| Yeni alanlar | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Yeni alanlar Perş. 06 Ocak 2011, 15:20 | |
| Kurgu gereği gece evleri kapatılacağı için sizlere rp yazabileceğiniz yeni alanlar açtık. Bu alanlara ek olarak olması gerektiğini düşündüğünüz yerler veya mekanlar varmı. Ancak siz söylemeden ben söyleyeyim, her yerleşim yerinde Residance açacağız yaşayabilmek adına.. Orada kendi alanlarınız olabilecek. https://mortalinstruments.forum.st/t1642-konut-sahibi-olabilmek-icinLinkten bilgi edinebilirsiniz. Evet şimdi siz düşünün bakalım, nerelere ne açılmalı
En son Elizabeth Rose Wayland tarafından Paz 09 Ocak 2011, 10:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Órelindë Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Bella/Bell/Bells/B/M/Darcia Nerden : Elf Diyarı Mesaj Sayısı : 312 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 28/10/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Yeni alanlar Cuma 07 Ocak 2011, 13:42 | |
| ingiltere sevdiğim en ülkelerden biri oraya daha çok yer açılabilir mesela; royal shakespeare tiyatrosu, buckingham sarayı, Thames Nehri, st. Paul Katedrali,Londra Kulesi. Pariste de Louvre Müzesi, eiffel kulesi gibi yerler açılabilir aynı zamanda birçok şehirde işte ne bileyim pariste rusyada falan kırmızılar için tüneller de açılabilir | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni alanlar Cuma 07 Ocak 2011, 13:56 | |
| Benim gibi sitedeki ingiltere secdalısı emin ol kuzum oralra açacağım. Kırmızılara her yerde birşey düşünüyorum tünel değil ama daha farkllı birşey yaşayacakları bir alan istiyorum. Ancak çözemedim | |
|
| |
Deamon Austeja Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Demon Nerden : Tatooine Mesaj Sayısı : 734 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 08/10/10
| Konu: Geri: Yeni alanlar Cuma 07 Ocak 2011, 13:56 | |
| O kısımlar henüz daha tamamlanmadı çalışmalarımız devam ediyor şehirlerle ilgili. RP için baya alan açmayı düşünüyoruz zaten.
İlginiz için teşekkürler ^^ | |
|
| |
Órelindë Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Bella/Bell/Bells/B/M/Darcia Nerden : Elf Diyarı Mesaj Sayısı : 312 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 28/10/10
| Konu: Geri: Yeni alanlar Cuma 07 Ocak 2011, 14:28 | |
| - Elizabeth Rose Wayland demiş ki:
- Benim gibi sitedeki ingiltere secdalısı emin ol kuzum oralra açacağım. Kırmızılara her yerde birşey düşünüyorum tünel değil ama daha farkllı birşey yaşayacakları bir alan istiyorum. Ancak çözemedim
o zaman en çok ingiltere de rp yaparım artık madem tüneller olmayacak bunlar harabe gibi olabilir yani; görünüşte- mavi vampirler, insanlar için- harabe gibi gözükse de kırmızılar için tıpkı bir şato saray gibi gözüken yerle olabilir bu tıpkı harry potterdaki gerçekten bir şato, saray olan hogwartsın büyücü ve cadılara normal haliyle gözükürken muggle'lara harabe yıkık dökükbir ev gibi gözükmesi olabilir. ve bu da nemesis tarfından yapılan bir büyü olur - James Charles Archibald demiş ki:
- O kısımlar henüz daha tamamlanmadı
çalışmalarımız devam ediyor şehirlerle ilgili. RP için baya alan açmayı düşünüyoruz zaten.
İlginiz için teşekkürler ^^ rica ederin ne demek | |
|
| |
Electra A. Duende Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Ely, Annie, Anna... Mesaj Sayısı : 231 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 06/11/10
| Konu: Geri: Yeni alanlar Cuma 07 Ocak 2011, 17:00 | |
| Evet İngiltere çok güzel olur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni alanlar C.tesi 08 Ocak 2011, 12:13 | |
| Aslında Londra vardı ama ben Britanya olarak genişletttim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yeni alanlar C.tesi 08 Ocak 2011, 18:23 | |
| Bence Yeraltı Geçitleri falan olabilir. Tünellerin uzantaları şeklinde falan... |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni alanlar Paz 09 Ocak 2011, 01:24 | |
| Bu fikri sevdim hepsi biririne bağlı gibi olabilir | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yeni alanlar Paz 09 Ocak 2011, 14:28 | |
| Teşekkürler ablam (: Eski savaşlar için falan yapılmış olabilir veya kırmızılar yapmış olabilir vs (: |
|
| |
| Yeni alanlar | |
|