Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| |
Deamon Austeja Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Demon Nerden : Tatooine Mesaj Sayısı : 734 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 08/10/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: İyi ki doğdun Nisaam. Paz 19 Şub. 2012, 19:26 | |
| | |
|
Krystelle Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: İyi ki doğdun Nisaam. Paz 19 Şub. 2012, 20:01 | |
| Gizeem; yerim bebeğim <3 Evet kırmızıydım ehe. Ben daha çok seviyorum ki, uzun süredir tanışıyoruz bence, yani benim standartlarıma göre ldfkşkgd, ve bana katlanabiliyorsun hani <3 Benim için çok değerli olduğunu biliyorsundur zaten, seni çoook seviyorum <3 Mert; eskiler güzeldir ya ben de çok özlüyorum o zamanları, olsun şimdi de güzel hani sdklfjd, sanırım en çok seninle konuşmalarımızı özledim ben, senin bana bi şey söyleyeceğini söyleyip ertesi haftaya erteleyip sonra da unuttuğunu hala hatırlıyorum evet sdkjfjkşldsfkjdşls hahaha. ne güzel günlerdi onlar ya benim bayağı bayağı çocuk olmam dışında tabii sdklfj. Ha bir de son olaraaak, 15 o kadar da büyük bi yaş değil ya değil işte değiş sdkljfdskjfs yaşlanıyoruz hepimiz yapacak bi şey yok seviyorum ki sizi <3 | |
|
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: İyi ki doğdun Nisaam. Paz 19 Şub. 2012, 21:29 | |
| şimdi böyle son daikalarda gördüğümden burayı son dakikalarda kutluyorum burdan asdfsd ama normalde ilk kutalayanlardanım ayık olun Çok sex foto çekildim bebeğim senin için biliyorsun Çok seviliyorsun sis hep beraber olalım böyle Nice mutlu yıllara with me hehe | |
|
Krystelle Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: İyi ki doğdun Nisaam. Ptsi 20 Şub. 2012, 15:21 | |
| skjdfsldfkjşls <3 yerim kii, meleğimsin <3 BENİM İÇİN KIRMIZI RUJUNU ŞEYAPTIN LAN <3 SENİ ÇOK SEVİYOM İYİ Kİ VARSIĞN <3 | |
|