Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin

+6
Eámanë
Órelindë
Arianna Lucy Warren
Sonja Lâvin
Julié Helen Darcia
Elizabeth Rose Wayland
10 posters
YazarMesaj
Elizabeth Rose Wayland
Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Elizabeth Rose Wayland

Lakap : Lizbeth

Karakter Detayı
Statü: Site Kurucusu
Uyarı: 0/0

Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Empty
MesajKonu: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimePaz 17 Ekim 2010, 11:12

Özel yeteneğinizi listede boşalan yetenekle değiştirmek isterseniz..

Kod:
Karakter adı :

Özel yeteneği :
Yeni istediği yetenek:
Neden Değiştirmek istiyorsunuz:
Yeni Yeteneğinizi kullnarak yazdığınız örnek rp..:

Her karakterin bir değişim hakkı vardır.. Bu Konunun altına Başvurun

En son Elizabeth Rose Wayland tarafından Ptsi 28 Şub. 2011, 15:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
https://mortalinstruments.forum.st/
Julié Helen Darcia
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Julié Helen Darcia

Lakap : İsmim çok mu uzun ? o.O

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimePaz 17 Ekim 2010, 11:35

Karakter adı : Julié Helen Darcia
Özel yeteneği : Çizdiği Resimlerle gelecekten görüşler görebilme
Yeni istediği yetenek: Tanrıçanın Kahini( Geleceği görme)
Neden Değiştirmek istiyorsunuz: Bu yetenekle daha güzel rp yapacağıma inanıyorum . Ayrıca şimdiki yetenğimin rplere katkısı pek olmuyor .

Odamdaki aynanın karrşısında oturmuş yüzümü inceliyordum . Bu gerçek olabilir miydi ? Son zamanlarda rüyalarımdan çığlıklar atarak uyanıyordum. Bu yeterince acı vericiydi. Sabahları gözlerimin davul gibi oluyor , başım çatlıyordu. Rahibe 'ye bunu söylediğimde benim özel bir çaylak olduğumu söylemişti. Peki ya bunun sorumluluğu ? Ben bu gücün sorumluluğunu taşıyabilecek kadar güçlümüydüm. Evet tanrıçama her zaman bağlıydım ve yanımda olduğunu biliyordum.
Kafam çok karışıktı. Belkide düşünmek için iyi bir zaman değildi. Masamdan kalkıp kapıya bir adım attım. Adım atmamla başımın dönmesi bir oldu. Sendeledim ve kapının koluna yaslandım. Delicesine ağrı gene başlamıştı. Kendimi yatağa atıp ellerimi yüzüme çektim. Sonra gözleimi sıkıca kapattım. Bi an herşey durdu sanki. Başka bir aleme çekiliyor gibiyidim. Artık odamda değildim.
Karşımda siyah kanatlı biri duruyordu. Arkasın dönük ağlıyordu. Yavaşça onu izledim. Kim olduğunu anlayınca korkuyla iç çektim. Ama şanslıydım o bunu duymamıştı. Kalona orda yerde durmuş ağlıyordu. Sonra Nyx 'i gördüm. Işık saçan güzelliğiyle Kalona 'ya bişeyler fısıldıyordu. Gözlerimi kırpıştırdım. Bu işin sonu hiçte iyi görünmüyordu. Ben gerçekten kahin olabilir miydim ?..

En son Julié Helen Darcia tarafından Paz 17 Ekim 2010, 13:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sonja Lâvin
Sonja Lâvin

Lakap : Red Sonja

Karakter Detayı
Statü: Üye

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimePaz 17 Ekim 2010, 12:34

Sonja Lâvin
Ortamda kendisi için tehdit olacak her şeyi hissetme
*Yanında olduğu kişinin yeteneğini bir süreliğine kopyalama~
Bu yetenek ile daha iyi rp yapabilirim, kendimi düşmanlara karşı koruyabilirim

Örnek rp:

Kalona' nın askerleri her tarafımızı kuşatmıştı. Hareket edeceğimiz yer kalmamıştı. Öleceğimi düşündüm. Yanımda Xenia vardı. 3. sınıftaki bir çaylak için fazla şey görmüştü. Korkuyordu ve ağlıyordu. "Ölmek istemiyorum." dedi. Elimi tuttu. "Ölmeyeceğiz." dedim ama yalan söylediğim apaçık ortadaydı. Xenia' nın özel güçleri yeni oluşmuştu. Onları kullanmayı bilmiyordu. Ama ben biliyordum. Konsantre oldum ve özel gücünü kopyalamaya başladım. İçimde bir şeylerin oynadığını hissettim. Bir bedende yaşayan iki ayrı can gibiydim. Kendi özel gücüm ve Xenia' nınkisi bedenimde buluşunca kendimi hiç olmadığım kadar güçlü hissettim.
Elimi Kalona' nın askerlerine uzattım. Sanki onlardan bir şey istermiş gibi elim açıktı. Elimi kapattığım anda hepsi yere düştüler. Acı çekiyorlardı. Nefes alamıyorlardı. Elimi biraz daha sıktığımda kalp atışlarını duydum ama bu onların son kalp atışlarıydı. Kalplerinin içerlerinde patladığını duydum. Xenia' nın midesi bulanmıış olmalıydı. Çünkü yüzü sarardı ve koşarak bir köşeye geçti. İçindeki her şeyi boşaltırken ben özel güçlerinin benden kopup Xenia' ya geçtiğini hissettim. Xenia cebindeki mendil ile yüzünü sildi. Saçlarını arkaya attı. Derin bir nefes aldı ve bana baktı. Gülümsedim. "Sana ölmeyeceğimizi söylemiştim." dedim. Zafer ışıkları bizim için yandı.
http://hollywood-rpg.yetkin-forum.com
Elizabeth Rose Wayland
Elizabeth Rose Wayland

Karakter Detayı

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimePaz 17 Ekim 2010, 14:47

Sonya >> Özel gücünüz onaylanmıştır.. Rplerde kullanmanız gerekmektedir ancak kullancağını biliyorum Smile

Julié Helen Darcia >>> aslında bu güç için özel birşey yaptır4acaktım ama mükemmel kahin rpsi yazmıssın sana çok uygun.. Onaylıyorum
Arianna Lucy Warren
Arianna Lucy Warren

Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimeÇarş. 24 Kas. 2010, 11:05

Karakter adı :Arianna Lucy Warren

Özel yeteneği :Ondan nefret eden insanlara gördüklerini unutturabilme
Yeni istediği yetenek:Hipnoz edici gözler
Neden Değiştirmek istiyorsunuz:İstediğim yeni yetenekle daha değişik kurgularla rp yapabilceğim.
Bu gece gizlice ve tek başıma okuldan kaçıp doğruca Dj Calamity bar'a gittim.Bu gece tam çılgınlık yapma havamdaydım.İçtim içtim içtim...Umarım sarhoş olmam diye düşünmüştüm gelirken ve korktuğum başıma gelmiş sarhoş olmuştum.Birden yanımda oturan adamın diğerine şişeyle vurduğunu gördüm.Bir kavganın tam ortasında kalmıştım.Kimsede karışmıyordu ve bu aptal iki insan birbirini öldürebilirdi.Yavaşça ayağa kalktım ve ikisine birden:
''Heyy!!Siz iki aptal.Kavgayı kesin.''dedim.
Aynı anda bana döndüler.Elinde şişe olan tam bana saldıracaktıki özel gücümü harekete geçirmem gerektiğini anladım.1-2 saniye içinde gözleri gözlerime kenetlenmişti.Ona:
''Şimdi yavaşça elindekini bırak ve ceketini alıp burayı terket.''diye bir emir verdim.
Sersemlemişti ama yine de emrime uydu ve salondan uzaklaştı.Öbürü bana bir ucubeymişim gibi bakıyordu.Çünkü olanları görmüştü.O an onu da hipnotize etmem gerektiğini anladım.Onunla da işim bittikten sonra çok yorulmuştum.Paramı ödedim,çantamı aldım ve gecenin karanlığında gece evine doğru yol aldım...
Elizabeth Rose Wayland
Elizabeth Rose Wayland

Karakter Detayı

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimePerş. 25 Kas. 2010, 06:56

onaylandı
Órelindë
Órelindë

Lakap : Bella/Bell/Bells/B/M/Darcia

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimeSalı 30 Kas. 2010, 16:15

Karakter adı :Bellatrix Margeaux Darcia

Özel yeteneği :Duyguları Algılayabilme
Yeni istediği yetenek:Duyguları Algılayabilme ve zıtlaştırabilme

yıldız Zıtlaştırmadan kastım şu; mesela duyguları tamamiyle yönetebilen kişi mutlu olan kişiyi daha da mutlu yada korkan kişiyi üzgün hale getirebilir ama bu "zıtlaştırma" bölümünde ise biri sevinçliyken onu sadece üzgün yada biri üzgünken mutlu hale getirebilmek

Neden Değiştirmek istiyorsunuz: eski yeteneğim daha kısıtlıyken bu yeni yetenek sayesinde insanları mutlu edebilirim yada bu yeteneği savunma amaçlı kullanabilirim

Nyx'in bana bu yeteneği verdiği zamanı çok iyi hatırlıyorum. O zamanlar daha çaylaktım. Nyx'in tapınağında bir ayin olacaktı. O gün çok heyecanlıydım. Çünkü ilk defa böyle birşeye şahit olacaktım. Bu bana çok saçma geliyordu. Çünkü Nyx'e inanmıyordum. Olmayan birşey için bunca çaba nedendi ki? Yüksek Rahibe bütün ihtişamıyla tapınağa gelmişti. Çok güzeldi. Ona özeniyordum doğrusu. Yavaş adımlarla ortaya doğru geldi. Herkesin gözü onun üzerindeydi. Arkadan bir müzik sesi gelmeye başlamıştı. Müzik insanın içini rahatlatıyordu. Rahibenin ayaklarının yanında 5 tane mum vardı. Hepsi farkli renkteydiler.

Dans ederek
"Su. Yaşam kaynağıdır ve bize huzur verir." dedi. Ve zarif hareketlerle mavi renkteki muma yaklaştı ve eline alıp mumu yaktı. Tekrar dans etmeye başladı. Ayakları yere basmıyordu sanki. Adeta uçuyordu.

"Ateş. Işık Kaynağıdır ve içimizi ısıtır."
diyerek kırmızı muma yaklaşmıştı. O mumu da diğeri gibi eline alıp yaktı. Merakla ona bakıyordum. Ne yaptığını anlamaya çalışıyordum. Yine dans etmeye başlamıştı. Hareketleri çok esnekti ve dans ederken kendinden geçiyor gibiydi. "Hava. Onsuz hiç kimse yaşayamaz." diyerek sarı renkli muma yaklaştı. Bu muma da aynı eyi yapmıştı. Yine dans ediyordu. Hareketleri gittikçe hızlanıyordu. Ama yine de zarafetinden hiçbir şey eksilmiyordu.

"Toprak. Etraftaki bütün yeşillik onun eseridir. Ve bizlere yaşam verir." dedikten sonra yeşil mumu da yaktı. Onun gibi olmak için neleri vermezdim. Muhteşem görünüyordu.

"Ruh! Ruh olmadan bu bedenler neye yarar ki! Ruh! Sahip olduğumuz herşeydir! Ruh sayesinde duygularımız vardır!" demişti şevkle. O böyle dedikten sonra bana ne olduğu hiç bilmiyordum. İçimde birşeyle kıpırdıyor gibiydi ama bu beni rahatsız etmiyordu. Huzurluydum. Rahibe mor mumu da yaktıktan sonra şevkle dans ediyordu. Ayin bitmişti. İçimde çok değişil duygular vardı. Ama bunların benden gelmediğini çok iyi biliyordum. O zamandan bir kaç gün sonra anlamıştım ki Nyx bana yeni bir hediye vermişti. Artık herkesin duygularını hissedebiliyordum.

Ayin bittiğinde bende bitmiştim. İçim karmakarışıktı... Herkesin duygularını paylaşıyordum;herkesi içimde taşıyordum sanki... Bunu kaldıramıyordum. Bu kadarı fazla geliyordu... Koşar adımlarla odama doğru ilerliyordum. İlerken herkesin garip bakışlarına maruz kalıyordum tabii. Ama artık umrumda değildi bakışları...

Odama vardığımda o da arkadaşım Lizz de oradaydı. Benden önce gelmişti anlaşılan. Yatağına uzanmış, bembeyaz kedisini okşuyordu. Gayet üzgün ve mahrur hissediyordu. Bunu algılamak garip bişeydi aslında. Benden gelmediğini bilip ama yine de algılayabildiğim hisler garipti...

Onun üzgün olmasını istemiyordum..

O her zaman mutlu olmalıydı… Anidengözleri faltaşı gibi açılmıştı… Ne olduğunu anlamamıştım ama şimdi hiç olmadığıkadar mutluydu

“Ah Tanrıçam! Bu nasıl olduböyle?”
Merak etmiştim.. Onun bu hali dahada meraklandırmıştı beni… Kötü bir şey oldu desem; gayet mutluydu.

“Daha önce hiç bu kadar mutluhissetmemiştim Marge!”
Birden böyle olmasına bendeşaşırmıştım. Bunu bende hissetmiştim zaten… Şaşırdığına göre kendiside mutlubir anısını düşünmemişti.. O anda anlamıştım ki benim mutlu olmasını istediğimiçin o da öyle olmuştu… Teşekkürler Nyx!

yıldız Daha önce özel yetenek için yazdığım rpyi biraz daha geliştirerek yazdım
Elizabeth Rose Wayland
Elizabeth Rose Wayland

Karakter Detayı

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimePerş. 02 Ara. 2010, 15:36

Karşısındakinin duygularını hissedip, yönetebilme >> Tessa Osbourne
Bu yetenek vardır. İsterseniz kendiniz listedışında bir yetenek üretin
Órelindë
Órelindë

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimePerş. 02 Ara. 2010, 18:36

ama bu yetenek yönetebilme değil sadece zıtlaştırabilme

şimdi tessa yeteneği sayesinde mutlu olan birinin içine sevinçte katabilirken aynı zamanda. bu zıtlaştırma da ise sevinçli olan kişiye sadece üzülme hissi verilebilir yada üzgün olan birine sadece sevinme yani bir kişideki duygu sadece o zıttına çevrilebiliyor ikisi farklı şeyler =)
Elizabeth Rose Wayland
Elizabeth Rose Wayland

Karakter Detayı

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimeC.tesi 04 Ara. 2010, 17:32

kabul edildi
Órelindë
Órelindë

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimeC.tesi 04 Ara. 2010, 17:37

teşekkür ederim Smile
Eámanë
Nefilim | Gölge Avcısı
Nefilim | Gölge Avcısı
Eámanë

Lakap : Cellat.

Karakter Detayı
Statü: Yönetici
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimeC.tesi 04 Ara. 2010, 18:14

Banu abla benim bir sorum olcak özel yeteneğim hakkında..
Biliyorsun ben özel yeteneğimi biraz geliştirdim ve saldırı olarak kullanıyorum. Bununda kendime göre yan etkilerini yaptım. Bu sorun olur mu? Eğer olur diyorsan Rplerime dikkat edicem..
Elizabeth Rose Wayland
Elizabeth Rose Wayland

Karakter Detayı

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimeC.tesi 04 Ara. 2010, 20:03

Hayır olmaz canım.. Zaten her güçün farklı yan etkileri olmalı
Eámanë
Nefilim | Gölge Avcısı
Nefilim | Gölge Avcısı
Eámanë

Karakter Detayı
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimeC.tesi 04 Ara. 2010, 20:55

Tamam o zaman Smile Başka bir özel gücü etkilemek istemem :S
Belinda Alice Wayle
Belinda Alice Wayle

Lakap : Dark Angel

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimePaz 09 Ocak 2011, 13:34

Karakter adı : Belinda Alice Lâvin

Özel yeteneği : Kötü bir şey olacağı zaman fiziksel rahatsızlık yaşama
Yeni istediği yetenek: Suyu kırbaç gibi kullanabilme
Neden Değiştirmek istiyorsunuz: hem hızlı hareket etmemi hemde istediğim silahı oluşturmamı sağlayabiir

Yeni Yeteneğinizi kullanarak yazdığınız örnek rp..:

Yalnızlığımla başbaşa kalmak için gelmiştim bu göl kenarına. Belki suyun dinlendirici sesi bana huzur veriyor belki de toprak kokusu beynimdeki tüm sorunları çekip koparıyordu benden. Başka kimsenin şu sıralar burada olmaması büyük şanstı doğrusu. Belki son birkaç gündür olanları tartmalıydım aklımda. Yaşanmış yanlışlıkları kendim bulmalı, buna çözüm aramalıydım. Güneşin vurduğu suyun üzerindeki pırıltılar yol gösterici oluyordular adeta. Doğanın sessiz çığlıklarını dinlerken çimenlerin ezildiğini duyar gibi oldum. Biri bana doğru yaklaşıyordu. Arkamı döndüğümde sevmediğim o bedenle karşılaştım. Gözleri alayla beni süzerken doğanın dengesini bozarak öfkeme yenik düşmüştüm. 'git buradan yoksa kötü şeyler olacak.' Sözlerimin ardından duyduğum o tiz kahkaha ile beraber gelen ağırlığın nedenini anlamamıştım. Adeta toprak içine gömülüyordum sanki. Olduğum yerde doğrulmaya çalıştığımda karşımdakinin toprakla nasıl oynadığını anlayamamıştım. Sanırım yapmam gerekeni yapmış, çare olarak suya tutunmuştum. Çok sevdiğim berraklık bu dileğimi gerçekleştirmiş, bana meydan okuyan kıza doğru hızla saldırmıştı
http://salviohexia.yetkinforum.net/forum
Eámanë
Nefilim | Gölge Avcısı
Nefilim | Gölge Avcısı
Eámanë

Karakter Detayı
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimePaz 09 Ocak 2011, 13:51

Onaylanıyor. Fakat bu yeteneğinizi sadece su kaynağının yanında veya su varken yapabilirsiniz. Yoktan su var edemezsiniz..
Lorelei Aurel
Lorelei Aurel

Karakter Detayı
Statü: Üye

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimePaz 09 Ocak 2011, 14:45

Karakter adı : Candice Ronnell
Özel yeteneği : Hayvanlarla ve bitkilerle iletişim kurabilme.
Yeni istediği yetenek : Telekinetik Yetenek
Neden Değiştirmek istiyorsunuz :Kurgumu değiştiriyorum.
Yeni Yeteneğinizi kullnarak yazdığınız örnek rp :

Nefesim kesilmeye başlamıştı. Neler olduğunun farkına varmam çok geç olmuştu. Aneminde dediği gibi tanımadığın insanlarla konuşma! Arkama bakma fırsatım olmamıştı ama hissediyordum. Çok yaklaşmışlardı. Sayma gibi bir imkânım yoktu ama on beş kişi olmalıydılar. Bir de başlarındaki o gladyatör tipli adamı sayarsam on altı oluyordu. Kaçmaya dermanım kalmamıştı. Bir anda arkama döndüm. Döndüğümde birden durdular. Çok kolay olacaktı onları yenmek; ama gücümün sinirlendiğimde ne seviyede olacağını bilmediğimden kullanmak istememiştim. Benimki telekinetik bir güçtü. Gözlerimi gözlerine diktim. Hangisinin olması önemli değildi aslında ama ben şu sağdan ikinciyi seçmiştim. Ah, adamım! Yakışıklıydı. Yazık olacak.
Göz bebeklerimin titrediğini hissediyordum. Artık çok geçti. Aklıma gelen ilk şeyi fısıldadım ruhuma. “Şimdi arkanızı dönün ve size bunu yaptıranı öldürün. Daha sonra köprüden atlayın.” İçimde oluşan şeytani sevince engel olamıyordum. Gücümü gereksiz kullanmak canımı yakabileceğinden kullanmak istemiyordum ama bazen cidden kendime kızıyorum. Neden bu kadar geç kullandım ki bu gücü?
Adamlar arkalarını dönerek hızla ilerideki siyah araca yaklaştı. Silahlarını doğrulttuklarında şu başlarındaki gladyatör tipli adam dışarı çıktı. Gözlerini adamlara dikti. Tanrım, yoksa onunda mı yeteneği buydu? Kahretsin! Gözleri göz bebeklerinden akan siyah bir boya gibi boyandı siyaha. Bu genelde içinde kötü bir şey olduğunda olur. Adamın içindeki de tam buydu, şeytanın ta kendisi! Ne söylediğini bilmek istedim o anda. Fakat adamların silahlarını ağızlarına götürdüğü an ölmek istedim. Bu manzarayı seyretmek benim için bile kötüydü. Hepsi aynı anda tetiğe bastı.

Ve bam… Hepsi ölmüştü. Adam sinsi bir gülümsemeyle bana yaklaşırken adımlarım geriye doğru gitmeye başladı. Gözlerimi gözlerinden ayıramıyordum. Aklımda ise tek bir düşünce vardı.

Tanrım! Gene foka bastım.
Eámanë
Nefilim | Gölge Avcısı
Nefilim | Gölge Avcısı
Eámanë

Karakter Detayı
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimePaz 09 Ocak 2011, 14:49

Onaylandı.
Pheledyx

Lakap : the reaper

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimePtsi 07 Şub. 2011, 17:22

Karakter adı :Melanie Lycoris
Özel yeteneği : Nefilim özellikleri.
Yeni istediği yetenek: Birinin içindeki kanı hareket ettirme,kontrol etme.(Kan Bükücü)
Neden Değiştirmek istiyorsunuz: Çünkü kurgum değiştiği halde nefilim güçlerine sahibim.

Karşımdaki bir vampirdi.Dikkatli olmalıydım.Konsantremi bozmadan işini bitirmeliydim.Ellerimi açtım.Damarlarında dolaşan kanını ellerimde hissediyordum.Parmaklarımı " gel " dercesine kıpırdattım.Kadın ne olduğunu anlamamıştı.Bunu yapmak istemiyordu ancak ayaklarına hükmedemediği için bana doğru geliyordu. Tıpış tıpış bana geliyordu işte.Onu öldürmem için ayağıma geliyordu.Tiz bir çığlık gibi kulaklarımda patladı kahkaham.Vampir kadının kafasını ellerimin arasına aldım.Zavallıcık.Boynu porselen bebeklerinki gibi "çıt" diye ellerimin arasında kalmıştı.
Aurélien Rhodanthe
Aurélien Rhodanthe

Lakap : bells

Karakter Detayı
Statü:

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimePtsi 07 Şub. 2011, 22:19

Proguların özel güçleri Nyx'den gelmez.Onlar insandan dönüşmüştür. Güçleri ölüm tanrısından gelir.
Pheledyx

Lakap : the reaper

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimeSalı 08 Şub. 2011, 07:56

ne yapmalıyım o zaman? ben progular için ayrı bir başlık göremedim de (:
Elizabeth Rose Wayland
Elizabeth Rose Wayland

Karakter Detayı

MesajKonu: Geri: Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin   Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin Icon_minitimeCuma 11 Şub. 2011, 13:08

Haklısın onu açmam lazım Very Happy

Özel Yeteneğinizi Değiştirmek İçin
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sınıf Değiştirmek İçin.
» Nefilimlerin Özel Güçleri için
» Özel Yetenek Alabilmek için
» Magnus Özel Y.
» Özel Kurgu k5.