Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Daniel...

2 posters
YazarMesaj
Daniel Kevin Owden
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Daniel Kevin Owden

Lakap : bana kimse lakap takamaz.

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Daniel... Empty
MesajKonu: Daniel...   Daniel... Icon_minitimeÇarş. 13 Ekim 2010, 12:56

Karakter Adı :Daniel Kevin Owden
Kişisel Özellikleri : Fazla sinirli birisi değildir ama sinirlenince kimse tutamaz.Tam bir savaşçı ruhludur.
Özgeçmiş :Zengin ailenin tek çocuğu olan Daniel liseyi soyluların çocuklarıyla birlikte okumuştur.Çok burnu büyük hızlı güçlü birisidir. Ayrıca sevdiği kızı tam seven biridir. İşaretlendikten bir süre sonra Owden malikanesi yanmıştır ve içindeki ailesi ölmüştür.Bu yaşadığı üzüntüden dolayı artık ailesi gece evi olduğu için kendini korumaya adamıştır.
Listedeki hangi gücü isterseniz yada daha farklı bir güç :Hayır. Odaklandığı kişiye hiçbirşey hissettirmiyor. Ne acı, Ne görme, Ne koku alma tüm hisleirni kesiyor Seni tamamen savunmasız bırakıyor. saldırının ne yönden kimden geleceğini bilmiyorsun. Karanlıkta yalnız başına kalmış gibi hissediyorsun. Odaklandığında ortamda buluna herkesin duyularını kesebiliyor.Ve sadece beni duyabiliyorsun birde konuşabiliyor.

Sizce Nyx size neden bu gücü bağışladı :İyilik ve kötülük savaşında yardımı dokunacağına inandığı için ve benim bu özel gücü çok iyi kullanacağımı bildiği için.
Bu gücün kurgunuza ne etkisi olacak:Rp'liklerde yardımcı olucak. DAha güzel Rp yazmayı umuyorum.
Örnek rp(zorunlu):
Yusleidis D'oliveira
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Yusleidis D'oliveira

Karakter Detayı
Statü: Üye
Uyarı: 0/0

Daniel... Empty
MesajKonu: Geri: Daniel...   Daniel... Icon_minitimeÇarş. 13 Ekim 2010, 16:36

Onaylandı.

Daniel...
1 sayfadaki 1 sayfası