| Üç Üye Üç Yorum | |
|
+33Borislaw Belmour Veronica Nathaniel J. Ablow Damien Pavone Bridget Blake Órelindë Calbert R. Tallon Aphrodis Audrey Phyllis Lestat Nemesis C. Sturm Gaez Cynthia Aristide Raven Orlov Trish Seymour H. Ofelia Kybelin Jolene Juhász Lorelei Aurel Aura Carswell Victoria Morgenstern Elizabeth Rose Wayland Brooklyn Oliveira William M. Wayle Belinda Alice Wayle Nicolas Miquel Eámanë Mischa Sonechka Lexlander Charissa de la Reguera Roxanne D'arcy Carmella Decartius Arianna Lucy Warren Beirut Austeja Aethra L. Pavone 37 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Salı 05 Tem. 2011, 14:08 | |
| Liam: Zaaaa. Onunla rpmiz vardı. Öyle duruyo. Beklesin zaten Tristan: Gurt muydu bu? Marla'yla bu rp yapsın. Marla gurtları sevsin falan. Nathaniel: Selam janıms. Modelin tam ensestlik. akidnfjgklşnf. Yani kardeşi olsa aşık olur demek istedim. Elif: Ajguum. Janıms. Kankam. Panpam. Geçmişim. Geleceğim. Zaaaa. Son iki çokzel oldu. Ben ona aşığım abi. Mucuk. Öpücüğe bak. Scarlett: Sidney: Brooklyn E.: |
|
| |
Cynthia Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Salı 05 Tem. 2011, 15:59 | |
| Scarlett: Dilaranın cadı olan karakterin sandımca. Sidney: Tanımıyorum ama ismi bana kayıp balık nemodaki adresi hatırlattı "P. Sherman 42 Maimi yolu Sidney " Brooklyn E.: Dilaranın ya peri ya da vampir olan karakterini çok vahşi buldum Katherine Leandros Victoria | |
|
| |
Borislaw Belmour Londra Baş İblis Efendisi
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Salı 05 Tem. 2011, 16:12 | |
| Katherine: Şimdi iyi ama işte iyi olması kötü yoksa çokoş. Leandros: Burayı boş geçicem, anlarsınız zaten. Victoria: Banu ablaaam. Vicky'e de ölünür. Gerçekten çok iyi işlenen karakterlerden. Bakın şimdi çok sexksy bir şekilde karakterlerimi dizicem. Alexander Verne: Courtney Rodger: Skylar: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Salı 05 Tem. 2011, 16:41 | |
| Mert: Benim yaptığım gibi yapma lan dop. Hep ben dizerim karakterlerimi öyle. Hayret bi şey. Git kurgu yaz hadi.
Doriane: Liam: Letje F.: |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Salı 05 Tem. 2011, 21:26 | |
| Doriane: Dorian'ın dişisi daha üretili böyle biçak isim salih saliha falan Liam: aaa bunların electraylan kurgusu vardı. tek gece bir şeyler yaşicaklardı noldu o yav Letje F.: yamulmuyorsam nagenin karakteri. vampir ilginç mi ilginç bi karakter kendileri Aethra Ophelia Nemesis | |
|
| |
Alexandra Cammillan Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Yok! Koymayı da deneme! Nerden : London Mesaj Sayısı : 135 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 26/06/11
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Perş. 07 Tem. 2011, 20:22 | |
| Aethra:Forum oyunlarında çok sık rastlıyorum.. Ophelia:Kurgumuz var.. Nemesis:Henüz rastlaşamadık.. Elijah: Alexander: Bendeniz: | |
|
| |
Irina Pavone Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Perş. 07 Tem. 2011, 21:25 | |
| Elijah: Karşim o baldan tatlıdır. Alexander: Ünlüsü taşmış. Bendeniz: RPden de olsa panpişi o Xenia'nın. Ophelia: Elijah: Katherine Swynford: | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Perş. 07 Tem. 2011, 23:36 | |
| Ophelia: Ceren idi dimi *-* bugün rplerini puanladım hıhım. Elijah: Arda o. Sevde'nin yakınalrından ki bu da direk ona ısınmam sebeplerimden yanee evet sevdim sly karakterimi öldürmeseydim güzel kurgular bulabilirdik Katherine: Gülsüüüüm hacı gadınım benim yerim onu ben taştır o kendisi de ünlüsü de k5 Bnde sıraliyim mi karakterlerimiii özendim laaa neysem yok yapmicam özentilik Aethra(bensizolmazcık): Xenia(üstümdekitatlıgızvaryao): Alexander Verne(mertsizdeolmazkii): | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Cuma 08 Tem. 2011, 09:31 | |
| Aethra: Narin mi narin bi karakter. ünlüsü de uymuş elflerin güzelliğine valla nurdan'ı da yerim karakterini dee Xenia: Coniyi seviyomuş biz öy le duyduk Alexander: bak mertle de rp yapıcaktık olmadı ama Elijah sturm Angel | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Ptsi 11 Tem. 2011, 14:48 | |
| Elijah: Arda işte iyidir ama kurgu yapmamız lazım hala yapmadık ondan biraz kızgınım. Sturm: ElifismygirlElifismygiiirl. Dönsün artık. Angel: Tanımıyorum ya da tanımadığımı sanıyorum hoş.
Aethra: Vicky: Courtney: | |
|
| |
Alessandra Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Alessa Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 861 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 19/08/10
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Ptsi 11 Tem. 2011, 16:45 | |
| aethra: eskidir, canımdır, bitanemdir. ölünür uğruna. iyi adminedir güler yüzlüdür ve yardımcı olur falan sevilir yani baya bi (: vicky:ablamdır kendileri, aile sayarsak burayı baş tacımızdır. Her zaman en doğru olanı yapar, doğru karar verir falan. Ayrıca şuan da olduğu gibi saçmalasam da bişey demez courtney: zaten hakkındaki bütün görüşlerimi bi ara mertle paylaşmış olmalıyım muhteşem biridir kendisi. Kurgusuna falan ölünür. Mert'e de baya saçmaladım sanki courtney konusunda (söylemezsem çatlarım Alexander'ın yeni takımına öldüm, fotoğraflar falan çok hoş.) Sturm: Isabella: Ben: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Salı 12 Tem. 2011, 07:23 | |
| Sturm: Sütörmcüm canım benim. Sütörm geri döööööööööööön. Çok özleniyooooon. Isabella: Garakterini sevmiyom ama Gizem iyidir. Ben: İyisin iyi. Rp yapıcaz birlikte diyorum ki Erinn'i de alalım bu arada Erinn'in sahibi çocukluk arkadaşım olur, hatta ilk arkadaşlarımdan kardeşim kadar değerlidir.
EDIT* Bu postla da zafer turumu tamamlayıp bütün oyunlara yazmış bulunuyorum. Ne mutlu Mertim diyene!
Yine edit Zafer turu sarhoşu olup üçüye yazmayı unutmuşum
Erinn: Lexlander: Lorelei: | |
|
| |
James R. Carlos Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Salı 12 Tem. 2011, 11:24 | |
| Erinn:Çokoş kalıbını çok kullanan Lexlander:tanış değilik Lorelei:Bir ara kavga rp'si yapmayı istiyordu.. Alessandra: Xenia: Ben: | |
|
| |
| Üç Üye Üç Yorum | |
|