Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Kasım Ay'ının Enleri belirlendi. İşte sonuçlar Cuma 19 Kas. 2010, 23:06 | |
| En iyi takım: Lucas Matthéw O'mhéndiaAlınan oy: 4En iyi Role Player GameBüyü okumak içinYazanlar: Kalona & Elizabeth Alınan oy: 8En iyi karakter:Kalona NephiliumAlınan oy: 6En iyi Lejant:Eva Jenny OliviaGörmek içinAlınan oy: 9En iyi Role Player:Elizabeth Rose WaylandAlınan oy: 9
Katılan ve Oy veren herkese Teşekkür Ederim...
Kasım Ay'ının En iyi Çifti~ •A. Séptember Qixina & Lucas Matthew O'mhéndia Kasım Ay'ının En iyi Düşmanları ~•Catherine Russell & Elizabeth Rose Wayland Katılan herkese teşekkür ederiz.. Kazananları Tebrik Ederimm. ~ DW Yönetimi ~
En son Elizabeth Rose Wayland tarafından Perş. 25 Kas. 2010, 06:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
Daniel Chris Jackson Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Kasım Ay'ının Enleri belirlendi. İşte sonuçlar C.tesi 20 Kas. 2010, 00:19 | |
| Kasım ayının enleri olcaktı. Ekim ayı geçmedi mi | |
|
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Kasım Ay'ının Enleri belirlendi. İşte sonuçlar C.tesi 20 Kas. 2010, 12:34 | |
| - Daniel Chris Jackson demiş ki:
- Kasım ayının enleri olcaktı.
Ekim ayı geçmedi mi Haklısın Gecenin birine kadar bunlarla uğraştım ve bewynim sulandı.. Yanlış yazmışım.. Uyarı için teşekkürler.. Ayrıca bu ay En iyi role player olarak beni seçmiş olmanızdan onur duyduğumu belirtmeliyim. Ancak çok iyi bir rp'ci olduğumu düşünmüyorum. Yinede sizlerin gözünde başarlı olduğumu bilmek beni çok sevindirdi.. Çok teşekkür ederim.. | |
|
Arianna Lucy Warren Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d Nerden : Kranlık bir yerden * Mesaj Sayısı : 1428 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 19/10/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| |