Arianna Lucy Warren Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d Nerden : Kranlık bir yerden * Mesaj Sayısı : 1428 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 19/10/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: ~Arianna Lucy Warren~ Çarş. 10 Kas. 2010, 21:43 | |
| Karakter Adı :Arianna Lucy Warren Kişisel Özellikleri :Çok sevecen dost canlısı bir karakter ama sinirlendiğinde kimse onun gazabından kurtulamaz. Özgeçmiş :San diego'da yaşayan orta halli bir ailenin kızı.2 kardeşi var.Biri erkek diğeri kız.Annesi avukat babası ise elektrik mğhendisi.08.02.1991de san diegoda doğdu.Okulu fazlayan sevmeyen bir kızdı.Gece evine gelmeden önce lisesinde amigo kızlar takım kaptanıydı. Listedeki hangi gücü isterseniz yada daha farklı bir güç :Ondan nefret eden insanlara gördüklerini unutturma Sizce Nyx size neden bu gücü bağışladı :Etrafımdaki insanların suçlarını genelde ört past etmek bana düşer.Sanırımm bu yüzden Nyx bana yardım etti. Bu gücün kurgunuza ne etkisi olacak:Rplerimde bu gücü kullanacağım ve daha aksiyonlu rpler yzacağım. Örnek rp(zorunlu): ''Lydia!!Naptın sen ??'' ''Ben ben...'' Konuşamıyordu.Gittiği bardan birlikte çıktığı çocuğun kanını emmiş ve onu tüketmişti.Korkudan bir anlık hareketle çocuğun elinide yakmştı.İnanamıyorduk.Herşey 1 dakika içinde olmuş ve bitmişti. ''Lydia kalk ayağa!Çabuk toparlan kaçıyoruz!'' Sesim oldukça otoriter çıkmıştı.Lydia benimde yardımımla yerden kalktı.O yürümeye başladı bende çocuğun duygularını hissetmeye çalıştım.Ve tanrıçama üşükler olsun ki bizden nefret ediyordu.Ve ölmemişti. ''Tanrıçam bizi affet ama yardımına ihtiyacım var.''diye minik bir dua yolladım Nyx'e. O an çocuğun kafasının içindekileri yönetebildiğimi hissetmiştim.Herşeyi unutmuştu.İşim bittiktan sonra tekrar küçük bir teşekkür duası yollayıp Lydia'ya yetiştim.Bu konu burada bitmemişti.Şimdilik kapanmıştı...
En son Arianna Lucy Warren tarafından Perş. 11 Kas. 2010, 15:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Carmella Decartius Moskova Baş İblis Efendisi
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: ~Arianna Lucy Warren~ Perş. 11 Kas. 2010, 15:41 | |
| | |
|