| Yeni kurgu yeni liste | |
|
+7Belinda Alice Wayle Alessandra Aristide Amy Clare Hera Nicolaevna Galine Justin Alex Peterson Apate Brooklyn Oliveira 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Brooklyn Oliveira Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lyn Nerden : Suların derinliğinde Mesaj Sayısı : 349 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 12/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Yeni kurgu yeni liste Çarş. 20 Ekim 2010, 17:19 | |
| Eski kurgumda deli dolu bir iyi kız rolündeydim.İkizimin gitmesiyle kurgumu tamamen değişti.Artık o eski lydia gitti yerine yeni lydia geldi.Yeni kurgumda; soğuk, kimseye bulaşmayan karanlık biriyim.Ama Nyx'ten vazgeçmedim.Şimdi aradıklarım *Bir partner (sık sık rp yapmak istiyorum) *Sıkı bir dost (karanlığımın içinde ki eski ışık saçan beni görebilen ve bana nazı geçen tek kişi ) (Seçiciyim)*Beraber karanlık işler yaptığımız birileri (beraber insanlara kötü muamele edeceğiz)Amy Parker Arianna Lucy Warren *Eski DostJulié Helen Darcia *NötrHera Nicolaevna Galine *Sevdiğim profesörBellatrix Margeaux Darcia Özel kurgusu olan başvursun (:
En son Lydia Madeleine Gloom tarafından Paz 31 Ekim 2010, 11:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
| |
Apate Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Yeni kurgu yeni liste C.tesi 23 Ekim 2010, 16:31 | |
| | |
|
| |
Justin Alex Peterson Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 128 Yaş : 34 Kayıt Tarihi : 22/10/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Yeni kurgu yeni liste C.tesi 23 Ekim 2010, 16:32 | |
| *Beraber karanlık işler yaptığımız birisi (beraber insanlara kötü muamele edeceğiz)
Olabilir Ama magnusumsorun olurmu | |
|
| |
Hera Nicolaevna Galine Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : lakaba ihtiyacım yok ne yazıkki bir sürü var :( Nerden : Fransa-paris (Sonra Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 12/07/10
| Konu: Geri: Yeni kurgu yeni liste C.tesi 23 Ekim 2010, 16:43 | |
| garip birisi gibi bir kurgu olabilir ^^ | |
|
| |
Apate Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Yeni kurgu yeni liste C.tesi 23 Ekim 2010, 16:48 | |
| magnuslarla vampirlerin kurgusunu tam bilmiyorum onu sorayım önce (: Elifçim seni daha iyi bir kurguda görmek isterim | |
|
| |
Hera Nicolaevna Galine Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : lakaba ihtiyacım yok ne yazıkki bir sürü var :( Nerden : Fransa-paris (Sonra Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 12/07/10
| Konu: Geri: Yeni kurgu yeni liste C.tesi 23 Ekim 2010, 16:52 | |
| peki öyleyse Sıkı bir dost yada profosörleri sevmiyorsan sevdiğim tek profosör olabilir ? | |
|
| |
Amy Clare Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : Cellat. Nerden : Manhattan Mesaj Sayısı : 254 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 23/08/10
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: Yeni kurgu yeni liste C.tesi 23 Ekim 2010, 16:57 | |
| Ya ben öncden *Sıkı bir dost (karanlığımın içinde ki eski ışık saçan beni görebilen ve bana nazı geçen tek kişi ) buraya başvurmuştum ama yeni geldiğim için seçmessin diye sildim Seçersen kurgumuz şöle olabilr. Ben gece evine yeni geldim ve biraz sürtük bir kişiliğim var. Kimseyle anlaşamadım sana kadar falan. İstersen ama | |
|
| |
Lakap : Lyn Nerden : Suların derinliğinde Mesaj Sayısı : 349 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 12/07/10
| Konu: Geri: Yeni kurgu yeni liste C.tesi 23 Ekim 2010, 17:43 | |
| magnuslarla ilişki yasakmış çok üzgünüm :/ elif seni nötr ekliyorum o zaman meltemcim seni de Beraber karanlık işler yaptığımız birkaç kişi (beraber insanlara kötü muamele edeceğiz) ye ekliyebilirim istersen eğer? | |
|
| |
Alessandra Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Alessa Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 861 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 19/08/10
| |
| |
Belinda Alice Wayle Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Dark Angel Mesaj Sayısı : 774 Yaş : 34 Kayıt Tarihi : 30/09/10
| Konu: Geri: Yeni kurgu yeni liste Paz 24 Ekim 2010, 15:19 | |
| Sıkı bir dosta eklermisin ^^ | |
|
| |
Amy Clare Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : Cellat. Nerden : Manhattan Mesaj Sayısı : 254 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 23/08/10
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: Yeni kurgu yeni liste Paz 24 Ekim 2010, 16:41 | |
| İsterim Tuğçecim | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kurgu yeni liste Salı 26 Ekim 2010, 16:52 | |
| ekledim canım (: ezgicim seninle konuşmuştuk o yüzden zararsızlara ekliyorum (: | |
|
| |
Eva Jenny Olivia Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Eva,Jen. Nerden : Phoenix/Arizona Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 09/10/10
| Konu: Geri: Yeni kurgu yeni liste Salı 26 Ekim 2010, 18:02 | |
| *Sıkı bir dost (karanlığımın içinde ki eski ışık saçan beni görebilen ve bana nazı geçen tek kişi ) Olabilir gibi görünüyor.Tabii senin içinde uygunsa (: | |
|
| |
Julié Helen Darcia Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : İsmim çok mu uzun ? o.O Nerden : Porto Riko *-* Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 15/08/10
| Konu: Geri: Yeni kurgu yeni liste Çarş. 27 Ekim 2010, 03:43 | |
| Benide ekle Tuğçe eski dosta (. | |
|
| |
Órelindë Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Bella/Bell/Bells/B/M/Darcia Nerden : Elf Diyarı Mesaj Sayısı : 312 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 28/10/10
| Konu: Geri: Yeni kurgu yeni liste Cuma 29 Ekim 2010, 19:41 | |
| biraz bencilce gelebilir ama idolün olmak isterim seni gerçekten tanıyan ve kollayan bir rahibe ve profesör | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kurgu yeni liste Paz 31 Ekim 2010, 10:46 | |
| elifçim oraya koymasam kusura bakar mısın ama başka istediğin bir yer varsa ekliyim hemen. damla ve gülsüm hemen ekliyorum kızlar (: | |
|
| |
Arianna Lucy Warren Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d Nerden : Kranlık bir yerden * Mesaj Sayısı : 1428 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 19/10/10
| Konu: Geri: Yeni kurgu yeni liste Paz 31 Ekim 2010, 10:50 | |
| *Beraber karanlık işler yaptığımız birileri (beraber insanlara kötü muamele edeceğiz) Benide lütfen buraya | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kurgu yeni liste Paz 31 Ekim 2010, 11:00 | |
| ekledim canım | |
|
| |
Arianna Lucy Warren Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d Nerden : Kranlık bir yerden * Mesaj Sayısı : 1428 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 19/10/10
| |
| |
| Yeni kurgu yeni liste | |
|