| Üç Üye Üç Yorum | |
|
+33Borislaw Belmour Veronica Nathaniel J. Ablow Damien Pavone Bridget Blake Órelindë Calbert R. Tallon Aphrodis Audrey Phyllis Lestat Nemesis C. Sturm Gaez Cynthia Aristide Raven Orlov Trish Seymour H. Ofelia Kybelin Jolene Juhász Lorelei Aurel Aura Carswell Victoria Morgenstern Elizabeth Rose Wayland Brooklyn Oliveira William M. Wayle Belinda Alice Wayle Nicolas Miquel Eámanë Mischa Sonechka Lexlander Charissa de la Reguera Roxanne D'arcy Carmella Decartius Arianna Lucy Warren Beirut Austeja Aethra L. Pavone 37 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum C.tesi 30 Nis. 2011, 10:01 | |
| |
|
| |
Nemesis Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : ahaha, bana efendim ya da majeste demelisin! Nerden : Olympos Mesaj Sayısı : 65 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 18/09/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum C.tesi 30 Nis. 2011, 10:32 | |
| | |
|
| |
Lestat Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Çarş. 04 Mayıs 2011, 14:00 | |
| Nemesis : Alfa. Bir kurgumuz olmalı onunla. Roncelvalles Clematis : Ünlüsü sevdiğim modellerden biri. Elisha Moonlight : Ders rpsini cuma günü yazmayı düşünüyorum diğer karakterimle.
Letje, Katherine Swynford, Apate. | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Çarş. 04 Mayıs 2011, 14:06 | |
| Letje- Kıvılın kurgu karakteriydi dimi o *-* Eh kıvıl'ın karakteine ne denirki öl bit yani ^^ Katherine Swynford- Gülsümüm benim,tatlı müdirem ^^ çok sıkı rpcidir kendileri ^^ Apate- Tuğçeydi yanlış hatırlamıyorsam *-* iyidir hoştur,eskilerdendir sevilir yani ^^
Matthew L. Cameron,Calbert R. Tallon,Lareina Aurel | |
|
| |
Eámanë Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : Cellat. Nerden : İdris. Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 20/08/10
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Çarş. 04 Mayıs 2011, 19:43 | |
| Matthew L. Cameron.~ Uuu Nageee .L O bi'tanediiir.. Matthew'un da modeli taş haniii .L Calbert R. Tallon.~ He-hey, Tuğçe'mmm .L Severim ben onu çoook .L Lareina Aurel.~ Sevdeeee .L Olimpos'tan kardeşcaaazım.. Burda da bir kurgu yapmalıyız diyoruuuum.. Özledim onunla Rp yapmayı..
Ben.~ Feronia.~ Aegnor.~ | |
|
| |
Cynthia Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum C.tesi 07 Mayıs 2011, 22:10 | |
| Eamane: Rplerini büyük bir ustalıkla yazan sayılı kişilerden. ayrıca bu karakterinin ismini okuyamadım valla Feronia: karakter ismi bana shrek'teki fiona'yı anımsattı. Aegnor: Musa!! en kısa zamanda bu karakteriyle elf karakterim partner olucak hayırlısıyla Nemesis Aethra Letje Caroll | |
|
| |
Carmella Decartius Moskova Baş İblis Efendisi
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| |
| |
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum C.tesi 07 Mayıs 2011, 23:30 | |
| Sen: öhöm öhöm. Yorum yapamıyom senin hakkında o derece yani Evet kızma sebebini açıklayınca felan mutlu oldum hanii çok ^^ Rplerine bittiğimi biliyorsun zaten yoksa niye yaz yaz diyeyim Ünlü takıntın ayrı bişey zaten Oy neyse seviliyosun işte <3 falan Elizabeth: En acıklı karakter budur yani. Yaşadıkları allahım yok cık bütün rpleri duygu dolu bu kadının :/ ama banu ablaa melek ^^ mükemmldir çok seviliri felan biliyor bunu zaten (: bir de her zaman yanında olduğumu felan da biliyor yani bilmeli ^^ Quentin: Ege'ydi dimi. Muahbbetimiz felan yok ama iyidir herhalde yani bu kadar sevildiğine göre ^^ BenBenBen (: LiamLiamLiam(northman) (: RoxanneRoxanneRoxanne(D'arcy) (: | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Öğrenci
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Paz 08 Mayıs 2011, 10:50 | |
| Sen: Siteden ilk kaynaştığım insansın. Çokça sevdim bööyle. Mükemmel bir kişiliksin. Liam Northman: Rpleri mükemmel diyorum başka bir şey demiyorum. Roxanne D'arcy: Pek tanımıyorum falan; ama Rp'leri hoş yani ^.^
----
Lestat: Veronica: Roncelvalles:
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Ptsi 09 Mayıs 2011, 15:23 | |
| Lestat: en kısa zamanda bir kurgu bulmalıyız diye düşünüyorum hani Veronica: Kate'i bu kadar seksi gösterebilen banu ablayı tebrik ediyorum önce. Underworld'e kafatasına yapışık saçlarıyla gezen kadın, banu ablayla bambaşka seksi bişey olup çıkmış valla Roncellvalles: Ekin'in her karakterine bayılıyorum. Rp'leri de ilham kaynağı valla ama yeni takımına alışamadım daha Aldus Bathory Raven Orlov Orelinde | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Ptsi 09 Mayıs 2011, 15:29 | |
| Aldus Bathroy- Aa musa iyi çocuk sevdim ^^ daha yei başlamış lafta ama hiçte kötü yazmıyor ^^ çokta alçakgönüllü bişey yaa çocuğu kötü yazmadığına inandıramıyoruz bir türlü Raven Orlov- Elisha'nın nefret ettiği bi karakter(kurgu gereği) Ama tabiki mükemmel ötesi bi karakter, vee kıvıl yani o biliyor ^^ Orelinde- Gülsüüm hemşeriiim ^^ daha fazla ağırlık vermeli bu karakterine ^^ Diana Rynkar Aphrodis Audrey Phyllis Deamon Jacques (eh mert dönmüş yani adını geçirmesek olmaz ) | |
|
| |
Calbert R. Tallon Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Rad, Cal falan. Nerden : Canımın istediği yer Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 05/03/11
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Perş. 12 Mayıs 2011, 14:04 | |
| Diana Rynkar; Sevilir o Nurdan o Aphrodis Audrey Phyllis; Çisem. İyi bir kız gibi hiç knşmadk. Deamon Jacques (eh mert dönmüş yani adını geçirmesek olmaz ); Mert ha?? Mert En eski arkilerimden İyidir felan işte Ben; Üstümdeki; Onun üstündeki; | |
|
| |
Carmella Decartius Moskova Baş İblis Efendisi
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Perş. 12 Mayıs 2011, 14:09 | |
| Sen: OMFG! Takım muhteşem *-*
Üstündeki: Nurdaan <3 Michael karakterini gördükçe acı çekiyorum artık. Şaka anlamında da değil hem de.. Nurdan'ın Üstündeki: Mia'mın annesi oo <3 Ben: Audrey: Calbert: | |
|
| |
Órelindë Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Bella/Bell/Bells/B/M/Darcia Nerden : Elf Diyarı Mesaj Sayısı : 312 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 28/10/10
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Çarş. 18 Mayıs 2011, 11:09 | |
| Roncellvalles: Mia ile olan rpmizi halen daha yazmış değil bunun dışında iyidir ekin sevdim ben onu Audrey: Çişem! Yaptığı takımların hastayız ailecek Calbert: Tuğçe yaaee Katherine Swynford Bridget Blake: Veronica: | |
|
| |
Bridget Blake Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Perş. 19 Mayıs 2011, 09:50 | |
| Katherine Swynford: reverans yapasım var. Bridget Blake: aa, o kim ki. Veronica: aplaa.
edit. evet, isim yazmayı unuttum. Artemis; Raven; Ashley [Logan'lı olan]; | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Cuma 20 Mayıs 2011, 01:54 | |
| Artemis: Çok yakından tanıdığım söylenemez hani ama iyi birine benziyordu Raven: kıvıl,kıvıl,kıvıl,.... beni bırakın böyle gün boyu yazarım valla çok çok severim ve takipçisiyim ciddi anlamda asdfg Ashley: çok tuhaf onu ciddi ciddi tanımıyorum o yüzden yorumsuz Michael Aldus Bathory Leon | |
|
| |
Damien Pavone Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Cuma 20 Mayıs 2011, 02:33 | |
| Michael: Vampirleri severim eh bide nurdan olunca Aldus Bathory: Aldus oğlu musa çok fazla konuşmadık ama iyi biir Leon: Tanımıyorum Christopher Lexlander Isabella Serena Lively | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Cuma 20 Mayıs 2011, 08:12 | |
| Christopher: asi elf Lexlander: Nage'nin en duygusal ve en sevdiğim karakteri Isabella Serena Lively: çok taş bir ünlüsü var gizemin Roncellvalles: Victoria: Aldus: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Cuma 20 Mayıs 2011, 09:58 | |
| Roncellvalles: Ekiiiiiiiğn <3 pek bi severim onu ^^ Victoria: Vicky Vicky Vicky... Ona acıyacağımı hiç düşünmezdim ama gülsümle lordun rplerinden sonra yazık kadına beee. Ah bi de vicky diye bi modle bulmuştum ey gidinii. Banu abla saygıyla eğiliyorum asdfg çok severim biliyo o da (: Aldus: İkiiiiiiiiiiz ne diyim ben sana Musa iyidir hoştur ah bide Veronicaya göz dikmiş olmayaydı neysem çok sevilir ikiz gibiyiz onla zaten felan filan işte seviliyorsun ikiz Benbenben Alexander Verne Aphrodis Audrey Phyllis | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum C.tesi 21 Mayıs 2011, 21:01 | |
| Benbenben: Ben çok güzelim mesel-- Tamam tamam. Nurdan çok iyi kızdır mesela. Ama Aethra'yı bilmem. ama modeli güzel. Modelinin ikizi de çokzel. Tam ikiz kurgusuna uygun modeli var. Bu kadar. Alexander Verne: Oyş, bana işkence edecek velet. Selam yahuşuklu. Aphrodis Audrey Phyllis: Modelinin kim olduğunu düşünüyorum. Aklımda bir şey var ama sessizlik hakkımı kullanıyorum. ___
Lareina Aurel: Tristian Valiant: Marla Ablow:
Eveeet, çok egositim. Öyle böyle değil yani. Çok çok çok. |
|
| |
Nathaniel J. Ablow Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum C.tesi 21 Mayıs 2011, 21:08 | |
| Lare:Frida lan 11!1! bir de Sturm sever onu. Trist:Kendi Trist'ime rakip görmüştüm başta. Ama yıktı geçti benimkini. Marla:Karşim olur. Emily'e deli divaneyim zaten. Sapık şeyler düşünüyorum (kıkıh) //Sturm, Bjorn, Mich | |
|
| |
Veronica Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kan Kraliçesi Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 336 Kayıt Tarihi : 25/04/11
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum C.tesi 21 Mayıs 2011, 22:36 | |
| Sturm: seviyorum bu karakterini hatta en sevdiğim. Veronica ile rp istiyorum <3 Bjorn: ünlüsü konusunda hassasım ama rplerini beğeniyorum ve benimsedim <3 Mich: Benim bitanem. Kıskanç vampirim, kıskansa da çapkınlıktan vazgeçmiyor ama neyse... ondan vazgeçmem ben raven dorian | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum C.tesi 21 Mayıs 2011, 23:05 | |
| Veronica: Çok dişli mi dişli bi karakter. İşleri karıştaracak gibi şimdilik Raven: Bi insanın her karakternini ilginç bir kurgusu, modeli olabilir mi yav harikasın kıvılcım Dorian: tanımasam bile ünlüsüne hastayım ben Calbert Leandros | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum C.tesi 21 Mayıs 2011, 23:34 | |
| sen: hemşooo bitanesin sen harbi bak senlende iyi anlaştım çok hele bu gece ayrıydı evet okaaaaaaaan <3 calbert: tuğçeee bitanedir o az takım yaptırmadım ona bide siteye onun sayesinde ısındıydım ilk geldiğimde ey gidini yerim onu .L leandros: volkan dimi o. muhabbetimiz yok beni tanıdığına bile şüpheliyim çünkü tanışmadık asdfg. Diana Rynkar Bjorn Devereaux Clement Caroll | |
|
| |
C. Sturm Gaez Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : isim Mesaj Sayısı : 428 Kayıt Tarihi : 16/03/11
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum C.tesi 21 Mayıs 2011, 23:53 | |
| Dia. Bu karakterin iyi hoş. Sevdim falan. Bilemedim. Bjørn. Nat'inki. Nathan'a göre daha sevimli sanki. Yine hödük bi karakter de.(Efe, çok soru soruyo) Clement. Kıvılcım ile yazdığı ro çokzel. Tanımıyorum. Liam, Tristian M, Nathaniel(Sevde'ye özendim.) | |
|
| |
| Üç Üye Üç Yorum | |
|