Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Xx Medeleine Lily Bryne xX

2 posters
YazarMesaj
Medeleine Lily Bryné
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Medeleine Lily Bryné

Lakap : Medy

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Xx Medeleine Lily Bryne xX Empty
MesajKonu: Xx Medeleine Lily Bryne xX   Xx Medeleine Lily Bryne xX Icon_minitimeÇarş. 26 Ocak 2011, 15:21

Medeleine Lily Bryné

Xx Medeleine Lily Bryne xX 2qa5x8h

Garip ve şiirsel bir hayatta sürükleniyoruz aslında. Peki bu dünya için bir amacımız olmadığında ne yapacağız? Garip ve bulmacadan ibaret bir hayatta en büyük korku aslında amaçsız olmak. İşte o zaman karanlığın dibine yuvarlanırsın. Ne yapacağını bilimez zaten karanlık olan hayatında daha da amaçsız olup kötü yola girersin. Hepimiz insan doğduk en başta. Hepimizin bir tane de olsa amacımız vardı. Peki neden bu amaçlardan vazgeçmek zorunda kaldık? Hepimiz hayatlamızın bir bölümünde işaretlendik. Bunu hiç beklemezdik. Kimimiz üzüldü, kimimiz sevindi. Peki neden vampir olarak doğmadık? Bu kadar zahmet ne içindi? Aslında Dünya'nın şiirsel anlayışı da işte bunlardan ibaret. Belki biraz daha zorlarsan daha feci şeyler de çıkabilir ortaya. Ben şahsen sevinen kısımdayım. Amaçlarımın çoğunu gece evinde gerçekleştirdim. Ve hayatın bulmacasını çözmeye başladım. İşte bu benim umarım beni tanımaktan zevk alırsınız

Xx Medeleine Lily Bryne xX T5205z

Michigan'da orta halli bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gözlerimi açtıktan 10 yıl sonra annemi bir trafik kazasında kaybediceğim aklımın ucundan bile geçmezdi. Tabi kazanın ayrıntılarına kadar anlatan biri çıkmamıştı şu ana kadar. Annem hayatımda örnek aldığım ve değer verdiğim yegane insanlardan biriydi. Sanırım bu olaydan sonra bana hem annelik hem babalık yapan babamla birikte bir orman kasabasına taşındıktan sonra bu kadar içine kapanık olmuştum. Tabi içime kapanıklığım bir kaç yıl sürdü. Normalde eğlenmesini bilen biri olduğumu herkes biliyordu. Babam beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyordu. Tabi kasabanın polis memurunun elinden gelense sadece hafta sonları kahve içmeye götürüp dondurma yedirmekten başka ne olabilirdiki. Çocuklğumda kendimi ormanın içine hapsetmiştim. Bazen kalın bir kitap, bazen bir çift kulaklıkla ipod'um, bazense bisikletimi alıp kafamı dinlemeye giderdim ormana. Kızlarla pek anlaşamazdım. Erkek arkadaşım ise çok olmuştur. Beni gizemli biri olarak nitelendiriyorlardı. Taki işaretlenene kadar. Hayatımın değişiceğini ve daha iyi olacağını işte ozaman anlamıştım.

Xx Medeleine Lily Bryne xX 2hrkhtu

Medy'le Sıcak Bir Sohbet

Nasıl söylenirki ? Kendini tanıtmak. Ben en iyi ben en iyi bilen tanıtır heralde. Ama şöyle bir bahsediyim. Geceevine küçük yaşta geldim. Çok tecrübe kazandım. Vampir olmanın sihirli bulmacasını çözmeye çalıştım. Vampir olmaktan gurur duyuyorum.
Taktiklerim başarılıdır. Altıncı hislerim kuvvetlidir. Hislerime çok güvenirim. Kendimi severim ve kendime olan güvenim sonsuzdur. Lider ruhluyumdur ve cesurumdur. Atılgan ve sabit fikirliyimdir. Şu aralar biraz sürtük gibi davransam da iyi niyetliyimdir. Eğlenceli ve şımarık bir tipim vardır. Spor yapmayı ve dans etmeye bayılırım. Her türlü sporu yapabilirim. Tam bir müzik divasıyımdır. Çevremle ilişkilerim zayıf olsada arkadaşlarımla aram mükemmeldir. Gardrobum tıka basa doludur. Ne giydiğime ve nasıl göründüğüme çok dikkat ederim. Kitap okumayı ve partileri gitmeyi severim.

Xx Medeleine Lily Bryne xX 24d0uufXx Medeleine Lily Bryne xX 5agaytXx Medeleine Lily Bryne xX J57zpe

Xx Kahve çekirdeği renginde gözler
Xx Pamuk kadar beyaz ten
Xx Kestane rengi saçlar
Xx Pembe dolgun dudaklar
Xx Biçimli vücut

Xx Medeleine Lily Bryne xX Neic5e
Sevdiklerim

Xx Sıcak bir gülümseme
Xx Çikolata
Xx Yumuşak bir yastık
Xx Ormanlar
Xx Dans etmek
Xx Müzik dinlemek
Xx Kan

Xx Medeleine Lily Bryne xX 33w3b43
Sevmediklerim

Xx Yalan
Xx Sigara
Xx Sinsilik
Xx Çok bilmişlik
Xx Böcekler
Xx Boşa geçen zaman
Xx Sıkıntı

Xx Medeleine Lily Bryne xX M7ar9g
En sevdiğim yer: Orman
En sevdiğim eşyam: Kitaplarım, İpodum
En sevdiğim renk: Yeşil ve mavi tonları
En sevdiğim yemek: Pizza
En sevdiğim hayvan: Kedi
Nerde rahatlarım?: Ormanda bir ağaca yaslanıp yağmurun tadını çıkartırken

İconlar

Xx Medeleine Lily Bryne xX 2i9i06pXXx Medeleine Lily Bryne xX 4qhf01_thXXx Medeleine Lily Bryne xX 2v8qp8m_th
Xx Medeleine Lily Bryne xX 2dh6y5f_thXXx Medeleine Lily Bryne xX 6rr2na_thXXx Medeleine Lily Bryne xX 2colhsy_th
Xx Medeleine Lily Bryne xX 1199y0z_thXXx Medeleine Lily Bryne xX 24m9jk3_thXXx Medeleine Lily Bryne xX 112hr2u_th
Xx Medeleine Lily Bryne xX 2yw8ly0_thXXx Medeleine Lily Bryne xX I3rn6x_thXXx Medeleine Lily Bryne xX 2lxz05k_th
Xx Medeleine Lily Bryne xX 2ccl8b7_thXXx Medeleine Lily Bryne xX 2di52ms_thXXx Medeleine Lily Bryne xX 2rfr6nk_th
Xx Medeleine Lily Bryne xX 20f7wuf_thXXx Medeleine Lily Bryne xX 29goraw_thXXx Medeleine Lily Bryne xX Fejtdw_th
Xx Medeleine Lily Bryne xX 1zgg9hi_thXXx Medeleine Lily Bryne xX Idsprl_thXXx Medeleine Lily Bryne xX 1zx5wep_th

En son Medeleine Lily Bryné tarafından Perş. 27 Ocak 2011, 12:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Medeleine Lily Bryné
Medeleine Lily Bryné

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Xx Medeleine Lily Bryne xX   Xx Medeleine Lily Bryne xX Icon_minitimeÇarş. 26 Ocak 2011, 15:25

Xx Medeleine Lily Bryne xX Kcjy8k

İlişkiler

Xx Medeleine Lily Bryne xX Elisha-elisha-cuthbert-7280704-100-100 Elisha Moonlight Xx Medeleine Lily Bryne xX Elisha-elisha-cuthbert-7280687-100-100
Seni gülerken görmek çok hoşuma gidiyor. Beraber gezip tozmak harika. Beraber diğer vampirleri çekiştirmek mükemmel. Giyinişini seviyorum. Bütün özelliğimiz aynı diyebiliriz. Dergini yakından takip ediyorum. Canım benim seni seviyorum.

En son Medeleine Lily Bryné tarafından Perş. 27 Ocak 2011, 12:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Camilla Vieux

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Xx Medeleine Lily Bryne xX   Xx Medeleine Lily Bryne xX Icon_minitimeÇarş. 26 Ocak 2011, 15:54

Kitap+Orman+Mavi-Yeşil tonlar= Benimde sevdiklerim Very Happy

Seninle çok yakın olabiliriz tabi istersen Very Happy
Xx Medeleine Lily Bryne xX Elisha-elisha-cuthbert-7280704-100-100 Xx Medeleine Lily Bryne xX Elisha-elisha-cuthbert-7280687-100-100
Medeleine Lily Bryné
Medeleine Lily Bryné

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Xx Medeleine Lily Bryne xX   Xx Medeleine Lily Bryne xX Icon_minitimeÇarş. 26 Ocak 2011, 16:32

tabi olabiliriz ekledim bile Smile
Camilla Vieux

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Xx Medeleine Lily Bryne xX   Xx Medeleine Lily Bryne xX Icon_minitimeÇarş. 26 Ocak 2011, 16:48

süper olmuş Smile

Xx Medeleine Lily Bryne xX
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Medeleine L. Bryné
» Medeleine.~
» Lily Angela Lavigne
» Lily Angela Lavigne