Sonja Lâvin Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Red Sonja Nerden : Slovenya Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 112 Kayıt Tarihi : 24/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Red Sonja's Phone Cuma 15 Ekim 2010, 18:43 | |
| Alo... Şaka yaptım. Sinyal sesinden sonra mesaj bırak. Yada ben sana dişlerimi geçirmeden önce. Elbette şaka yapıyorum. Bu bip sesi nerede kaldı. İşte geliyor. Biiipp...
Mesaj Göndermek İçin;
Bir yeni mesajınız var. Kullanıcı adı: Mesajınız:
Sesli Mesaj Göndermek İçin;(Telesekretere bağlandıysanız.) Bir yeni sesli mesajınız var. Kullanıcı Adı: Sesli Mesaj:
Bir Arama; Kullanıcı Adı: Diyaloğunuz:
Telefon Rehberim;
Elizabeth Rose Wayland James Dean ArchibaLd [/color] [/font]Bellatrix Margeaux Darcia Aya Estella O'fieme
En son Sonja Lâvin tarafından Cuma 26 Kas. 2010, 15:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Red Sonja's Phone Salı 19 Ekim 2010, 12:09 | |
| Bir Arama;
.E. Rose Wayland
Sonya selam canım ben Rose.. Bu yeni numaram kaydet .... Birde dükkandaysan sana gelmek istiyorum. Bazı özel şeylere ihtiyacım var.... Tamam O zaman yarım saat içinde oardayım.... görüşürüz.
| |
|
Sonja Lâvin Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Red Sonja Nerden : Slovenya Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 112 Kayıt Tarihi : 24/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Red Sonja's Phone Salı 19 Ekim 2010, 15:10 | |
| Diyaloğu Sonja Tarafı: Alo? Aaa... Merhaba Rose. Numaran farklı olunca tanıyamadım. Tamam kaydederim. ELbette, bekliyorum seni. Ne ihtiyacın varsa gel. Mükemmel Görüşürüz Rose. | |
|
Deamon Austeja Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Demon Nerden : Tatooine Mesaj Sayısı : 734 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 08/10/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Red Sonja's Phone Paz 24 Ekim 2010, 11:57 | |
| Bir yeni sesli mesajınız var. Kullanıcı Adı: j. Sesli Mesaj: Kusura bakma S. telefonumun şarjı bitmiş. Tamamdır yeni numaranı ekledim.
| |
|
Órelindë Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Bella/Bell/Bells/B/M/Darcia Nerden : Elf Diyarı Mesaj Sayısı : 312 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 28/10/10
| |
Aya Estella O'fieme Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Aichou desu. Hime sama da diyebilirsiniz tabi u__u" Nerden : Kripton'dan~ Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 34 Kayıt Tarihi : 12/11/10
| Konu: Geri: Red Sonja's Phone Perş. 25 Kas. 2010, 23:27 | |
| Bir yeni sesli mesajınız var. Aya Estella O'fieme Felsefe benim hayatımdır bro. Neyse, tanıdım seni tanıdım(sanırım). Iıı, şey aynı dönemden falan mıydık? Neysem, ekledim seni desu, sen de beni ekle. Sonra ısırışıp durmayalım^^
| |
|