Adriana Sorcha Kuran Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Sorcha Kuran özel yetenek+TsiGli Paz 05 Eyl. 2010, 09:29 | |
| Ad-Soyad:A. Sorcha Kuran Kişisel Özellikleri: Aşırı derecede kibirli biriyim. Dışarıdan insanları fazla hor görmesem de içimde onlara karşı küçük bir nefret beslerim her zaman. Hiçbir zaman duygularımı tam olarak dışa vurmam, hep umursamazlığa vurarak içimde saklarım. Günü gelince içinde biriken nefreti dışarı vururum ve büyük bir intikam alırım. Her konuda yeteneklidirim; müzik olsun resim olsun.. her konuya mutlaka el atmıştırım. Bir şeyi yapmak isteyince onu sonuna kadar götürürüm ve eninde sonunda yaparım. En önemli şeyde zor görevlerden NE OLURSA OLSUN kaçmamamdır...Kendimi dünyanın merkezi olarak görürüm ve kesinlikle seçici bir arkadaş yapım vardır. Tamam bazen gıcık bir tip olabilirim. Ama bu doğamda var ben değişmem. Biraz düzeltiyorum baya huysuz biriyim! Dışarıdan bakıldığında AH-Her-İstediğimi-Alırım! tarzı bir sürtük olabilirim ama değer verdim mi? Tam veriririm. "Zafere giden her yol mübahtır!" şeklinde istediğim bir şey yada biri için herşeyi yaparım zaten eninde sonunda benim olur! Herkes benim olabilir ancak biri beni sahpilenmeye kalkarsa gözlerini oyarım.İnsanları ikna etmekte bir numarayım.En büyük zaafım güce olan düşkünlüğümdür. Güç için babamı bile tanımam ama zaten tanımıyorum! Size bir sır vereyim ne kadar mantığa düşkün olsamda bazen tam bir ahmağa yakışacak hareketler yaptığım oluyor... Ama bunu duyup iletişimi engelleyen piskolojik bir etmen olarak işinize yarayanı almayın kendinizi bir kaya kadar ölü bulursunuz!!!!! En çok bulunduğu ortam: Serserilerin takıldığı sert mekanlar Yapmayı sevdikleri : Yasak olan her şey. Tam bir günahkar olduğum düşünülürse sınırlarımın genişliğine şaşırırsınız Yapmayı sevmedikleri: Dersler. Tanrıça'ya yakarma içeren dolunay ritüelleri Listedeki hangi gücü isterseniz: İstediğim güç burada yok listedeki ÇOK ÖZEL GÜÇLER bölümüne girebilecek bir güç istiyorum. Karanlığı bükmek Sizce Nyx size neden bu gücü bağışladı: Açıkcası gücü tanrıçadan mı beyaz boğadan mı aldım orası muamma. Ama her ikiside gerçek karanlığı içimde taşıdığımı biliyor olmalılar. Benim bahsettiğim karanlık eğitmenimin size gösterdiği cılız güç değil gerçek karanlık her yerde ve her şeydedir. Bu gücün kurgunuza ne etkisi olacak: Açıkcası kendi tarafımdan özgüvenimi sağlayacak ve kalona'nın benim üzerindeki etkisini ya yok edecek yada daha bağlayıcı olacak *-* Özgeçmiş: Babası işinden dönerken jeti patlatılmıştır. Annesi'nin yanında ise başına buyruk yaşamaya başlamıştır. Aile terimini ise hiç tatmamıştır. Kibirli ve nefret dolu olmasının bir sebebi de gerçekten sevgi görememiş olmasıdır. Ama mükemme bir hayata sahip olmuştur. İşaretlenmek ise istememiştir. Çünkü işaretlenmesi bütün çevresinin ona bir ucube gibi davranmasını sağlamıştır. Bu yüzden tanrıçadan nefret eder.
TsiGli olarak ölen kişinin reankarnasi'si olacağım. Bu yüzden kendi özel gücümle beraber TsiGli olmak istiyorum. | |
|
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Sorcha Kuran özel yetenek+TsiGli Paz 05 Eyl. 2010, 09:51 | |
| | |
|