Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ophelia'nın Ninnisi

YazarMesaj
Ophelia Rhodanthe
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Ophelia Rhodanthe

Lakap : Bastard.

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Ophelia'nın Ninnisi Empty
MesajKonu: Ophelia'nın Ninnisi   Ophelia'nın Ninnisi Icon_minitimeCuma 03 Şub. 2012, 16:32

Ophelia'nın bunalımlarını buraya yazacağım. Hazırlıklı olun.
http://fantastikcag.my-rpg.com/
Ophelia Rhodanthe
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Ophelia Rhodanthe

Lakap : Bastard.

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Ophelia'nın Ninnisi Empty
MesajKonu: Geri: Ophelia'nın Ninnisi   Ophelia'nın Ninnisi Icon_minitimeCuma 03 Şub. 2012, 16:47

Hayat bazen gerçekten yorucu olabiliyor. Krallığın ücra köşelerinde kalmış bir yerden çıkıp da hayatımda hiç görmediğim kadar görkemli bu yere gelmek.... Kendimi çirkin ördek yavrusu gibi hissediyorum, soyluların bana bakan gözlerinde yalnızca kin ve nefret var. Varlığım onların rahatını bozuyormuşçasına beni görmemezlikten gelmeye çalışıyorlar. Buraya neden geldiğimi unutuyorum bazen, geri dönmek istiyorum. İşte o zamanlarda sen kurtarıyorsun beni. Her şeyden bıktığımda, konuşacak bir tek normal kişi bile bulamadığımda birkaç satır yazmak iyi geliyor...

Hiç eğlence yok mu dersen, elbette var. Mesela saraydaki çalışanlarla aram gayet iyi. Çünkü, onlar da benim gibiler. Soyluların hiç anlayamayacağı bazı sıkıntıları çekmişler ve hala çekiyorlar... Tüm bunlara tek bir kişi için katlanıyorum. Babam... Ne yabancı bir kelime benim için, yıllar boyunca kimliğini biliyordum fakat beni istemediğini söylüyorlardı. Halbuki haberi bile yokmuş varlığımdan. Öylece çıkageldiğimde hayatını yerle bir ettim ama biraz bencillikten zarar gelmez. Zira, yirmi yıl boyunca ben hayatın tüm zorluklarıyla tek başıma savaştım. Yeniden yapabilirim, hem bu sefer yanımda o var. Her ne kadar varlığımla onu rahatsız ediyor olsam da kendimi sevdireceğim....
http://fantastikcag.my-rpg.com/

Ophelia'nın Ninnisi
1 sayfadaki 1 sayfası