Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bree Tanner'ın İkinci Hayatı(Bir Tutulma Romanı)

3 posters
YazarMesaj
Alessandra Aristide
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!

Lakap : Alessa

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Bree Tanner'ın İkinci Hayatı(Bir Tutulma Romanı) Empty
MesajKonu: Bree Tanner'ın İkinci Hayatı(Bir Tutulma Romanı)   Bree Tanner'ın İkinci Hayatı(Bir Tutulma Romanı) Icon_minitimeSalı 12 Ekim 2010, 14:00

Bir Tutulma Romanı

Tutulma filmi vizyona girmeden önce tüm dünyada yayımlandıktan on gün sonra Stephenie Meyer in yeni romanı raflarda!

Bree Tanner'ın İkinci Hayatı
Bree Tanner'ın İkinci Hayatı(Bir Tutulma Romanı) E1a5394902f29c482bdd5f00ecec9413_1269977278

Alacakaranlık Efsanesi'nin hayranları, Tutulma kitabında tanıtılan ve yeni doğan bir vampirin karanlık dünyasında Bree Tanner'ın sürükleyici hikâyesiyle büyülenecekler.

Bedeninin değişimini izledim. Çatıda yere çömelmiş, tek eliyle tutunmaya çalışıyordu. Tüm o tuhaf samimiyet bir anda yok olmuştu, o artık bir avcıydı. Ne olduğunu bildiğim, nasıl olduğunu anladığım için yanındayken rahat olduğum bir şeydi.

Beynimi kapattım. Av zamanıydı. Derin bir nefes aldım. Aşağıdaki insanların damarlarında akan kanın kokusu içime işledi. Çevredeki insanlar onlardan ibaret değildi, ama en yakın olanlardı. Avınızın kim olacağını, avınızın kokusunu almadan önce, bir şekilde karar vermiş olmalıydınız.

Artık seçim yapmak için çok ama çok geçti.

Bree Tanner'ın İkinci Hayatı(Bir Tutulma Romanı) BreeTannerSidePic

Kişisel Yorumum:

Muhteşem bir kitaptı. Daha bu sabah okulda başladım ve eve döndüğümde 5 sayfası falan kalmıştı. Çok ince ve öylesine sürükleyici ki kitap bitince resmen öylece bakakaldım. Zavallı Bree...

Tutulma'yı okumayan varsa diye söylüyorum. Tutulmayı okumadan okumak isterdim kitabı sonunda ne olduğunu bilmeden... Umutla okumak isterdim ateşi görmeden...

Herkese tavsiye ederim...
http://lethallove.com
Carmella Decartius
Moskova Baş İblis Efendisi
Moskova Baş İblis Efendisi
Carmella Decartius

Karakter Detayı
Statü: Moderatör
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Bree Tanner'ın İkinci Hayatı(Bir Tutulma Romanı)   Bree Tanner'ın İkinci Hayatı(Bir Tutulma Romanı) Icon_minitimeSalı 12 Ekim 2010, 14:09

Kitabın ingilizcesi var elimde, dayanamayıp türkçesini beklemeden almıştım taa Mersin'de Very Happy Yarısını falan yarım yamalak okudum ama gerçekten de güzeldi anladığım kısımlar .D
Deamon Austeja
Deamon Austeja

Lakap : Demon

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Bree Tanner'ın İkinci Hayatı(Bir Tutulma Romanı)   Bree Tanner'ın İkinci Hayatı(Bir Tutulma Romanı) Icon_minitimeSalı 12 Ekim 2010, 14:13

OMG!affraid

Ne zaman çıktı bu haberim yok.
Hemen aLmalıyım .)
Alessandra Aristide

Lakap : Alessa

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Bree Tanner'ın İkinci Hayatı(Bir Tutulma Romanı)   Bree Tanner'ın İkinci Hayatı(Bir Tutulma Romanı) Icon_minitimeSalı 12 Ekim 2010, 14:16

A. Séptember Qixinâ demiş ki:
Kitabın ingilizcesi var elimde, dayanamayıp türkçesini beklemeden almıştım taa Mersin'de Very Happy Yarısını falan yarım yamalak okudum ama gerçekten de güzeldi anladığım kısımlar .D

Ben dediğim gibi bu gn bitirdim ama nasıl etkilendiysem ... Very Happy

Alın okuyun yorumları bekliyorum Very Happy
http://lethallove.com

Bree Tanner'ın İkinci Hayatı(Bir Tutulma Romanı)
1 sayfadaki 1 sayfası