| Aranıyoorr xD | |
|
+8Vincent Warner Katherine S. Stone Natalia Ellié O'rélia Clayton Wéstland Hera Nicolaevna Galine Hayley Elizabeth Foster Brooklyn Oliveira Jo Harvelle 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jo Harvelle Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Jo, Joan, Joanne, Joanna Beth, Beth, Harvel^^ Nerden : Massachusetts, Bosto Mesaj Sayısı : 180 Yaş : 33 Kayıt Tarihi : 08/08/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Aranıyoorr xD Perş. 12 Ağus. 2010, 22:12 | |
| Evet arıyorum arkadaşlar, sitede sıkılmamak için, rp yapmak için.. Kardeşim, vazgeçilmezim^^ *Isabel Amy MontgomeryOda arkadaşı arıyorum, kırmızı olamalı tabikide yoksa yer altında mavilerin ne işi var^^ *Alessandra CreoxDost arıyorum kız erkek farketmez, her zaman yanımda olan^^ * Lydia Madeleine Gloom* Melinda Rose GloomGece evine gelmemizden hoşnut olmayan ve her fırsatta işlerime burnunu sokan profesör^^ * Hayley Elizabeth Foster* Hera Rep ( Yüksek Rahibem'i rahat bırakmıyorsun. Onun sağ kolu olduğum için bana da kötü davranıyorsun. ) Kuzenlerim benim^^ * Natalia Ellié O'rélia* Eva BlaaDiğer Kurgular^^ * Clayton Wéstland ^^ Seni öz abim gbi seviyorum Clayton.. Her zaman yanımdaydın ve beni hep koruyacağını biliyorum.. * Vincent Warner ^^ Başımın belası Vincent, yoksa ben mi belayım senin başına.. * Luciane S. Breyn ^^ Üvey kardeşim.. * Adriana Lilian Wéstland ^^ Beni kırmızı çaylak olduğum halde hala seviyorsun, seni korumaktan ve yanında olmaktan vazgeçmeyeceğim.. Partner arıyorum xD Benden bu kadar tek istediğim rp yapabileceğim birileri..
En son Jo Harvelle tarafından Paz 22 Ağus. 2010, 21:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 17 kere değiştirildi | |
|
| |
Brooklyn Oliveira Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lyn Nerden : Suların derinliğinde Mesaj Sayısı : 349 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 12/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Aranıyoorr xD Cuma 13 Ağus. 2010, 06:51 | |
| senle dost yada arkadaş olmak istiyorum pınar ablaa ^^ | |
|
| |
Lakap : Jo, Joan, Joanne, Joanna Beth, Beth, Harvel^^ Nerden : Massachusetts, Bosto Mesaj Sayısı : 180 Yaş : 33 Kayıt Tarihi : 08/08/10
| Konu: Geri: Aranıyoorr xD Cuma 13 Ağus. 2010, 07:16 | |
| | |
|
| |
Hayley Elizabeth Foster Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Eliz - ama çaylaklardan biri söylerse işi bitmiş demektir!- Nerden : Baskına mı gelcen? Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 05/08/10
| Konu: Geri: Aranıyoorr xD Cuma 13 Ağus. 2010, 08:52 | |
| Beni de bir yere ekleyebilirsin | |
|
| |
| Konu: Geri: Aranıyoorr xD Cuma 13 Ağus. 2010, 09:00 | |
| Hmm kurgu ne olsun.. Beni kollayan profesör yada tam tersi işlerime çomak sokan hangisi olsun | |
|
| |
Hayley Elizabeth Foster Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Eliz - ama çaylaklardan biri söylerse işi bitmiş demektir!- Nerden : Baskına mı gelcen? Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 05/08/10
| |
| |
| Konu: Geri: Aranıyoorr xD Cuma 13 Ağus. 2010, 09:29 | |
| | |
|
| |
Hera Nicolaevna Galine Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : lakaba ihtiyacım yok ne yazıkki bir sürü var :( Nerden : Fransa-paris (Sonra Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 12/07/10
| Konu: Geri: Aranıyoorr xD Cuma 13 Ağus. 2010, 11:23 | |
| Gece evine gelmemizden hoşnut olmayan ve her fırsatta işlerime burnunu sokan profesör^^
aslında öle ama benm çaylaklarla sornm yok sornm rahibenizle o yzden nereye ekleneceğimi bilemedim ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Aranıyoorr xD Cuma 13 Ağus. 2010, 12:47 | |
| Ekledim seni, olmuş mu xD | |
|
| |
Hera Nicolaevna Galine Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : lakaba ihtiyacım yok ne yazıkki bir sürü var :( Nerden : Fransa-paris (Sonra Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 12/07/10
| Konu: Geri: Aranıyoorr xD Cuma 13 Ağus. 2010, 13:32 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Aranıyoorr xD C.tesi 14 Ağus. 2010, 16:03 | |
| Elif'cim bizim kurgu değişiyor o zaman, sen benim eğitmenimsin, Yüksek rahibemi sevmiyorsun ama ben tek sevdiğin kırmızıyım. Başka aklıma gelmiyor^^ edit:bu arada ismim değişti (: - Spoiler:
görüyorsun ya zaten xD
| |
|
| |
Clayton Wéstland Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : lakaplarıma dahil bir sürü rivayet var :D Nerden : gelicen mi ?? Mesaj Sayısı : 199 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 12/07/10
| Konu: Geri: Aranıyoorr xD C.tesi 14 Ağus. 2010, 18:42 | |
| İstediğin yere ekle bakalım psikoloji okuyan bayan Tabi istersen | |
|
| |
| Konu: Geri: Aranıyoorr xD C.tesi 14 Ağus. 2010, 18:43 | |
| Tamam doktor bey, ama bir kurgu söyle ya xD Edit: Tamamdır Mete | |
|
| |
Natalia Ellié O'rélia Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : ismimle hitabı tercih ederim... Nerden : Moskova Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 12/07/10
| Konu: Geri: Aranıyoorr xD Perş. 19 Ağus. 2010, 22:40 | |
| Kuzi işte | |
|
| |
| Konu: Geri: Aranıyoorr xD Perş. 19 Ağus. 2010, 22:47 | |
| Kuzi işte ya ahaha eklendin xD
| |
|
| |
Katherine S. Stone Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Aranıyoorr xD Perş. 19 Ağus. 2010, 22:57 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Vincent Warner Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Rivayetler var:D Mesaj Sayısı : 224 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 15/07/10
| Konu: Geri: Aranıyoorr xD Cuma 20 Ağus. 2010, 09:38 | |
| Hani ben ? | |
|
| |
| |
| |
Anna Marié Cartér Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Gerek var mı? Nerden : Manhattan Mesaj Sayısı : 94 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 18/08/10
| Konu: Geri: Aranıyoorr xD C.tesi 21 Ağus. 2010, 22:22 | |
| Benide eklermisin pınar dost olmak istiyorum tabi snde istersen^^ | |
|
| |
Julié Helen Darcia Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : İsmim çok mu uzun ? o.O Nerden : Porto Riko *-* Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 15/08/10
| |
| |
| Konu: Geri: Aranıyoorr xD Paz 22 Ağus. 2010, 20:34 | |
| | |
|
| |
Julié Helen Darcia Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : İsmim çok mu uzun ? o.O Nerden : Porto Riko *-* Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 15/08/10
| Konu: Geri: Aranıyoorr xD Paz 22 Ağus. 2010, 20:36 | |
| Hayır sen ablamsın tabisi | |
|
| |
| Konu: Geri: Aranıyoorr xD Paz 22 Ağus. 2010, 20:40 | |
| | |
|
| |
Eámanë Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : Cellat. Nerden : İdris. Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 20/08/10
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Aranıyoorr xD Çarş. 01 Eyl. 2010, 05:07 | |
| İstediğin yere ekleyebilirsin (: Kurguyu sana bırakıyorum (: | |
|
| |
| Aranıyoorr xD | |
|