Medeleine Lily Bryné Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Medy Nerden : Portland Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 03/01/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Xx Medeleine Lily Bryne xX Çarş. 26 Ocak 2011, 15:21 | |
| Medeleine Lily Bryné Garip ve şiirsel bir hayatta sürükleniyoruz aslında. Peki bu dünya için bir amacımız olmadığında ne yapacağız? Garip ve bulmacadan ibaret bir hayatta en büyük korku aslında amaçsız olmak. İşte o zaman karanlığın dibine yuvarlanırsın. Ne yapacağını bilimez zaten karanlık olan hayatında daha da amaçsız olup kötü yola girersin. Hepimiz insan doğduk en başta. Hepimizin bir tane de olsa amacımız vardı. Peki neden bu amaçlardan vazgeçmek zorunda kaldık? Hepimiz hayatlamızın bir bölümünde işaretlendik. Bunu hiç beklemezdik. Kimimiz üzüldü, kimimiz sevindi. Peki neden vampir olarak doğmadık? Bu kadar zahmet ne içindi? Aslında Dünya'nın şiirsel anlayışı da işte bunlardan ibaret. Belki biraz daha zorlarsan daha feci şeyler de çıkabilir ortaya. Ben şahsen sevinen kısımdayım. Amaçlarımın çoğunu gece evinde gerçekleştirdim. Ve hayatın bulmacasını çözmeye başladım. İşte bu benim umarım beni tanımaktan zevk alırsınız Michigan'da orta halli bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gözlerimi açtıktan 10 yıl sonra annemi bir trafik kazasında kaybediceğim aklımın ucundan bile geçmezdi. Tabi kazanın ayrıntılarına kadar anlatan biri çıkmamıştı şu ana kadar. Annem hayatımda örnek aldığım ve değer verdiğim yegane insanlardan biriydi. Sanırım bu olaydan sonra bana hem annelik hem babalık yapan babamla birikte bir orman kasabasına taşındıktan sonra bu kadar içine kapanık olmuştum. Tabi içime kapanıklığım bir kaç yıl sürdü. Normalde eğlenmesini bilen biri olduğumu herkes biliyordu. Babam beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyordu. Tabi kasabanın polis memurunun elinden gelense sadece hafta sonları kahve içmeye götürüp dondurma yedirmekten başka ne olabilirdiki. Çocuklğumda kendimi ormanın içine hapsetmiştim. Bazen kalın bir kitap, bazen bir çift kulaklıkla ipod'um, bazense bisikletimi alıp kafamı dinlemeye giderdim ormana. Kızlarla pek anlaşamazdım. Erkek arkadaşım ise çok olmuştur. Beni gizemli biri olarak nitelendiriyorlardı. Taki işaretlenene kadar. Hayatımın değişiceğini ve daha iyi olacağını işte ozaman anlamıştım. Medy'le Sıcak Bir Sohbet Nasıl söylenirki ? Kendini tanıtmak. Ben en iyi ben en iyi bilen tanıtır heralde. Ama şöyle bir bahsediyim. Geceevine küçük yaşta geldim. Çok tecrübe kazandım. Vampir olmanın sihirli bulmacasını çözmeye çalıştım. Vampir olmaktan gurur duyuyorum. Taktiklerim başarılıdır. Altıncı hislerim kuvvetlidir. Hislerime çok güvenirim. Kendimi severim ve kendime olan güvenim sonsuzdur. Lider ruhluyumdur ve cesurumdur. Atılgan ve sabit fikirliyimdir. Şu aralar biraz sürtük gibi davransam da iyi niyetliyimdir. Eğlenceli ve şımarık bir tipim vardır. Spor yapmayı ve dans etmeye bayılırım. Her türlü sporu yapabilirim. Tam bir müzik divasıyımdır. Çevremle ilişkilerim zayıf olsada arkadaşlarımla aram mükemmeldir. Gardrobum tıka basa doludur. Ne giydiğime ve nasıl göründüğüme çok dikkat ederim. Kitap okumayı ve partileri gitmeyi severim.Xx Kahve çekirdeği renginde gözlerXx Pamuk kadar beyaz tenXx Kestane rengi saçlarXx Pembe dolgun dudaklarXx Biçimli vücutSevdiklerimXx Sıcak bir gülümsemeXx ÇikolataXx Yumuşak bir yastıkXx OrmanlarXx Dans etmekXx Müzik dinlemekXx KanSevmediklerimXx YalanXx SigaraXx SinsilikXx Çok bilmişlikXx BöceklerXx Boşa geçen zamanXx Sıkıntı En sevdiğim yer: Orman En sevdiğim eşyam: Kitaplarım, İpodum En sevdiğim renk: Yeşil ve mavi tonları En sevdiğim yemek: Pizza En sevdiğim hayvan: Kedi Nerde rahatlarım?: Ormanda bir ağaca yaslanıp yağmurun tadını çıkartırken
En son Medeleine Lily Bryné tarafından Perş. 27 Ocak 2011, 12:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
Lakap : Medy Nerden : Portland Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 03/01/11
| Konu: Geri: Xx Medeleine Lily Bryne xX Çarş. 26 Ocak 2011, 15:25 | |
| İlişkiler Elisha Moonlight Seni gülerken görmek çok hoşuma gidiyor. Beraber gezip tozmak harika. Beraber diğer vampirleri çekiştirmek mükemmel. Giyinişini seviyorum. Bütün özelliğimiz aynı diyebiliriz. Dergini yakından takip ediyorum. Canım benim seni seviyorum.
En son Medeleine Lily Bryné tarafından Perş. 27 Ocak 2011, 12:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Camilla Vieux Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Xx Medeleine Lily Bryne xX Çarş. 26 Ocak 2011, 15:54 | |
| | |
|
| Konu: Geri: Xx Medeleine Lily Bryne xX Çarş. 26 Ocak 2011, 16:32 | |
| tabi olabiliriz ekledim bile | |
|
Camilla Vieux Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| |