Anna Marié Cartér Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Gerek var mı? Nerden : Manhattan Mesaj Sayısı : 94 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 18/08/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Anna Marié Cartér Çarş. 29 Ara. 2010, 21:35 | |
| Karakter Adı : Anna Marié Cartér Karakter özellikleri : Biraz havalı ve dışarıdaki insanlara karşı soğuk olmasına rağmen dostlarına karşı sıcak ve içten. Güzel, sevimli, asi ve hırçın. Kimsenin sözü altında kalmaz. Kendisine doğru gelen her şey ona göre doğrudur. Yanlışsa bile ispatlanana kadar inanmaz. Kolay kolay arkadaşlarına değer vermez. Buna rağmen bir kaç dostu vardır ve onlara çok güvenir. Geçmiş : Manhattan'da doğdu ve vampir olduğunu öğrenince oradaki gece evine başladı. Ancak 4.sınıfa geçtiği sırada okuldan atıldı ve buraya geldi. Atılasının sebebi arkadaşlarının ROse'ye laf atmasıydı. Rose'a laf atılmasına dayanamayan Anna her seferinde karşılık verdi ve ezdirmedi kendisini. Bir süre sonra Claire Annayı okuldan attırmaya çalışıp ROse'yi gruplarına almayı denedi. Ama Rose Anna okulda diye gruplarına gitmeyince Claire Anna'ya iftira atarak onu okuldan uzaklaştırdı. Şimdiyse Anna'nın tek üzüldüğü şey Rose'yi göremeyecek olmasıydı. Şu an sadece elinden geleni yapıyor ve Rose'nin mutlu olması için dua edip onu çok özlüyordu. Neden bu guruba üye olmalısınız: Çünkü Nyx'e fazlasıyla bağlıyım ve ona bu bağım sonsuz. Ona her türlü yardım etmek istiyorum ve özel gücümde beni özel kıldığı için bu gruba girebileceğimi düşünüyorum. Rp Puanınız: 85 | |
|
Eámanë Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : Cellat. Nerden : İdris. Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 20/08/10
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Anna Marié Cartér Çarş. 29 Ara. 2010, 21:48 | |
| | |
|