| Rp yapabileceğim kimler var? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Rp yapabileceğim kimler var? Çarş. 11 Ağus. 2010, 14:03 | |
| Arkadaşlar, canım sıkıldı. Bu yüzden birileri ile rp yapmak istiyorum. Ancak benim varlığımdan haberli birileri ile. Birde iyi birisi olursa fena olmaz. Onunla dalga geçeceğiz. Böylesine bir kurguyu kaldırabilecek kim var? Benden habersiz iyi birisi: Moniéqa Frida Dyonné İki kötü kişi: Luciane S. Breyn Hera Rep Herkes gittikten sonra gelenler: Hayley Elizabeth Foster Clayton Wéstland Kurgu: Moniéqa, iyilik ile kötülük arasında kalmıştır ve Luciane, Hera ile benim yanıma gelir. Meniéqa, tulsa koruluğa gelir. Daha doğrusu çekilir. Kalona, Hera ve Luciane, Moniéqa ile dalga geçmeye başlarlar. Onu Tanrıça'dan uzaklaştıracak şeyler söylerler ve Kalona son sözü söyleyip herkesi Gece Evi'ne gönderir.
En son Kalona Nephilium tarafından C.tesi 14 Ağus. 2010, 11:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi |
|
| |
Moniéqa Frida Dyonné Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Ely, Elen, Un, Undie.. vs. Nerden : Chicago Gece Evi - P Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 27/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Rp yapabileceğim kimler var? Çarş. 11 Ağus. 2010, 18:50 | |
| Bir profesör işinize yarar mı? Tabi sonradan kötüye döneceğim. Kurgumda o var ama hazır iyiken. ^^ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp yapabileceğim kimler var? Perş. 12 Ağus. 2010, 14:14 | |
| Neden olmasın? Biz kötülerin yaptıklarına şahit olursun ve benim sana şefkatle yaklaşmamı görürsün ve en az bizim kadar güçlü olmak istersin ve kötüye dönüşmeye başlarsın. Tabi kurgu sana uygunsa. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp yapabileceğim kimler var? Perş. 12 Ağus. 2010, 19:39 | |
| acaba benimle nasıl br kurgu olur ? ürktüğün güçlü kırmızı vampir unutma ben iyiyim |
|
| |
Lakap : Ely, Elen, Un, Undie.. vs. Nerden : Chicago Gece Evi - P Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 27/07/10
| Konu: Geri: Rp yapabileceğim kimler var? Cuma 13 Ağus. 2010, 03:36 | |
| Pardon. Cevabını geç gördüm. Bu iyi bir kurgu olabilir. Tamam. Ve ne zaman başlayacağız? ^^ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp yapabileceğim kimler var? Cuma 13 Ağus. 2010, 10:40 | |
| Mihriban sende rp'e katılmak istersen kurgu şöyle olur:
Ben ve benim tarafımdaki iki kişi Moniéqa ile dalga geçtikten sonra ben Monieqa'ya ve benim tarafımdaki iki kişiye gitmelerini söylerim. Daha sonra onla gittiğinde sen gelirsin. Daha önceden bizi izliyormuşsun ama bizim haberimiz yokmuş gibi olur. Tabi ben senden korktuğumu belli etmemeye çalışırım ve seni etkim altına almaya çalışırım. Güzel sözler söylerim. Sen bana tam kanacak noktaya geldiğinde kendine gelirsin ve bana "Ben doğru yolu buldum ama sen doğru yoldan ayrılıyorsun. Oradan gittikçe kopuyorsun." gibi bir şey söyler ve gidersin. Ben ise, benim sırrımı bildiğini düşünürüm. Aslında benim sırrımı bilmiyorsundur.
Işık, daha kötü taraftan kimse gelmedi. Hep iyiler geldi. Kötü bulun bana! Kötü sayısını bire düşüreceğim olmassa. Acilen rp yapmam lazım:D Ben başlarım rp'e. Başladığımda belirtirim burada.
|
|
| |
Hera Nicolaevna Galine Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : lakaba ihtiyacım yok ne yazıkki bir sürü var :( Nerden : Fransa-paris (Sonra Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 12/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Rp yapabileceğim kimler var? Cuma 13 Ağus. 2010, 11:21 | |
| aslında kötülerden bende olablrim ama bi sornumuz var çnkü ben ışıkla dalga geçemm çnkü kurguya göre onnla arkadaşz yani eski oda arkadaşları gibi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp yapabileceğim kimler var? Cuma 13 Ağus. 2010, 16:15 | |
| O zaman burada senin kurgun; Arkadaşını arkasından bıçaklamak, ona ihanet etmek, gerçekte arkadaşı olmadığın türünde olabilir.
Yada başka bir kötü gelsin.
Yada Elif; Sen istemesen bile sadece benim yanımdayken kendini kaybedersin ve ben onu kandırırken onun ne kadar saf olduğunu düşünürsün ama daha sonra bunu yaptığına pişman olursun.
üçünden biri. Seç bakalım:D |
|
| |
Luciane S. Breyn Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Rp yapabileceğim kimler var? Cuma 13 Ağus. 2010, 19:27 | |
| Sıradan bir çaylak gibi görünsemde kimsenin fark edemeyeceği kadar kötü birisi belki işine yarayabilir Luciane. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp yapabileceğim kimler var? Cuma 13 Ağus. 2010, 22:59 | |
| ELiiff ! Bence bu olabilir. Hatta kurgu şöle olabilir: Biz seninle yine eskisi gibi arkadaş olduğumuzda bir şeyleri tartışmaya başlarız. Sonra benim aklımda yer eden düşünceler olur. Tanrıça ve Kalona arasında kalırım. Sonra Kalonaa!!! Seninle karşılaşırız. Dalga geçmeye başlarsınız. Ve şey dersiniz : O küçük Tanrıçandan kopamıyorsun fln.. Bnde size katılırım. vs. vs. Nasıl? ^^ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp yapabileceğim kimler var? C.tesi 14 Ağus. 2010, 10:56 | |
| Luciane, sende kötü olarak gelebilirsin. Hera'da geliyor. Işık, süper bir kurgu. Kadroya alınan herkes geliyor. ona göre. Kurgu Işık'ın kurgusu. Tulsa korulukta başlıyorum. |
|
| |
Clayton Wéstland Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : lakaplarıma dahil bir sürü rivayet var :D Nerden : gelicen mi ?? Mesaj Sayısı : 199 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 12/07/10
| Konu: Geri: Rp yapabileceğim kimler var? C.tesi 14 Ağus. 2010, 10:58 | |
| Bende karanlık bir erabusum kurguda yer varsa gelirim | |
|
| |
Hayley Elizabeth Foster Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Eliz - ama çaylaklardan biri söylerse işi bitmiş demektir!- Nerden : Baskına mı gelcen? Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 05/08/10
| Konu: Geri: Rp yapabileceğim kimler var? C.tesi 14 Ağus. 2010, 10:59 | |
| Herkes beni Nyx"in yaninda saniyor ama ben Kalona taraftariyim. Belki bu isine yarayabilir | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp yapabileceğim kimler var? C.tesi 14 Ağus. 2010, 11:04 | |
| Üzügünüm ama kadro doldu. İstersen herkes gittikten sonra sen gelirsin. Beni görmemen için ben kaçmaya çalışırken, sen, beni bildiğini hatta benim tarafımda olduğunu söylersin. Böyle bir tanışma başlar. Nasıl? Kurguyu kabul edersen gelebilirsin. |
|
| |
Hayley Elizabeth Foster Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Eliz - ama çaylaklardan biri söylerse işi bitmiş demektir!- Nerden : Baskına mı gelcen? Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 05/08/10
| Konu: Geri: Rp yapabileceğim kimler var? C.tesi 14 Ağus. 2010, 11:06 | |
| Tabiiki _ kurgu süper | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp yapabileceğim kimler var? C.tesi 14 Ağus. 2010, 11:15 | |
| Tamam o zaman. Konu Kilit! |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp yapabileceğim kimler var? C.tesi 14 Ağus. 2010, 11:20 | |
| Flood:
Clayton. Sende herkes gittikten sonra Hayley ile gelebilirsin. |
|
| |
Clayton Wéstland Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : lakaplarıma dahil bir sürü rivayet var :D Nerden : gelicen mi ?? Mesaj Sayısı : 199 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 12/07/10
| Konu: Geri: Rp yapabileceğim kimler var? C.tesi 14 Ağus. 2010, 14:56 | |
| Gerek yok Bende rp'ye başlıcam çünkü | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp yapabileceğim kimler var? Perş. 19 Ağus. 2010, 13:54 | |
| Moniéqa gitti. Kimler gelmek istiyorsa gelebilir. |
|
| |
| Rp yapabileceğim kimler var? | |
|