soluk tenli gözükmüştü gözüme. Bir ruhtan farkı yoktu. Daha da dikkatli baktığımda gözlerinin altını kaplayan mor halkaları fark ettim. Gözlerim otomatik olarak kollarına ilişti. İğne izleri. Kolunun her bir köşesinde duran kabarık, mor izler. ‘’Günaydın.‘’ dedi düz bir tonda. Yüzümde eğreti duran bir gülüşle karşılık verdim. ‘’Günaydın, sabah sabah çekmişsin.’’ dedim küçük bir sitemle. Dudaklarındaki kırılgan burkulmayı gördüğümde anlık bir pişmanlık yaşadım. Ne gereği vardı ki bu çıkışımın? Cevap vermeden elindeki poşetleri mutfak tezgahına bıraktı ve içindekileri sırayla yerleştirmeye başladı. Havadaki sessizliği dağıtmak için-biraz da konuyu değiştirmek için- ‘’Dün ne oldu?’’ diye sordum. Aslında neler olduğunu gayet iyi biliyordum. Yine kanımı kirletmiş ve bir yerlerde yığılıp kalmıştım. Son günlerde kurtarıcım makamına erişen Leon ise beni alıp evine getirmişti ve ben de tüm gün uyumuştum. Ama bugün kendimi daha iyi hissediyordum. Gerçi bedenim her ne kadar iyi görünse de ruhum hâlâ dinlenememişti. Ruhun yıpranması, bedenin yıpranmasından daha geç iyileşir derler. Eğer bir insanın ruhu parçalanmışsa tedavisi sadece zamandır. Sabır bekleyen bir iştir. Ama bir insanın bedeni hasar görmüşse birkaç tedavi ve ilaçla kısa sürede iyileşebilir. ‘’Seni bulduğumda yerde kıpırdamadan yatıyordun. İlk başta öldüğünü sandım ama nabzın hala atıyordu hem de delicesine. Ben de aceleyle seni eve getirdim ve… İşte buradasın.‘’ dedi neredeyse fısıldayarak. Eğer onu pür dikkat dinlemeseydim kendi kendine konuştuğuna yemin edebilirdim. ‘’Bir kahveye ve güçlü bir ağrı kesiciye ihtiyacım var.‘’ [b] dedim sorarcasına. Leon, sanki ona emir vermişim gibi yaptığı işi bıraktı ve kahvenin suyunu koydu. Ardından birkaç dolabı karıştırdıktan sonra küçük bir tablet çıkardı. ‘’Bell, artık beni korkutuyorsun.’’ dedi sıcak suyu kahvenin üzerine boşaltırken. Bana Bell demesi her zaman hoşuma gitmiştir. Gerçek adım Bellanie ama bu isimden nefret ediyorum. İnsanların bana Bell demesini tercih ederim. ‘’Ne demeye çalışıyorsun?‘’ diye sordum kısaca. kısaca. Kahveyi ve tableti elime verirken ‘’Son günlerde,‘’ dedi ve tuttuğu nefesi dışarı verdi. ‘’sürekli bir köşede yığılıp kalıyorsun.‘’ dedi endişeli endişeli. Tableti yuttuktan sonra kahve fincanımı parmaklarımın arasına alıp dudaklarıma götürdüm. ‘’Benim için endişelenme’’ dedim ve kalkmaya niyetlendim fakat olmadı. Bedenim o kadar ağır gelmişti ki bir an için obez olduğumu sandım.. Leon’un suratında kısa bir zafer gülüşü belirdi. ‘’Hâlâ onunn olumsuzluklarını taşıyorsun. Bu gece burada dinlensen iyi olur.‘’ dedi. ‘’Olmaz.‘’ diyerek çıkıştım. ‘’Evimde de dinlenebilirim.‘’ ‘’Peki oraya kadar nasıl gitmeyi planlıyorsun?‘’ dediği an yapbozun parçaları teker teker yerine oturdu. Bu halde bu kapıdan dışarı adım atacak gücüm yoktu. ‘’Akşama kadar dinlen, akşam olunca seni evine bırakırım.‘’ dedi ve odadan çıktı. Akşama toparlanabilmek için gözlerimi kapayıp uyumaya çalıştım. Hayal gücünü kullan Bell… Tabii hala varsa. ***
Uyandığımda Leon çoktan hazırlanmıştı. Sabahki halinden eser yoktu. Siyah, dar kesimli bir pantolon, üzerine püsküllü bordo bir tişört geçirmişti. Ayağında iste oldukça büyük postallar vardı. Nedense bu hali daha sevecen, daha gerçekçi gelmişti bana. ‘’Bu ne hazırlık? Altı üstü beni eve bırakacaksın.’’ dedim takılmaya çalışarak. Aldırış etmeden omuz silkti. ‘’Önce mekana bir gideceğim, sonra bırakırım seni. ‘’ dedi. ‘’Bende geleceğim.’’ dedim aniden. Sözcükleri tutamamıştım ağzımda. Karşı çıkmasını, hatta beni eve bırakıp partiye öyle gitmesini bekledim ama ‘’Tamam, hazırlan o zaman.’’ dedi sadece. Kısa bir şaşkınlığın ardından üzerimdeki battaniyeyi kenara fırlattım ve banyoya doğru yol aldım. Gerçekten de b*k gibi görünüyordum. O kadar zayıflamıştım ki kemiklerim sayılabilecek noktaya gelmişti. Üstelik tenimde en ufak bir renk yoktu; soluk ve bembeyaz… Gözlerimin altı beklediğim gibi mordu. Hızla saçlarıma şekil verdim ve yüzümü yıkadım. Kıyafetlerimi de düzelttikten sonra Leon’un yanına gittim. Bar gerçekten çok lükstü. En pahalı içkiler, en iyi ses sistemi, en konforlu koltuklar, en iyi çerezler… Buraya sadece bir hafta takılsanız batardınız herhalde. Beni rahatsız eden tek kısım ise içerisinin yoğun bir sigara dumanı tabakasıyla kaplı olmasıydı. Sigarayı pek sevmezdim doğrusu. Leon ile barın en ücra köşesine gittik. Bana sormadan 2 kadeh viski istedi ve ardından sigarasını yaktı. Dumanını inat edercesine üzerime saldı ve güldü. ‘’Bu gece kafamı dağıtmak istiyorum.’’ dedi. Demek malları yanında hazırdı. Harika. Şu anda tek ihtiyacım olan maddeydi ve onu almadan hiçbir yere gitmeyecektim. ‘’Ben de.’’ Viskilerimizi yudumlarken çehresinin her karışını inceliyordum. Onda daha önce fark etmediğim ne vardı? Ya da beni kendine çeken bu gizemli simada neler gizliydi? Leon ikinci sigarasını yakıp kulağıma doğru eğildi. ‘’Sana bir sır veriyim mi Bell?’’ dedi gizemli bir şekilde. Ses tonundaki gizem beni daha da kendine çekmeyi başarmıştı. Onaylarcasına kafamı salladım. ‘’Benim adım Lee.’’ dedi. Bir süre öylece bakakaldım. Bunca beraberliğin ardında daha ne sırlar yatıyor olabilirdi? Adını bile yeni öğrendiğim bu yabancı benden daha ne saklıyor olabilirdi? Şaşkınlıkla ona bakarken sözlerine devam etti. ‘’Torbacılar gerçek adımı öğrenmesinler diye Leon diye tanıtıyorum kendimi.’’ dedi arkasına yaslanıp sigarasından bir fırt daha çekti. Suratına tiksinircesine bakarken o, sadece sırıtıyordu. Amacım olay yaratmak değildi ama bana böyle önemli bir şeyi söylememesi affedilemezdi. ‘’Daha neler saklıyorsun benden Lee?’’ dedim çemkirircesine. Yüzü bir anda buruştu. Zevk aldığı her şeyden soğumuştu sanki. ‘’Abartılacak bir şey yok Bell. Hem adımızın ne önemi var ki? Bizimkisi eroin aşkı değil mi?’’ İşte o an dünya başıma yıkıldı. Hiç gelmemiş olmayı dilerdim. Bunları hiç yaşamamayı, gerçeklere göğüs germemeyi... Ama hepsi gerçekti işte. Ağzından çıkan sözün her hecesi gerçekti. Sinirle ayağa fırladım. Kesinlikle sakinleşmeye ihtiyacım vardı. Barın kapısına doğru yöneldim ve son bir kez arkama baktım. Yoktu. Anlaşılan Leon benden önce davranmıştı. Hızla bardan çıktım. O an kalbimin durduğunu hissettim. Karşımda Leon ve bir kız şehvetle öpüşüyorlardı. Birbirlerini okşuyorlar ve bütünlüyorlardı. Daha fazla dayanamadım. Gözlerim karardı.
Gözlerimi evimde ilk kez. Ne zamandır uğramıyordum bu eski püskü yere. Yabancı bir yer gibi geldi bir an. Hemen telefona sarıldım. Leon’u görmek istiyordum. Ona yaptıklarının cezasını bir bir çektirmek istiyordum. Telefonu 3 kere çaldı ve meşgule attı. Or*spu! İşte o an bir karar aldım. Hayatımda ona dair ne varsa silecektim. En çok ta eroini! Geçmişin izlerini bedenimde taşımak istemiyordum. Evimde onun anılarını taşıyan ne varsa attım sokağa. Sonra da kirlerimden arınmak için banyo yaptım. Temiz biri olacaktım artık. Zaman kaybetmeden doktora gittim. Eroin tedavisi olmak istediğimi, bir daha böyle bir şeye bulaşmak istemediğimi açıkladım. Birkaç kan tahlili yapıp idrar örneğimi aldılar. İşte işin en zor kısmı geliyordu: sonuçları beklemek. Sanki dakikalar geriye doğru ilerliyordu. Bir türlü zaman geçmek bilmedi. Nihayet doktor geldi. Yüzündeki ifadeden anlamıştım. Artık çok geçti. Eroin tedavisi olmamın imkanı yoktu. Zehir tüm kanımı kirletmişti ve yakında yüksek dozdan ölecektim derken doktorun ağzından çıkan sözcükler yine de bir umut ışığı verdi bana. ‘’Seni Psikolog Jane Tudor’a yönlendireceğim.’’ dedi. Hemen kabul ettim. Bayan Tudor’un odası oldukça rahatsız ediciydi. Beyazdan başka bir renge yer verilmemiş bir ofisti. Birkaç sıkıcı konuşmanın ve soruların ardından bana beklemem için bir işaret yaptı. Eline telefonu aldı ve odadan dışarı çıktı. Sonuçları merak ediyordum. Bu yüzden kapıyı dinledim. ‘’Doktor Bey, üzgünüm ki Bellanie Hardy şizofren. Anlattıklarının hiç birini yaşamadığı anlaşıldı. Benim yapabileceklerim bu kadar. İyi günler.’’ O günden sonra beni tımarhaneye kapattılar. Artık beyazlar dostum, beni anlayan tek şey ise hayallerimdi… | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları Paz 15 Mayıs 2011, 10:22 | |
| güzel bir rpiydi daha farklı biteceğini düşünmüştüm ama böylede güzeldi. Yıldız seviyeniz:****
Onaylandı fakat özel yetenek olarak psişik bağlılık alamıyorsunuz. Başka bir özel güç isteyin lütfen. | |
|
| |
Skylar Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları Paz 15 Mayıs 2011, 18:10 | |
| Karakter adı: Skylar hangi ırk: Vampir Dönüşüm yaşı ve dönüm geçmişi: 21 Yaş: 324 Karakter Özellikleri: Acımasız çok. Geri kalanını sonra öğrenirsiniz. Meslek: - Özel yetenek: Cinsel Çekim Yıldız seviyesi yada örnek rp: ***** | |
|
| |
Victoria Morgenstern Çember
Lakap : Vicky Nerden : Alacante Mesaj Sayısı : 844 Kayıt Tarihi : 13/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları Paz 15 Mayıs 2011, 18:15 | |
| | |
|
| |
Pandora Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Pan Mesaj Sayısı : 43 Kayıt Tarihi : 14/05/11
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları Ptsi 16 Mayıs 2011, 16:46 | |
| Karakter adı: Pandora hangi ırk: Vampir (Mümkünse konsey 5*) Dönüşüm yaşı ve dönüm geçmişi: 24 yaşında dönüştürüldü. Yaklaşık 367 yıl önce. Bir sokak gezisi yaparken Leonard adından bir vampir tarafından dönüştürüldü. Yaş: 367 Karakter Özellikleri: Dönüşmeden önce ailesi tarafından reddedildiği için sokaklarda kalmıştır. Bu yüzden biraz psikopat ve uçları seven biridir. Ama yaşadığı zorluklar ona ayrı bir olgunlukta katmıştır. Zevk için kan içmeyi sevdiği kadar alış veriş yapmayıda sever. Özel yetenek: Cinsel Çekim Yıldız seviyesi yada örnek rp: 5* | |
|
| |
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları Ptsi 16 Mayıs 2011, 18:27 | |
| | |
|
| |
G. Abby O'Dow Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları Salı 17 Mayıs 2011, 15:30 | |
| Karakter adı:G. Abby O'Dow hangi ırk:vampir Dönüşüm yaşı ve dönüm geçmişi:26 - Spoiler:
Abby babasını 5 yaşından beri görmüyordu, tam 21 sene sonra babasını gördüğünde herşey onun için bitmişti. Babası bir vampir tarafından dönüştürülmüştü. Bir daha asla geri dönmedi herkes öldüğünü zannediyordu. Babasından nefret etti ve onu öldürdü. Bu halde olmasının sorumlusu olarak iradesine sahip çıkamayan babasını görüyordu.
Kendisini hayalet gibi bembeyaz bulduktan sonra babasının yanından bir daha asla annesinin yanına dönmeyen Abby, bu acının ve özlemin altında ezilmiştir. Fakat bir süre sonra asi yani ortaya çıkmış ve tüm acılarını örtmek güçlü görünmek için duygusuzluğa bürünmüştür. Ruhsuz,sinirli,küstah ve asla güvenilir değil. Kötü biri olduğunu söylemekten kaçınmaz.
Özel yetenek:Cinsel çekim Yıldız seviyesi yada örnek rp:**** | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları Salı 17 Mayıs 2011, 15:41 | |
| - Isabella Serena Lively demiş ki:
- Onaylandı.
| |
|
| |
Savannah von Zarovich Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları Cuma 20 Mayıs 2011, 12:32 | |
| Karakter adı: Savannah von Zarovich Hangi ırk: Vampir Dönüşüm yaşı ve dönüm geçmişi: 30. Dönüştürülmeden önce, İngiltere'de bir revü sanatçısıydı. Yaşı biraz geçkin olduğu için popüler sayılmasa da, kendisine göre bir hayran kitlesi vardı. Sonunu getiren de, bu kitlenin bir parçası oldu. Ölümlü hayatına dair son hatırladığı şey, son hazırlıklarını yaptığı odanın kapısının çalınmasıydı. Daha sonra, kabarenin düzenli müşterilerinden biri olduğunu öğreneceği adam, odaya dalıp Savannah’a saldırdı ve yarı ölü kadını malikânesine götürdü. Adamın adı Strahd’dı ve her gece sahnede dans edişini izlediği Savannah’a takıntılıydı; bu yüzden onu dönüştürmüştü. Böylece sonsuza kadar beraber olabilirlerdi. Fakat Savannah bunu istemiyordu. Can güvenliği açısından bir süre Strahd’la beraber oldu, onunla birlikte yaşadı, soyadını kullanmaya başladı. Adamdan öğrenebileceği her şeyi öğrendikten sonra ona ihanet etti. Az daha ölüyordu, fakat sonunda başardı. Strahd’ı öldürdü ve tüm malvarlığına el koydu. Yaş: 500-600 olarak düşünmüştüm ama alacağım puana göre değiştirebilirim. Karakter Özellikleri: Soğuk, uzak ve hissiz. Yaşama pek bayılmasa da, ölümden ve sonrasından korkar. Kimseden bir beklentisi yoktur. Yalnızlığı pek umursamaz, insanların onun hakkında düşündükleri ilgisini çekmez. Kendini beğenmiştir ve etrafındakileri küçümser, fakat bunu insanın yüzüne çarpmaz. Düşündükleri, söyledikleriyle aynı hizada değildir. Sanatın her türlüsünden hoşlanır; yazılan, çizilen ve söylenenler ona etrafında olanları anlamada yardımcı olur. Meslek: Puanım yeterse ve yer varsa Konsey Üyesi olmak isterim. Özel yetenek: Hayvan Kontrolü. Yıldız seviyesi yada örnek rp: Puanlandıktan sonra editlenirse sevinirim. RP’lerim çalınıyor çünkü. - Spoiler:
Rp istek üzerine puanlandıktan sonra silinmiştir. Banu
| |
|
| |
Veronica Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kan Kraliçesi Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 336 Kayıt Tarihi : 25/04/11
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları Cuma 20 Mayıs 2011, 12:59 | |
| Rütbeniz veriliyor. Yıldız seviyeniz : ***** max: 400 yaşında olabilirsiniz. Konsey için tek boşlukolduğundan onu site içinde yapılan rplere göre değerlendiriyoruz. İyi rpler dilerim | |
|
| |
Lexanne Peri
Lakap : Lexa. Nerden : İtalya. Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 04/05/11
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları Cuma 20 Mayıs 2011, 17:46 | |
| Karakter adı: Marquesa. hangi ırk: Vampir Dönüşüm yaşı ve dönüm geçmişi: Dönüştürüldüğünde 22 yaşındaydı, İtalya'da bir striptiz kulübünde dansçı olarak çalışıyordu. Tabi ki tek yaptığı striptiz değildi, onu beğenen ve onunda beğendi erkeklerle birlikte olurdu. Bunlar genellikle tek gecelikti. Sadece Lucifer hariç. İlk zamanları sadece Lucifer'ın oyuncağıydı, kendi kanını içmesine izin veriyordu, zaman geçtikçe kan içişleri zevkten acıya dönüştü Marquesa için ve Luciferla olan ilişkisini kesmek istedi, fakat Lucifer ona izin vermedi ve hala bir hediye mi ceza mı olduğuna karar veremediği ölümsüzlüğü bahşetti. O zamandan bu yana 460 yıl geçti. Yaş:(Dönüştükten sonraki. Yıldız seviyesine uymayan yaşlar onaylamada belirtilir.): 460, gösterdiği yaşı 22. Karakter Özellikleri: Marquesa kötü ve seksi bir vampirdir. Onun içinde merhametin ve iyiliğin bir zerresi bile yok. Sekse ve kana olan açlığı onu ele geçirir, zaten vampirinde istediği budur. Kan içmek onun için yaşama kendisini bağlayan bir araç değil, zevktir. Kendi zevki için insan öldürür. Kindar, zeki ve umursamazdı. Kendi çıkarırının olmadığı hiçbir şeyle ilgilenmez. Meslek(Sadece vampir yada kurt bölgesinde bulunan mekan sahipleri için geçerlidir. özel meslekler yazılmaz): - Özel yetenek (isteğe bağlıdır): Cinsel Çekim. Yıldız seviyesi yada örnek rp: ****** | |
|
| |
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları Cuma 20 Mayıs 2011, 19:18 | |
| Özel güç verilirdi. Gizem seni ben dönüştürmemişmiydim | |
|
| |
Eva Francessa Tougas Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları Ptsi 30 Mayıs 2011, 18:14 | |
| Karakter adı: Eva Francessa Tougas hangi ırk: Kurt Adam Dönüşüm yaşı ve dönüm geçmişi: Büyücü bir anne babanın safkan kızı olarak doğdu. Başarılı bir manken olma yolunda ilerliyordu. Bundan 200 yıl önce 21 yaşında, Fransa'da bir adamdan hoşlanmaya başladı. Adam zengin, dinç ve yakışıklıydı. Ne var ki Eva'yı ısırarak onu kurt adama çevirdi. Yaş:(Dönüştükten sonraki. Yıldız seviyesine uymayan yaşlar onaylamada belirtilir.) 200 Karakter Özellikleri: Hırçın, bencil, kendini beğenmiş, burnu havada bir tiptir. Çekici vücut hatları ve güzel yüzü bir vampirle kapışabilecek kadar etkileyicidir. Genellikle bu özelliği hayatını kolaylaştırmıştır. Özel yetenek (isteğe bağlıdır): Dönüşüm gücü Yıldız seviyesi yada örnek rp: **** | |
|
| |
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları Ptsi 30 Mayıs 2011, 18:23 | |
| | |
|
| |
Monique Scarlet Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : İspanya Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 10/05/11
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları Salı 31 Mayıs 2011, 17:47 | |
| Karakter Adı: Monique Scarlet Hangi ırk: Vampir Dönüşüm yaşı ve dönüm geçmişi: 21/ Dönüm geçmişi örnek rp olarak yazıldı. Yaş: Yıldıza göre belirlenecektir. Karakter Özellikleri: Düzenlenecek. Örnek rp: - Spoiler:
Boğazımda bir yanma hissiyle uyandım. Benliğim karmaşık duygular içinde tutuşuyordu. Alev alevdim…
Bir Cuma akşamı vazgeçilmezim David’le kırmızı ve siyahın hakim olduğu, yer yer şamdanların bulunduğu odasında otururken bazı şeylerin normal gitmediğini fark ediyordum.Gecenin ilerleyen saatlerinde içkininde etkisiyle gittikçe kendimi kaybediyordum. David’in burnuma gelen kokusu hücrelerime işliyordu. Saçlarımı okşarken sürekli olarak beni istediğini sonsuza kadar birlikte olmamız gerektiğini söylüyordu. Çatallı ve kalın sesi beynimde yankılanırken kendimi birden onun kollarında buldum. Üstümdeydi. Tek bir vücut olmuştuk adeta. Bedeni ağırdı, vücudunun hatlarını hissediyordum. Dudaklarının sıcaklığıyla ürperiyordum. Çekici bir yakışıklılığı vardı. Vampir sevgilim… Onun beni beğenmesine gerçekten akıl veremiyordum. Beynimdeki bu seslerle can çekişirken elleri vücudumda keşfe çıkıyor, alnından damlayan ter damlaları dudaklarıma düşüyordu. Teninin o tuzlu tadını alıyordum. Ani bir kararla : ‘David? ‘ dedim. Sorar bir şekilde gözlerime baktı. Boynumdan ayırdığı dudakları ıslaktı, heyecanlı görünüyordu. Beni istediği her halinden belliydi. ‘Hiç.‘ dedim. Daha sıkı yapıştım dudaklarına… Kendimden geçmiş haldeyken istemsizce ‘Seni istiyorum.’ diye fısıldadım. Gülümsemesiyle ortaya çıkan dişleri içimi titretmişti. Korkmam gerekirken onu daha fazla istemiştim içimde istiyordum derinliklerimde… Ölümün ölümsüz kollarında onunla birlikte… ‘Sonsuza kadar…‘ diye ekledim ama sözlerim yarım kalmıştı.
Boğazımda bir yanma hissiyle uyandım. Benliğim karmaşık duygular içinde tutuşuyordu. Alev alevdim…
Keskin bir acı hissettim boynumda. Gittikçe yayılıyordu acı birkaç dakika sonra bütün bedenim uyuşmuştu. Ölüyordum. Karanlığın içindeyim her şey anlamsız, anlam veremiyorum. Varlıkla yokluk arasındayım. Ne ölüyüm ne de diri… İçimde güçlenen duygular var. Duyularımın keskinliğiyle içindeki gücün arttığını hissediyordum. Yorgun bir hissiyatla gözlerimi aralıyorum. Hala batmayan güneş gözlerimi yakıyor. Kendimi tanıma çabasındayım. Ellerim vücudumda geziyor. Göğsüme gelip duruyorum. Nefes almıyordum. Durup düşünüyorum anlamsızlaşan nefes almak. Hoşuma giden bu düşünceye gülümsüyorum. ‘Uyandın mı? ‘ diye sordu David. Onun sesini duymak rahatlatsada yaşadığım acıyla oluşan nefret ağır basıyor. Yüzündeki o pişkin sırıtış hem canımı yakıyor hem de sinirimi bozuyordu. ‘Kes şunu! ‘ dedim. Eğilip yanağımı okşadı. O tanıdık koku… Aç olduğumu farkediyorum. David bunu anlamış olmalı ki ‘ Aç mısın? ‘ diye sordu. Kafamı salladım. Karşımdaki sandalyeye oturup sağ bileğinin damarlarını okşadı , ‘ Gel hadi. ‘ Kafamı öne eğerek ona doğru yaklaştım. Açlığıma engel olamıyordum. Damarlarından akan kanın sesi önce kulağımda daha sonra bütün benliğimde yankılanıyordu. Büyük bir iştahla ısırdığım bileğine baktım. Açtığım iki delikten durmadan kan akıyordu. Boğazımdan akan sonra vücuduma karışan kanı hissediyordum. İçimdeki şehvet duygusu artıyordu. İki bacağımı yana alarak David’in kucağına oturdum. Pantolonunun üstündeki kabarıklığı hissediyordum. Utançla gözlerine baktım. O da kendini kaybetmişti. Delirmiş gibiydim. Ellerini bluzumun içinden sokarak göğüslerimi okşamaya başladı. Her hareketinde çılgına dönüyordum. Vücudumda hissettiğim zevk duygusunu artırmak için ritimli bir şekilde üstünde gidip gelmeye başladım. İkimizden de kesik kesik iniltiler çıkıyordu. Dudaklarımı ayırdığım bileklerinden gelen kan azalmıştı. Kan damlayan çenemi yaladı. Hala yüzünde duran alaycı gülümsemeye bakarak ‘ Senden nefret ediyorum.’ Dedim David’e. ‘ Yo, beni seviyorsun yoksa buna izin vermezdin.’ dedi. Aniden yüzüne indirdiğim tokat canını yakmış olmalı ki beni boynumdan kavrayıp ayağa kaldırdı. ‘ Seni pis sürtük 2 yıl daha benimsin.’
Karanlık dolu hayatımın başlangıcıydı bir pisliğe bağlık olmak. Ancak elimde gelen hiçbir şey yoktu, boyun eğecektim ama asla içten olmayacaktı bu his. Gözlerimdeki nefret ateşini belli etmeden eğildim. Doğrulduktan sonra izin ister gibi baktım ve kadim düşmanım David hafifçe başını eğdi. Başını eğmesiyle kendimi dışarı atmam bir oldu. İlk düşmanımı yok etmeninde verdiği güç hissiyle evden çıktım. Sonsuzluğun başlangıcı olan yeni hayatıma hoş gelmiştim…
| |
|
| |
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları Salı 31 Mayıs 2011, 18:16 | |
| Yıldız seviyesi : *** Rütbeniz veriliyor | |
|
| |
C. Sturm Gaez Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : isim Mesaj Sayısı : 428 Kayıt Tarihi : 16/03/11
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları Perş. 02 Haz. 2011, 14:11 | |
| Özel yetenek:dönüşüm gücü Yıldız seviyesi:11 Tristan Majere için. | |
|
| |
Cynthia Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları Perş. 02 Haz. 2011, 14:46 | |
| | |
|
| |
Euterphe Kataraménos Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları Perş. 16 Haz. 2011, 14:54 | |
| Karakter adı: Euterphe Kataraménos hangi ırk: Kurtkadın (Mümkünse konsey de istiyorum *-* ) Dönüşüm yaşı ve dönüm geçmişi: 20sinde dönüştü. Henüz kurguyu oturtmadım da, o yüzden geçmişi şaapamıyorum. Yaş: Beş yıldızlıyken maksimum kaç olabiliyorsa o olsun *-* Karakter Özellikleri: Bu da kurguyla birlikte oluşturulacak. Meslek: Vampirlerin de girdiği hangi bölge varsa orada Aphrodisiac Strip Club açılmasını istiyorum mümkünse (: Özel yetenek (isteğe bağlıdır) : Zihin Hapsi Yıldız seviyesi yada örnek rp: 5 yıldız (Aphrodis Audrey Phyllis)
| |
|
| |
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları Perş. 16 Haz. 2011, 15:11 | |
| rütbeni veriyorum ama club için pm atarmısın bana. | |
|
| |
Priscilla Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları C.tesi 09 Tem. 2011, 10:22 | |
|
Karakter adı: Priscilla hangi ırk:Vampir Dönüşüm yaşı ve dönüm geçmişi: 17. Eskiden ingiltere Prensesiydi. Asi bir Prensesti. Gece dışarlarda dolaşır ailesini dinlemezdi. O arada İngiltere'ye düşman bir ülke tarafından ölesiye dövdürüldü. Onu orda bulan yakışıklı bir vampir Priscilla'nın hayatına devam edebilmesi için onu dönüştürdü. Yaş: Yıldızım yok. Karakter Özellikleri: Hırçın, asi bir yapıya sahiptir. -Detaylarını belirlemedim henüz- Meslek: Şimdilik sadece vampir. Özel yetenek: Yıldızım yok. Yıldız seviyesi yada örnek rp:
EDITED-
En son Priscilla tarafından C.tesi 09 Tem. 2011, 14:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları C.tesi 09 Tem. 2011, 10:30 | |
| Yıldız Seviyeniz ***** Oldukça akıcı bir rpydi. Devamını merak etmedim değil Rütbeniz veriliyor. | |
|
| |
Priscilla Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları C.tesi 09 Tem. 2011, 10:33 | |
| özel yeteneğe zihinsel etkileme yapabilir misiniz? | |
|
| |
| Konu: Geri: Vampir| Kurt adam Alımları C.tesi 09 Tem. 2011, 10:37 | |
| | |
|
| |
| Vampir| Kurt adam Alımları | |
|