Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Matthéw.

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Matthéw. Empty
MesajKonu: Matthéw.   Matthéw. Icon_minitimeC.tesi 30 Ekim 2010, 18:07

Bugün can yanması , kötü hissetmek ne demek bir daha anladım. Hani dostlarına bir çikolata alırsın ya. Ama o sırada yanında başka tanımadığın 1 - 2 çocuk vardır. Onların önünde yersin çikolatanı. Onlarında canı ister ama kimseye söylemez , gider babasından isterler ve sen bunu fark edince ona almadığına pişman olursun ve kötü hissedersin ya. İşte bu duygu hissettim bugün. Gerçekten kötü bir duygu. Hem utangaçlık , hem pişmanlık hem de bir sürü kötü his getirir insana. En büyüğüde sol göğsündeki kötü his...
Misafir
Misafir

Matthéw. Empty
MesajKonu: Geri: Matthéw.   Matthéw. Icon_minitimeSalı 02 Kas. 2010, 19:21

Evime doğru ilerliyorken bugün dershaneden çıkınca. Etraftaki sessizliğin , huzur verici ve esintili havanın yüzüme çarpmasıyla huzuru tamamen hissedebiliyordum vücudumda. Ama bir şey fark etmiştim yoru yarılamışken. Bütün yol boyunca normalde nerdeyse sadece 10 tane falan insan vardı. Ya bir sevgili ya bir yaşlı ya da ir asker... Bugün küçük şehrimde hiç görmediğim kadar asker görmüştüm. Bu beni hayrete sokmuştu aslında. Her 4 -5 dakikada bir yanımdan aynı yöne 1 - 2 asker geçiyordu. Buna şaşırsamda bir şey belli etmeden yoluma devam etmiştim. Evimin sokaklarıysa tenha.. Sadece loş sokak ışıklarından başka ne bir ses , ne bir insan ne bir araba... Hiçbir şey bulunmuyordu. Gökyüzüne çevirdiğimde yüzümü , sokak lambasının ışığı gözlüğüme çarpınca havadaki sisi fark etmem bir oldu. Bunu önceden nasıl fark edememiştim anlamamamıştım. Yoluma devam edip sıcacık evime varanınca tekrardan bir oh çektim...

Matthéw.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Matthéw
» Lucas Matthéw.
» Doğum gününüz kutlu olsun 'Lucas Matthéw O'mhéndia'