| Supernatural'ın 6. Sezon yeni posterleri ! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Deamon Austeja Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Demon Nerden : Tatooine Mesaj Sayısı : 734 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 08/10/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| |
| |
Belinda Alice Wayle Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Dark Angel Mesaj Sayısı : 774 Yaş : 34 Kayıt Tarihi : 30/09/10
| Konu: Geri: Supernatural'ın 6. Sezon yeni posterleri ! Cuma 05 Kas. 2010, 11:46 | |
| öfffffffffff beeeeeeeeeeeeeee 2. çok süperrrrrrrrr Sağol mert | |
|
| |
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Supernatural'ın 6. Sezon yeni posterleri ! Cuma 05 Kas. 2010, 11:52 | |
| Ahh süperrr bayıldım bitiyorum şu dizeye ama en çok 2. postere bayıldım.. Castiel varr.. başından beri castiel'e hayranım.. Karismatik meleğim yaa.. Sam çok tatlı herzamanki gibi. İki kardeş arasında ayrım hiç bir zaman yapamadım sanırım yine yapamıyacağım. Daha 6.Sezonu izlemeye başlamadım. İki gündür Vampir günlüklerini izliyorum ondan sonra sıra Supernatural'de ... Teşekkürler Mert.. Bu diziyi ne kadar sevdiğimi biliyorsun sanırım | |
|
| |
Lakap : Demon Nerden : Tatooine Mesaj Sayısı : 734 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 08/10/10
| Konu: Geri: Supernatural'ın 6. Sezon yeni posterleri ! Cuma 05 Kas. 2010, 11:58 | |
| Biliyorum benim kadar sende hayransın bu diziye .d Biran önce 6. sezon'a başlamalısın. Bölümler süperr Bir sonraki bölümü iple çekiyorum .D Sam cehennem'den geldikten sonra birşeyler oldu ona bu kesin ama ne olduğu tam bilinmiyor. Cass bile ona ne olduğunu bilmiyor... Kötü birşey olduğu kesin... İzlemeyenler başlasın hemen. Kaçırılmaması gereken bir dizi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Supernatural'ın 6. Sezon yeni posterleri ! Cuma 05 Kas. 2010, 11:59 | |
| Ben daha başlayamadım ya 6.sezona ama başlicam inşallah | |
|
| |
Ira Scneider Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Rara. Nerden : Milano. Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 28/10/10
| Konu: Geri: Supernatural'ın 6. Sezon yeni posterleri ! Cuma 05 Kas. 2010, 13:54 | |
| Ühühühühü getti Sam getti. =D Dean favorim gerçi. Maço erkekleri sevmeme rağmen Dean'ı çok karizmatik bulmaktayım. 6. sezona geçememenin vicdan azabını yaşıyorum. 5. sezonda takıldım kaldım. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Supernatural'ın 6. Sezon yeni posterleri ! Cuma 05 Kas. 2010, 13:58 | |
| 6. Sezon'a başlayan yok galiba burda .D Biran önce başlayın derim fazla geçiktirmeyin ,) | |
|
| |
| Konu: Geri: Supernatural'ın 6. Sezon yeni posterleri ! Cuma 05 Kas. 2010, 13:59 | |
| ya ben gününü unuttum ya ne zamandı | |
|
| |
| Konu: Geri: Supernatural'ın 6. Sezon yeni posterleri ! Cuma 05 Kas. 2010, 14:06 | |
| TV'den izlemediğim için bilmiyorum. Daha TV'de yayınlanmaya başlamadı diye biliyorum. | |
|
| |
| Supernatural'ın 6. Sezon yeni posterleri ! | |
|