Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Meave Marines

2 posters
YazarMesaj
Meave Marines
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Meave Marines Empty
MesajKonu: Meave Marines   Meave Marines Icon_minitimePtsi 08 Ağus. 2011, 15:11

Kafam o kadar karışıktı ki Joannenin arkamdan geldiğini fark bile etmedim.Hangisi daha kötü olabilirdi ki? Sürekli taşınmakmı? Yoksa taşındığın yerlermi?Bir kaç yıldır sürekli taşınıyoruz ve bunun tek sorumlusu babam.Aslında en kötüsü ne biliyormusun?Kardeşimi herhangi bir ülkede bırakıp kaçamamak.Gittiğim yerlerdeki insanlar bunun harika olduğunu düşünüyorlar bu benimde hoşuma gidiyordu ama kendime ait bir evimin olması nasıl bir duygu merak ediyorum.Gittiğimiz yer berbat!Sürekli yağmurlar yağan bir yer ne kadar güzel olabilirki!Neyse kapatıyorum sevgili günlük.Joanne üstüme saldırırken sana yazmak çok zor oluyor!

Günlüğümü kapattıktan sonra bir süre balkonda yıldızları seyrettim.Yıldızlar büyük bir tutkumdu ve taşınıyor olmanın en güzel yanı yıldızları her taraftan görebilmek...

Sabah esen rüzgarın uğultusu içinde uyandım.Bir an içinde olsa unutmuştum her şeyi.Ama unutmuş olmak boğazımdaki düğümü çözemedi.Aşağıya inmemek için her şeyi verirdim oysaki...
Aşağıdan Joannnenin bağırış çağırış sesleri geliyordu.Ama bu benim için hiç bir şey ifade etmiyordu.Neyse toparlanıp aşağıya indim.

-Hadi Casey!Daha ne kadar bekliyebilirim!
-Sana beklemeni söyleyen olmadı Şapşal!
-Babam bu gün erken çıktı beni okula senin götüreceğini söyledi.
-Babam yanlış söylemiş canım bu gün bütün bir gün seni yanımda taşıyamam!
Casey sadece götürüp getiriceksin
Bu kadar mükemmel olmak zorundamısın!Yapış yapışsın.
Anlıyorum ama 12 dakika 5 saniye kadar çıkamazsak geç kalıcağız[/color]
Böyle bir kardeşin varken katil olmak çok mu zor?

Joanneyi okula bıraktıktan sonra caddenin karşısındki pastaneden ay çöreği alıp okula geçmek zorunda kaldım.Arkadaşlarıma yaptığım kurabiyelerin hepsi yenmiş.Onlara veda etmek çok zor olucak.Fazla arkadaşım olmaslarda sanırım onları seviyorum....

Sevgili günlük
okul çok zor geçti.Bütün gün somurttuk.Joanneyi eve ben bıraktım ve bir daha dışarı çıkamadım babam çok geç geldi iş yeri iyi bir yerdi veda etmek çok zor olmalı ama bu onun kararı.Yarın taşınıyoruz.Babam geldi kapatıyorum.

Günlüğümü kapatıp kafamı kaldırdığımda babam yanımdaydı.Gözleri capcanlıydı ama o kadar anlamsız bakıyordu ki..
''Oturabilirsin''dedim.
Eğildi yanağıma bir öpücük kondurdu ve kısık bir sesle ''Teşekkür ederim''' dedi.
Yatağıma oturduğunda içinde hangi duygular var hangileri yok hepsi capcanlı önümdeymiş gibi hissettim.Sesini düzeltip söze başladı.Her zamanki klasik tavırla;
'Yarın taşınıyoruz.Ve bunun senin için ne kadar zor olduğunu iyi biliyorum kızım.Ama ne olur sende beni anla ben alışamıyorum.Bu farklı duuygular anlamanı beklemiyorum ama anlamaya çalış lütfen bu sefer her şey daha farklı olucak.Söz veriyorum.'Eğildi ve yaklaşıp yanağıma minik bir öpücük kondurdu.Babamın yeşil gözleri renk değiştiriyor gibiydi.Sıcak elleri buz gibi olmuştu.O kadar gerilmişti ki artık onu anlamak çok zor olmuştu.O dışarıya çıktığında ellerimin buz gibi olduğunu hissettim.Ağlamamak için kendimi zor tutuyordum...
Bu gün taşınıyoruz ve ben heyecanlı bir burukluk hissediyorum daha önce hiç böyle bir duygu hissetmemiştim.Sabah beşte uyandım eşyalarımı toplar toplamaz gitmeyi umuyordum ama saat 8 olana kadar babamı ve joanneyi beklemek zorunda kaldım.Saat 9 da evden çıktık ve uçağa yetişmek için son gaz havaalanına gittik.Nereye gittiğimizi bile bilmiyordum.Uçağa kendimi zor attım ve bir süre sonra uyuyakalmışım.Uyandığımda Joannenin beni dürttüğünü fark ettim ve Öyle bir fırladım ki yanımdaki hostes beni uyarmak zorunda kaldı.
''Geldikmi?''
Hayır.Sadece ben acıktım.
Babama söylesene!
Joanne eliyle arkayı işaret etti kafamı koltuğun arasından çıkarıp baktığımda babamın çok yorgun bir şekilde uyuduğunu ve uyandıramayacağımızı gördüm.Ona gidip hostesten bir şeyler almasını söylesemde her zamanki dediğimi yapmadı ve bunu ben yapmak zorunda kaldım.

Geldiğimizde babam hala uyuyordu ve onu uyandırmak çok zor olmuştu hostesinde yardımıyla bunu başardık.Babam yeni evimizi anlatırken çok heyecanlıydı.Burada ilk bahar ve kış (sonbaharda dahil) yağmurlarla doluymuş.Ama yazın öyle bir sıcak varmışki diğer kıtada denizler çok güzelmiş bizde orada bir yerde oturacakmışız babamın anlattığına göre ev 4 katlıydı evin 4.katı bodrum katıydı diğer yerlerde ise odalar ve salon vardı.Mutfak çok büyüktü ve Her odanın kendi tualeti vardı.Aslında o kadar kötü değildi tabi buradan da taşınmassak.Eve geldiğimizde büyük bir hayal kırıklığı yaşamam gerekirken burası mükemmel bir yerdi.Joanne ile odalarımız arasında bir kat vardı bu mükemmeldi.Odam çok büyüktü tualetide vardı gayet güzel bir yerdi burası.Birde şimdi alışmak vardı..
Sevgili günlük burası mükemmel bir yer ama alışabilirmiyim bilmiyorum.Sana bu gün bir şey yazmıyorum çünkü yatmam laım neyse görüşürüz!
Bu gün okulda ilk günüm ve çok mutluyum babam beni okula bıraktığında çok heyecanlıydım ve burda gerçekten hoş çocuklar var bilmiyorum ama sanırım bir arkadaş bile buldum burası sandığım kadar kötü bir yer değil...
Aethra L. Pavone
Seelie Sarayı Peri Leydisi
Seelie Sarayı Peri Leydisi
Aethra L. Pavone

Karakter Detayı
Statü: Yönetici
Uyarı:

Meave Marines Empty
MesajKonu: Geri: Meave Marines   Meave Marines Icon_minitimePtsi 08 Ağus. 2011, 17:37

Anlatım: 35/18
Kurgu: 30/10
Akıcılık: 10/5
İmla: 10/5
Uzunluk: 5/5
Görünüm/Renklendirme: 5/4
Paragraf Düzeni: 5/4

Açıkçası kurgu çok çok zayıftı. Okurken sıkıldığımı belirtmeliyim. Ayrıca noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmalısınız en çok göze batan şeylerden birisiydi. Neyse;
RP puanınız, 61.

Meave Marines
1 sayfadaki 1 sayfası