| Sesime gel u.u | |
|
+3Deamon Austeja Courtney Rodger Yalens Kavaleriya 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Yalens Kavaleriya Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : Moskova Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 24/04/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Sesime gel u.u Cuma 10 Şub. 2012, 16:18 | |
| Naber genç *.* Kendimi tanıtmak konusunda iyi değilimdir ama biraz çabalayabilirim Adım Şeyda ama yoğun baskılarımdan dolayı herkes Şeymil diyor artık. 18 yaşındayım, lise 3 tm öğrencisiyim. Konya’da yaşıyorum. Üşengecim Yay burcuyum (aslında 13. gezegenden dolayı bazı kaynaklarda yılan burcu olduğum yazıyor) Umursamazsım. Bazen sövsen cevap vermeye tenezzül etmem. Neyse, geçtik. Her İngilizce dersinde uyurum Hatta bu yüzden idare bana özel bir dönem sonu belgesi hazırlamayı planlıyor Beş yıldır hikaye ve düz yazı yazıyorum. Düz yazılarımın daha iyi olduğu söylenmesine rağmen iki yıldır da rp yazıyorum. (Rp konusunda gelişmemiş olabilirim ama seni düz yazımla döverim. Değıl genç ) Karşılıklı konuşmayı çok seviyorum. Ayrıca çok iyi bir dinleyiciyimdir. Dinlediğim insanın sorunlarını çözmek için cidden çabalarım. Bu arada şaka yapmayı çok severim. Bu yüzden ne zaman ciddi olduğumu anlayamıyorlar bazen. Ama sana bir ipucu; ciddi olduğumda ciddiyim diye belirtirim Biliyorum saçma bir özellik ama insanlar başka türlü ikna olmuyorlar. Ha, bu arada aklıma gelmişken sorayım. Birkaç ay sonra kedi evlat edinmeyi düşünüyorum. Adını sence ne koyayım? Yalnız, komik 'Bu ne la eheh?' dedirten bir isim olsun istemiyorum. Zira, kedisine Milangaz diyenler var :N Bidee parfümlere, sabunlara, saks mavisine, kedilere, saatlere, manikür setlerine, vazolara bayılırım Unutmadan, Banu ablayı da doğumundan dolayı tebrik edeyim. İnşallah analı babalı, hayırlı bir evlat yetiştirirsin. Benim için yanaklarını mıncır o ufaklığın. Bu arada adını ne koydun çok merak ettim. Yani Şeyda'ya alternatif bir isim bulabildin mi çok merak ettim Neyse, artık bitiriyorum. Kendine iyi bak genç ve cevap atmayı unutma. Not: Okuduğun için bile sevdim seni u.u | |
|
| |
Courtney Rodger Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kortni minnoş kısaltmayın. Nerden : Pembeli odamdan. Mesaj Sayısı : 157 Kayıt Tarihi : 14/05/11
| Konu: Geri: Sesime gel u.u Cuma 10 Şub. 2012, 16:58 | |
| Selam ben de Mert, hoş geldin. Kortni de kedileri sever. ^^ | |
|
| |
Deamon Austeja Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Demon Nerden : Tatooine Mesaj Sayısı : 734 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 08/10/10
| |
| |
Ophelia Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Bastard. Nerden : Köy çocuğuyum ben. Mesaj Sayısı : 418 Kayıt Tarihi : 28/05/11
| Konu: Geri: Sesime gel u.u Cuma 10 Şub. 2012, 17:15 | |
| Hoşgeldiiin, ben de TM öğrencisiyim ve çook mutluyum. | |
|
| |
Joleigh Pavone Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Jo ya da Leigh Mesaj Sayısı : 231 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 06/11/10
| |
| |
Kiril Belmour Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Sesime gel u.u C.tesi 11 Şub. 2012, 00:00 | |
| Mert ve Ceren; hoşbuldum, tanıştığıma çok memnun oldum. Umarım iyi anlaşabiliriz u.u Zira üyelerle kaynaşamazsam basıp gidiyorum Ünlüsü Chace olan, grup msnde tanıştığım Mert; yerim ben onu *.* bir yaşında bile değil galiba. Nasıl sevimli bi şeydir o. Bebek sevesim geldi *.* Vişne Perisi; tatlım seni çıkaramadım malesef. Ama sorun değil, kendini kısacık tanıtırsan hemen hatırlarım. Bu arada teşekkürler canım, hoşbuldum. | |
|
| |
Lulu Hellenna Bones Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Sesime gel u.u C.tesi 18 Şub. 2012, 16:29 | |
| Yay ile terazinin benzer olduğunu söylemişlerdi ama hiç yay arkadaşım -bildiği kadarıyla - olmadığı için ne kadar doğru olduğunu bilememiştim ama yazını okuduktan sonra 'Vay be, baya doğruymuş' dedim. Ben Gökçe, bu arada kedinin karakterine göre bir ad koy; en azından çok yakın bir arkadaşım öyle yapar | |
|
| |
| Konu: Geri: Sesime gel u.u Paz 19 Şub. 2012, 17:40 | |
| Yayla terazi benziyor mu bilmiyorum ama çoğu kız arkadaşım terazi. Benzemesek de anlaşıyoruz sanırım. Umarım, seninle de iyi anlaşırız Kedimin ismine gelince. Henüz bi kedi almadım. Ama büyük ihtimalle Bombay cinsi bi kedi olur. Ona da Şeymil demeyi düşünüyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Sesime gel u.u Paz 19 Şub. 2012, 18:04 | |
| Ben benzer diye biliyorum ama emin değilim işte ve evet, umarım iyi anlaşırız Şeymil koyma sakın, annene falan yazık yani. 'Şeymil, gel buraya.' diyecek mesela, sende kedin de gideceksiniz | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Sesime gel u.u Paz 19 Şub. 2012, 18:25 | |
| Ben nereden bilebilirdim ki | |
|
| |
| Konu: Geri: Sesime gel u.u Paz 19 Şub. 2012, 18:29 | |
| Adımı cidden Şeymil mi sandın? | |
|
| |
| Sesime gel u.u | |
|