Manuéla Ria Osané Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Adım var ne gerek var lakaba? Nerden : Evden valla sen? Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 12/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Aranıyooorr! Ptsi 12 Tem. 2010, 14:15 | |
| Öncelikle kurgumu yazayım ki bilgi sahibi olun.
-Her zaman sessiz sakin gibi görünür. Fakat çok çabuk sinirlenir. Etrafındaki haksızlıklara dayanamaz, olaya müdahele eder. Girişimcidir. Nyx'in yanında değil çünkü ondan izinsiz onu işaretlemesinin de bir tür haksızlık ve hırsızlık olduğuna inanıyor. Nyx, Manuéla'nın güzel hayatını çaldı ve ona hiç istemediği bir hayat verdi. Geceleri hep günlük tutar. Kimse içinde ne yazdığını bilmez. Pek arkadaşı yoktur. Bir kaç arkadaşıyla da yemeklerde, ritüellerde bir araya gelip konuşur.-
Özetle kurgum bu.
-Şimdilik bir dost arıyorum. Dostum olmak istiyorsanız kurgu da istiyorum. Nasıl tanışmış olabilirz? Neden dostuz? sorularının yanıtını barındıran bir kurgu lütfen. Kız erkek farketmez. ~Lydia Madeleine Gloom
-Böyle sessiz sakin bir kızın saklı sevgisine layık bir partner istiyorum. Dost için yazdığım sorular geçerli.
-Bir de eğitmen arıyorum. ~Hera Rep
Site henüz pek kalabalık değil ama doldukça aradıklarıma cevap bulurum herhalde. Sevgiler Ria...
En son Manuéla Ria Osané tarafından C.tesi 17 Tem. 2010, 23:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Hera Nicolaevna Galine Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : lakaba ihtiyacım yok ne yazıkki bir sürü var :( Nerden : Fransa-paris (Sonra Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 12/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Aranıyooorr! Cuma 16 Tem. 2010, 20:59 | |
| hala eğitmen arıyorsan ben olurum ama bu sitedede varmı ki eğitmen çaylak durumu?? | |
|
Lakap : Adım var ne gerek var lakaba? Nerden : Evden valla sen? Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 12/07/10
| Konu: Geri: Aranıyooorr! Cuma 16 Tem. 2010, 21:24 | |
| Aslında bilmiyorum şimdilik eklemiyim eğer olursa eklerim canım seni^^ | |
|
Brooklyn Oliveira Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lyn Nerden : Suların derinliğinde Mesaj Sayısı : 349 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 12/07/10
| Konu: Geri: Aranıyooorr! C.tesi 17 Tem. 2010, 15:50 | |
| dostun olabilirim.ikimizde karanlık kızız. | |
|
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Aranıyooorr! C.tesi 17 Tem. 2010, 22:30 | |
| Eğitmen var hemn açıyorum kısmını pınar yazarsın kuzum | |
|
| Konu: Geri: Aranıyooorr! C.tesi 17 Tem. 2010, 23:14 | |
| Aa Pekii^^ O zaman yazıyorum bende (: | |
|