| Biliyorum Bana Kızacaksınız. | |
|
+4Sonja Lâvin Aurélien Rhodanthe Conerus Hell Greyn Alessandra Aristide 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Alessandra Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Alessa Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 861 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 19/08/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Biliyorum Bana Kızacaksınız. Salı 19 Ekim 2010, 17:32 | |
| Arkadaşlar, Öncelikle size çok teşekkür ediyorum. Bu yaz hiç olmadığı kadar rp yazdım, siteyi çok sevdim, emek verdim. Bazılarınız geldiğim günleri hatırlıyordur. O kadar çok olay yaşadım ki burda şimdi neredeyse 3 aycık olan şu zaman dilimi bana çok büyük şeyler ifade ediyor. Şunu söylemek istiyorum ki bu sitedeki sıcaklığı hiç bir sitede bulamadım. İlk başlığımı açtığım anda öyle şaşırdım ki herkes sıcakkanlı herkes dostça. Diğer sitelerde yeni üyelerle kavga bile ediliyor. Her neyse, ben de gerek normal bir üye gerek admin olduğum süre içerisinde herkese iyi davranmaya çalıştım. Herhangi birinizi kırmışsam fark etmeden affınıza sığınıyorum. Şimdi bu başlığı neden açtığımı bazılarınız az çok anlamıştır. Bu başlığı siteyi övmek için değil ara verdiğimi belirtmek için açtım. Evet, ben şu herkese gidiyor diye kızan ben sonunda gidiyorum. Bir süreliğine de olsa zor geliyor, evet. Ama bu zor kararı vermem gerekiyordu. Hiçbirinizle, hiçbir olayla alakası yok merak etmeyin. Sadece çok zaman geçiriyordum ve tabii bu da derslerimi etkiliyordu. Bu nedenle ara veriyorum. Kızmayın bana anlıyorum hepinizi, üzülerek gidiyorum bilin. Rpleri bırakmayacağım merak etmeyin karakterlerimin rpleri bittiğinde gideceğim. Bu nedenle yüzüstü kalmadığınızı düşünüyorum. Geleceğe dair sözlerimi hatırlıyorum. Eğer onları tutamazsam Affınızı diliyorum bir kez daha. Sizden isteğim var arkadaşlar, özellikle adminlere sesleniyorum .) Karakterimin dondurulmasını istiyorum. Bilmem benim ünlümü alan olur mu, zannetmiyorum ama rütbem düşürülmesin lütfen. Yazamadığım şiirlerimden biriyle veda ediyorum. Gidiyorum işte veda bile edemeden, Arkamdan üzülenleri göremeden. Gidiyorum aslında istemeden, Şartlar gerektirdi bile diyemeden. Gidiyorum belki ağlamadan, Ama döneceğim diyorum. Gidiyorum sesim çıkmadan Arkama bakamıyorum... Unutmayın beni, çünkü aklımdan çıkmayacaksınız. | |
|
| |
Conerus Hell Greyn Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Hell. Mesaj Sayısı : 165 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 28/09/10
| Konu: Geri: Biliyorum Bana Kızacaksınız. Salı 19 Ekim 2010, 17:42 | |
| Gidemezsin yaa, kaçıramadım doğru düzgün seni! Geri gelmezsen realden kaçırırm haberin olsun. | |
|
| |
Alessandra Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Alessa Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 861 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 19/08/10
| Konu: Geri: Biliyorum Bana Kızacaksınız. Salı 19 Ekim 2010, 17:43 | |
| rpleri bitiricem merak etmeyn ... | |
|
| |
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Biliyorum Bana Kızacaksınız. Salı 19 Ekim 2010, 17:52 | |
| Gitmene çok üzülüyorum ama geliceksin biliyorum bizi bırakamazsınn hem vede etme biraz giremiceksin(5-6 aycık) snra tekrardan geliceksin.. | |
|
| |
Sonja Lâvin Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Red Sonja Nerden : Slovenya Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 112 Kayıt Tarihi : 24/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Biliyorum Bana Kızacaksınız. Salı 19 Ekim 2010, 17:55 | |
| Seni kim unutur Nisa? Heh yani yapıştırdın şiiri gidiyosun:) Bizi unutma Nisa. Çünkü biz seni unutmayacağız. Dip not: Seni unutmak mümkün mü? Korkunç ünlüsü olan Nisa olacaksın bizim için. | |
|
| |
Catherine Russell Avrupa Ladysi | Mordre Club Sahibesi
Lakap : Kızıl ölüm Meleği -CAT Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 231 Kayıt Tarihi : 18/07/10
| Konu: Geri: Biliyorum Bana Kızacaksınız. Salı 19 Ekim 2010, 18:10 | |
| Bir dakika yaa neden herkes tarafıdan terk ediliyorum Ah yaaa nasıl üzüldüm anlatamam.. şuan | |
|
| |
Yusleidis D'oliveira Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| |
| |
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| |
| |
Belinda Alice Wayle Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Dark Angel Mesaj Sayısı : 774 Yaş : 34 Kayıt Tarihi : 30/09/10
| |
| |
| Biliyorum Bana Kızacaksınız. | |
|